866
Як зупинити напружування і почати жити?
Хіба є міфом. Не існує. Але можна зробити без неї.
Я хотів розповісти про це сьогодні після читання статті «Як розвивати силу». Я не можу сказати нічого нового. Я просто залити його від порожнього, щоб ви могли бачити, що є дійсно нічого.
Як звичайно, я хочу, щоб зробити замовлення відразу: немає єдиної правильної думки в цій області, тому що ми говоримо про нематеріальні поняття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кожна людина обирає, що підходить їм особисто. Однак різні світогляди не однаково близькі до об'єктивної реальності. Чим більше труднощів влаштувати всі моделі, щоб вони не суперечать і працюють бездоганно в більшості випадків. З цієї причини я обирає точки зору, які можна знайти якомога простіше в реальному житті, а не тільки для мене, але для інших. Один з тих поглядів я буду ділитися з вами сьогодні. Я впевнений, що буде набагато більше освічених і добре прочитаних людей, які доповнять і коригують мене, і ми всі, як завжди, раді читати коментарі. Але хто має почати тему... Так нехай.
1,1 км Чому ця тема на Habre? Я шукаю вперед, щоб "так, знову!" Ресурс ITIC, а теми незрівняні з деякими філософськими. Я вірю, що ця проблема буде актуально для людей з інтелектуальної роботи протягом тривалого часу, і тому Habra буде вимагати і постачання.
Чому такі питання рідко задаються робочим класом? Чоловіча робота набагато важче, ніж фізична робота, і є безліч доказів для цього. По-перше, це неодноразово заявляли науковцям, які розрахували кількість енергії, які спалюються мозком під час інтенсивної роботи. По-друге, простий аналіз поведінки людини підтверджує, що більшість людей віддають перевагу фізичній роботі. Коли просять думати, вони газують і газують, sigh hard і реагувати на стиль: «О, це дуже важко для мене!» По-третє, кожна людина, яка в будь-який час серйозно і тривалий час проціджує мозок, підтвердить, що вона дуже виснажена. По-четверте, не варто забувати про те, що робота фізично - це племінний бізнес, щоб не руйнувати своє здоров'я!
Я завжди був вражений, як люди можуть працювати фізично протягом всього дня, це так званий нудний і безперервний! Правда, виявилося, що робота психічно ще більш болюча, але це після. Так, я мав можливість спробувати себе в таких чудових професіях як будівельник, столяр, продавець і водія таксі. Робота з серії "Не вдарив лежачи!" Фізично, важко, звичайно. Але розумово така робота не стресова, якщо умови прийнятні. Коли ви виконуєте рутинну роботу, ваш мозок переходить в своєрідний транс, в якому точка ви можете психічно бути в будь-якому місці і зробити все. У цьому режимі робочі дні літати неочищеними і неускладненими. Все, що ви повинні зробити, щоб зробити роботу, найважчі речі в цій роботі, щоб отримати на годинник тривоги. Якщо це було можливо, щоб зробити гроші в таксі, порівняні з програмуванням без обману пасажирів, я буду працювати в якості штатного драйвера таксі з набагато більше задоволення, ніж програміст.
Багато людей, які працюють в офісі, отримують більше грошей без фізичного навантаження. Вони не мають ідеї, що ми працюємо з. Спробуйте викладати столяра, як програма, і ви, ймовірно, побачите, як швидко вони відмовляються. У мене є досвід. У моїй справі всім був полум'я, в тому числі мене, крім того, хто не хотів працювати за власне щастя.
Що відбувається? Робота в основному форма рабства. слов'янська проникність, дивний на ім'я. Фізична імперія – це конфінування організму. Але розум все ще безкоштовно робити те, що він хоче, навіть якщо це дещо відрізається від зовнішнього джерела інформації. Вони кажуть, що ви можете висадити тіло, але не розум. Те ж саме відбувається в роботі. Фізична робота споживає тіло, але не розум. Тому людина може легко витримати її. І вона не хвилюється про демократію, вона не культивує волі для перетягування більше мішків цементу, і вона не записує стипендії на форумах, як «як зробити себе працювати 8 годин на добу». У гіршому він просто п'яний після роботи, і знову, він не піклується. Набагато складніше для людей з інтелектуальної праці. Якщо хобі перетворився в роботу, зникнув інтерес, і все одно необхідно це зробити, ми зіштовхнулися з розумінням неприпустимості розуму. Якщо було заборонено думати в ув'язнених, то це буде схоже на смерть. Виявляється, що багато людей йдуть в інший невеликий виконання кожного дня. У цій ситуації стає дуже важкою з мотивацією. Це там, де починається все це з лазіною і силою.
