Як підсвідомий дає нам найскладніші завдання в житті.

521586

Ми працюємо на основі концепцій, які ми використовуємо щодня. Слова переводяться в зображення, а картина утворюється, яку ми потім проводимо і дивимося в реальності.

У нашій свідомості є глибокі шари, які називають підсвідомість, він встановлює людину найскладніші життєві завдання.

Чому ми зустрілися з цією людиною, чому ми відчуваємо біль, коли приходить щастя? Всі ці питання розглядаються філософськими, важко знайти відповіді. Підсвідомий розум зберігає інформацію від нашого існування з минулих реінкарнацій, від життя, що наша душа колись мешкала в інших органах. Звісно, сьогодні люди знімали поняття переродження з своєї свідомості, але це не означає, що Всесвіт змінив свої принципи, оскільки енергія не йде в будь-якому місці і не виникає нічого, це просто змінює.

Останні дослідження квантових фізиків доведено, що є поле чистого потенціалу, де зображення утворюються і переходять в проявний світ, тобто в нашу реальність. Ігнором закону не є абсолід, як відомо, від відповідальності, і тому людство, забуваючи певних концепцій, життєво важливо, стає дуже вразливим і завдає шкоди своєму духу, перекручуючи негативні події, тим самим створюючи погану карма, тобто причинні зв'язки.

Якщо один логічно аналізує основні постули Буддизму, можна простежувати непристойну простоту: людина народжується, тому що є деякі цілі в його житті, якщо не було, то чому б дух проходив через сні народження і смерті? Ця мета реалізується в момент, коли людина просить питання: Хто я? Чому? Де мій сидіння? Ці питання допоможуть вам знайти відповіді. Головне - вірити її.

На землі люди повинні обов'язково мати механізм захисту від негативного впливу, і цим механізмом всесвіт створив закон бомеранга, або карма: закон про причину і ефект, який також надзвичайно простий: зробивши зло в інший, ви формуєте події з однаковою енергією для себе, і тому варто зробити більш добре, тому що він повернеться до вас. Вони забули закони світу, і тому почали страждати. Право карми дозволяє досягти рівня щастя, якщо ви раптом зупинилися і думаєте, «Що вибрати?» І оберіть невиненство, знаючи, що Всесвіт неодмінно буде виконувати свій принцип і людина знайде своє покарання з інших джерел. Ви не повинні судити всіх, хто вибирає страждання дуже актом зла.

Як люди забувають механізми, за допомогою яких взаємодіяти Всесвіт? Створюється цілеспрямовано, механізми невідповідності світу формуються тими, хто контролює світ, медіа, кіно, телебачення. Ці механізми, що включають неправильні поняття, замінюючи вічні значення на рівні архетипів.

Архетипи є підсвідомими зображеннями, які зберігаються в нашій структурі мозку на субкортексі, це зображення, на які живе життя: любов, сім'я, будинок, вдячність, щастя. Це глибокі вічні значення-концепції, які знищуються негативними виконаннями, після чого людина приходить до неправильних дій, в результаті чого його життя позбавлене значення і смерті. Смерть не найстрашніше, що чекає людини з зруйнованими архетипами, руйнування духу на глибокому рівні відбувається людям, які забувають закони універсального плану.

Хочу показати вам, як знищуються основні життєві арки. Сімейний архетип. Сім'я - місце, де ми любимо. Сім'я - догляд, підтримка, увага, це цінності, які формуються з дитинства. Тепер в цій архетипі вводяться негативні поняття, такі як безкоштовна шлюб, коли партнери зміняться і це стає нормою. Для залучення молодшого покоління люди, значення яких ще не сформовані.

Архетип сім'ї є зв'язком роду. Коріння, які дають нам силу. Відкликання свого роду, засуджування батьків, відродження тих, хто дав вам життя, призведе до глибокого знищення і нездатності побудувати свою сім'ю. Нерозчинені питання з батьками є найбільш потужним блоком в майбутньому нащадків. Крім того, сім'я витрачається разом, коли кожен може висловити себе і бути себе, ця клітина повністю замінюється засобами науково-технічної революції. Де це правда, ви запитуєте, як зрозуміти, що це правильно і що це не так.