2,2 км Немає волі. Не всі. Є поняття. Насправді це працює. Не як внутрішній механізм, але як зовнішній інструмент впливу.
Шукаю, я поясню його на пальцях. Ми думаємо, що ми маємо певну силу всередині нас, свого роду буде продукувати м'язи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Звичайно. Ми називаємо наше рішення, яке визначає нашу подальшу поведінку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І влада, де це? Самий м'яз відсутній. Роз’яснення щодо можливостей волі як набору сильних з’єднань у мозку, або великої кількості «сірої матерії». Але це все, шкода, нещастя. Вчені просто приїхали до ретельного вивчення роботи мозку, тільки почали спроби її моделювання. Поточні знання про мозок на рівні «так ми бачимо деякі лопці активності, коли ми запалюємо лампочки в очах, тому вона якось пов'язана.» Не дивно знайти кореляцію між інтенсивністю прояву волі і наявністю «сірої матерії» в черепі. Але все людське тіло, і мозок зокрема, набагато складніше, ніж амеба навчається разом і по всьому (і все ще відкриті питання з ними). Тільки другий день на хабі, Доброчел залишив посилання на цікаве лекції про мрії - це так, щоб зрозуміти, наскільки слабкі наші знання про мозок. Таким чином, «will power» є єдиною моделлю, яка має лише непрямі докази доцільності. Якщо так, варто питання про існування такої сили.
До того, як вчені почали отримувати секрети головного мозку. Це завжди є досить філософським поняттям. І тільки зараз, коли ми почали мати уявлення про те, що було всередині коробки, було більш-менш чіткі спроби зв'язати теорію на практиці. Але це, розум, що ви, насильницькі спроби. Ось сила волі, і є мозок. І робота. Що, то, чи є людина? Спробуйте знайти пояснення, як це підключено. І він, звичайно. Ви можете пояснити, по-великим, що-небудь і що-небудь. Наприклад, давні люди пояснили походження природних явищ, зв'язуючи їх з богами. Все здається струнким і красивим: Бог їде в хаот через небо. Але, нічого не заспокоїти таку теорію дає нам, і тому це безповоротно.
3. У Хто повинен задіяти нестійку силу? Якщо влада винайдена, то йому потрібно. Щоб зрозуміти, хто потребує його, потрібно дізнатися, хто вигідний від неї. І це вигідно для всіх, хто збирається маніпулювати кимось у відкритому співвідношенні. Взяти дитину як приклад. Намагайтеся з'їсти, що він не хоче їсти. Зазвичай в цій ситуації багато людей стикаються з проблемою. Ми розуміємо, що це необхідно, але дитина не хоче це зробити.
Ось, бігаючи перед, я кажу, що, як правило, говорити, необхідно також запитати питання «хто їм потрібно». Перш за все, нам потрібно, бо ми не хочемо зіткнутися з проблемами здоров'я дитини в майбутньому, і ми не хочемо, щоб вони зіткнулися, тому ми активні. Чому виникає ця ситуація на всіх? Ваші інстинкти дитини розповідають вам, коли їсти і що їсти. Проблема може бути те, що ми кладемо дитину в неприродних умовах для нього: смажені солодощі (де в природі ви бачите цукеркові дерева?), вимушені їсти не в даний момент, коли він був голодним, але строго по графіку (що ви коли-небудь бачили собаку, сказав: «Не виходите до завершення все?») і т.д. Проблема, в цілому, не з дитиною, але з нами: ми маємо ставлення, яке нам потрібно годувати дитину, але нам не збіглося з власними силами. Це називається «конфлікт» (інтерести, бажання), це дуже основа проблеми, і я повернемося до неї пізніше.
Про нашу дитину, яка не хоче їсти? Зазвичай деякі хитрощі економлять: мотивація, розмова зубів, компроміси. Але дитина росте, стає ближче до дорослого, де він повинен навчатися, працювати, доглядати за іншими, і багато іншого, і ми розуміємо, чому (принаймні, ми думаємо так). В кінці потрібно зробити дитину самостійно, щоб він не живе свого життя замість нього, і що він робить все, що він не хоче. Як зробити це? Це відповідь: для вирощування "willpower"! Точно, щоб переконати його, що він існує, що він повинен бути розроблений, і він повинен бути активно використаний. Це дуже зручний і простий спосіб відповісти на «нехай» і «нехай» питання, які діти люблять запитати. Дорослим часто не знають відповіді. Таким чином, комплексний процес пошуку мотивації замінюється простим шаблоном «не обов’язково мати силу». Не хочу, але вони працюють. Чому? Звичайно, тому що необхідно для виживання і існування. Чому не хочуть, але вони все ще? Як вони будуть працювати! Тад є міцним (повно), і він має велику силу. Таким чином, «will power» передають як стереотип, часто імітують, і виступає як універсальне рішення для задачі. І проблема, пам'ятайте назву? Конфлікт Добре зроблено. Ми вирішили конфлікт з силою волі! Так ми насправді не дали, ми просто робимо щось проти неї, нехтувавши одне з наших бажань. Бажання ми нехтуємо. А один напрямок якого ми керуємо будь-яким, не тільки нашими, але частіше навіть громадськими, в тому числі думка батьків, дружини, дітей і всіх інших близьких і не дуже близьких людей. Але якщо ми нехтуємо прагненням інших на користь власної, це також прояв волі, але ми називаємо її самопізністю.
Які вони отримали: нехтувати своїм бажанням на користь соціальних, є проявом сили волі (товарів), навпаки, самопізності (поганий). Які переваги? Суспільство Хто він, що він хоче від нас? Деякі науковці, які вивчають суспільство, вважають його організмом і дають аналогії. Справді, суспільство також зростає і розвивається. І він повинен вижити. І ми його цегли. Ми працюємо не тільки для себе, але й для неї, інакше вона буде розсипатися, а й інші життєрадісні види суспільства будуть проходити своє місце, адже в суспільстві люди набагато більше схильні до виживання, ніж наодинці.
4. У Він пішов, але все ще працює? Як це не працює? Як я сказав, що «буде живлення» не є органом, який можна перекачувати. Але є поняття. Концепція є інформацією. Всі наші життя ми керуємо інформацією, що надходить ззовні та зсередини. Одне слово, яке створює логічне з’єднання між ключовими концепціями у нашому житті, може радикально змінити нашу поведінку. Проста віра, що «будьба добре» веде до того, що ми починаємо діяти на візерунок прояву волі, щоб зробити нас добре. І якщо ми досягнемо позитивного результату, це зв’язок між «погодою» і «добрим» зміцнить, і ми часто нехтуємо практикою для того, щоб реалізувати інші. Це типовий механізм навчання. Але тут немає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У цьому випадку ця концепція буде працювати ідеально і без несправностей. Здається працювати – добре, чудово! Але є велика різниця в тому, як ми називаємо речі, чи ми називаємо їх, що вони є.
Конфузії волі абсолютно різні цілі: задоволення власних і соціальних потреб. Нерідко обидва ткані в одну і ту ж дію відразу, роблячи її набагато важче, щоб зрозуміти, що нам дійсно потрібно і що нам не потрібно. Ми працюємо над тими життєздатними для нас і суспільства. І, можливо, суспільство буде подякувати нам у поверненні, що означає, що нам потрібно. Не буде. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. У таких випадках це говорить про те, що влада втратила. В цілому багато хто з вас знає, що багато збоїв ослаблення волі, і удачі зміцнює її. Але це не так, як навчаються м'язи. Останній, навпаки, поїзд на межі, іноді навіть про відмову. Це недолік міцності і нездатності або складності для виконання необхідної кількості робіт, що стимулює розвиток м'язів. Але неуспішний прояв волі не зміцнить його в будь-який спосіб. І навіть робота воліє на межі, коли ви даєте все в повному обсязі, а результат - мінус, навряд чи позитивно впливає на її зростання. Після того, як збільшення воліє не стільки потенційного збільшення винагород, як гарантоване збільшення розміру ваших жертв. Якщо ви годуєте собаку на дзвіниці і раптом припиніть його, він зупиниться, щоб підійти його від матері і перетягнути його на кухні. В цілому працює наша «будь-яка сила». Але є й інші фактори.