Реальний вчитель – природа. Вона близька і не займає гроші за інформацію, вона дає вам все абсолютно несамовита. Яка природа вчить в архетипі сім'ї: кулі ніколи не залишені без підтримки, іноземні діти не трапляються навіть у тварин, завжди є жінка, яка годує відчай.

Дерева, коріння яких знищуються, оскільки вони є основою, на якому розвивається життя. Дерева навчить нас поважати і не судити її, що це може бути. Коли я пишу свою сім'ю, я раптом знайшов, що були гідні представники моєї сім'ї: офіцери, викладачі, інженери, священики, економісти. Люди, які дали мені свою кров і зберігали секрети в ній, переносять пам'ять в клітинах ДНК. Як я закінчив мій сімейний дерево, я відчув силу, яка була збільшена в мене, і я відчув, що мої предки були там, щоб підтримати мене. Вони, всі ті, хто залишив, знаходяться всередині моєї глибокої пам'яті і тепер допомагають мені, можливо, коли я чую свою інтуїцію. Архетип сім'ї є фундаментальним і працюючим, щоб зберегти його, ви забезпечите моральне здоров'я ваших дітей.

Діти повинні бути підняті самостійно, не даючи їм батькам або вчителям, якщо ви хочете тримати їх, дати їм час. Ваш час - це найцінніший ресурс, який ви завжди маєте, і все, що ви вносите у ваші діти, повернетесь до вас.

Архетип «Будинок» є давньою концепцією, яка дає нам силу, це поняття не означає квартиру та дорогі меблі в ньому, це концепція простору, в якому ви живете. Архетип будинку був знищений російськими народами, коли радянські органи захопили будинок, і з ним земля, на якій народилась людина, і всі люди привели до міст, щоб побудувати заводи. Сьогодні більшість людей не мають власного будинку, буквально і старечно. Архетип будинку деформується і повністю стирається з пам'яті. Робота стала для багатьох. Люди не уявляють себе, вони не хочуть йти додому, бо вони не вдома в підсвідомих. Простір повністю відсутня. Кожна істота в природі має власний простір, в якому комфортно. Якщо у вас немає, ви повинні створити його. Навіть найменший і простий простір можна поліпшити і декорувати.

Основне право успіху – це те, що ви можете з тим, що у вас є. Архетип будинку переходить в простір країни. Чому люди забувають патріотизм, тому що архетип знищений всередині? Все в природі має цілющі механізми, і тому, відновивши простір і любивши його, ви відродите себе.

Любов Архетип – Цей архетип є анульованим і зазнав найбільш важкої деформації. Любов повністю заміняв поняття грошей, майно. Любов став товаром і володінням, любов може бути вилучений, його можна обміняти, люди забути його. Ось чому вони так несуть, де любов? Чому це так само, де є хтось інший?

Любов - це почуття, що йде в межах. вона народжується так само, як і вона безкоштовно. Любов тихий і просить нічого в поверненні, ви просто люблю людину і любите себе, зберігаючи свою гідність. Любов є найглибше людиною, що народжується.

Ми всі наші батьки люблять один одному. Ми любимо. Важливо пам'ятати, що любов є дієслово, це означає зробити, щоб любов, це означає, щоб доглядати, повагу, дарувати, цінувати, збагачувати, розвиватися, дати. Щоб любов зробити щось для іншого, не отримувати. Кожен хоче любити, тому що він замінив.

Архетипи є спогадами гена, навіть якщо знищити, що мають можливість регенерувати. Згадуючи архетипи, істинні цінності та людські концепції, ви пам'ятаєте своє ім'я, а життя займає зовсім інше значення.

Природа не зберігає те, що суперечить її, але що зберігає темпи розвитку Всесвіту, покращує, розвивається і збагачує, має сенс.

«Чи виникають захворювання?