Психологи (в тому числі Ерік Берн) діляться нашими психічними станами на різні типи: дитина, доросла, батьківська, шавлія тощо. Від чого ми, звичайно, залежить від нашої поведінки. «Я хочу» і суворий батько каже: Якщо людина знаходиться в правому стані, то він може легко змусити себе робити те, що він не хоче робити. Не тому, що він благословить його, але тому що він в такому настрої. У цьому випадку мотивація буде виконувати бажаний поведінковий візерунок, бажання відчути себе в певній ролі, по відношенню до себе. І ці візерунки, знову, кладуть нам, як правило, в дитинстві. Якщо дорослий батько і мати показали зусилля волі, то це те, як ми уявимо, що це означає бути дорослим. В кінці, навіть банальне бажання відчути себе повноцінним індивідом, підштовхне нас на практиці ці візерунки, які ми пов'язані з словом «повний».
Як з будь-яким нематеріальним поняттям (любителем, дружбу), досить складно неоднозначно визначити, що буде сила. Але якщо є прояв (якщо не сила, то не менше буде), то якщо потрібно, то можна дістатися до джерел. Я впевнений, що ви знайдете інші екземпляри цієї міфічної потужності.
5. Умань Чи можливо життя без волі? Як жити без неї, бо ви повинні зробити щось, інакше - Кірдик!
Щоб почати з, (звичайно, в моєму особистому, нехай глибоко, пригнічення) ми не такі сильні, але в цілому дуже слабкі. Можливо, не всі звикли до ідеї, що немає сили волі, і я вже кажу, що не буде такого.
Якість людини полягає в тому, щоб зробити вибір і виконувати дії Якість ми зацікавлені в першу чергу, коли ми дивимося на інших людей, або самі по очах інших людей. Або предмети. Якщо є міцний стовп, його якість говорить нам, що він не буде падати. Якщо стовп розтріскується, це слабкий стовп, він може завдати шкоди нас, зумовленому впливу зовнішнього вітру і реакції слабкої внутрішньої структури. Наявність деяких якостей, звичайно, не робить цього стовпчастого проголосування. Все, що відбувається з ним, залежить виключно від зовнішніх і внутрішніх факторів, які відносно легко розрахувати. З людиною складніше, через складність його внутрішнього стану. Для нас важко оцінити її, і тому важко передбачити реакцію людини на зовнішні події. Однак його дії також є реакцією на зовнішні та внутрішні чинники. У тих же умовах, що мають однакові думки, людина буде майже напевно виконувати однакові дії. Якщо є можливість вибору, що має бути підставою для зміни рішення при однакових умовах? За винятком випадкових компонентів. Таким чином, на сучасному розумінні фізики і психіки людина не відрізняється від стовпа. Ми не враховуємо все одно невиправдане явище почуття себе, так як ізотеричні пояснення не дадуть нам практичне використання, і дуже факт, що це відчуття також не дає нам нічого корисного на практиці. Що стосується складності прогнозування поведінки людини, складність не означає неможливості. Насправді, ми робимо ці прогнози багато разів щодня, і досить успішно. І краще ми знаємо людину, краще ми прогнозуємо свою поведінку. В цілому, виходить, що буде мій, так само, як буде, просто абстрактна концепція, яка описує набір дій для прийняття рішення, але не має нічого спільного з свободою вибору.
Як ми живемо з тим, що ми не контролюємо наше життя?
По-перше, ми не забуваємо, що недолік не буде означати бездіяльність, а відсутність волі не означає відсутність можливості досягнення цілей. Якщо ви думаєте про вплив на себе, це означає, що найважливіша ідея потрапила в голову: контроль над собою і життям. Ми не маємо ніякого впливу на те, чи є така думка чи ні. Не всі щасливі в житті, дійсно. Але така думка вже приїжджає до нас - alilujah, ми збереглися, тому що ця думка автоматично чіпляється на всі інші корисні думки, що призводить до бажаної поведінки, спрямованої на поліпшення власного життя. Ми просто продовжуємо грати в гру «Я приймаю рішення», але пам'ятайте, що ідеї приходять під впливом зовнішніх чинників, тому вам потрібно малювати якомога простіше ззовні, а не викопувати всередині себе. Це ще одна ідея, яка автоматично випливає з першого, і починає чіплятися ще більш корисними ідеями. Деякі люди розуміють брак волі, як лежачи на ліжку і роблять нічого. Проблемою не є відсутність волі, але відсутність корисної ідеї, а скоріше наявність шкідливої ідеї. Механізм дії є таким же, тільки іншим фундаментальним ідеям.
По-друге, лікуйте себе як іншим людям. Ми не дуже відрізняємося від інших, чому ми зробимо винятком? І інші люди повинні сприйматися як вони, пам'ятайте, що кожен використовує свій унікальний досвід, кожен має свою ідею світу, свої слабкі сторони і сильні сторони, і так далі. І найголовніше, освічена людина без свого бажання – це невимушене заняття. Вивчайте разом з людьми навколо вас, і нанесіть ті ж підходи до себе, а потім ви отримаєте разом з собою. Або навпаки – це не принципово.
Як вирішити проблему, що ви не хочете робити?
У той же час я кажу кілька психологів на тему боротьби з власної ліньою. Відповіді були відчайдушними. У нижньому рядку є те, що якщо я не зробити щось, я просто не хочу це зробити. Припустимо, що я дуже хочу, тільки з якоїсь причини не може, під керівництвом розмови до мертвого кінця. Це було дуже дивно, тому що вони не здавалося мені чути. Я не знаю, чому потрібна наша психологія. В кінці я прийшов до ідеї, що я просто не хочу. «Я не хочу» Психологи нездатні люди. Всупереч тому, що я думаю, що жоден з небагатьох психологів коли-небудь дав мені простий, але ефективний предмет порад. Але, як виявилося, вони здатні зробити дуже смішні трюки: за допомогою дуже шаблонних процедур вони здатні довести вас до держави, де ви самі розумієте все, відповісти на всі питання, спасибі і залишити щасливий. Психолог в той же час не може зрозуміти, що ви думаєте. Допомогло, все право.
В основному, ви просто повинні розібратися, що ви хочете, і що ви не хочете. Якщо ви хочете, але не можете, то є якесь протилежне бажання або небажання. Це конфлікт, який ми забуваємо вирішити, крокуючи над собою «погодою». Ми можемо вирішити проблему шляхом подолання протилежного бажання. Однак ми можемо створити ще одну, ще більшу проблему. Ідеальний варіант - знайти компроміс для задоволення всіх ваших потреб. Для цього необхідно вирішити конфлікт. Для цього необхідно спочатку побачити її.
6. Жнівень Ми вже дорослі, які збираються на незалежному шляху, а конфлікти з батьками повинні мінімізувати. Тож я розповім про внутрішні конфлікти, які виникають в межах себе.
Проблема в тому, що конфлікти не очевидні. В іншому випадку не існує проблем, які будуть на всіх. У нас є бажання, часто примітивні і прості, і ми знаємо про це і хочемо досягти. Багато грошей, хороше здоров'я, що багато людей хочуть. Але не можна багато працювати і грати в спорт, що здається заважати. Я не знаю чого. Чому це відбувається? На додаток до свідомості люди також мають підсвідомий розум. Свідомість дозволяє побудувати дуже довгі ланцюжки міркування, дуже точно розрахувати параметри. Але це жахливо повільно. Це підсвідомий. Вони кажуть, що це може обробляти величезну кількість інформації в даний момент і виробляти результати. Тільки точність шліфування. Але підсвідомість використовує максимальну інформацію, що надходить для прийняття рішення. За допомогою нашої інтуїції ми можемо часто бути ненавигідними, чому ми приймаємо це рішення. В результаті ми отримуємо рішення без обґрунтування. З одного боку, є свідомість, яка намагається виправдати, з іншого боку, підсвідомий розум, який просто хоче або не хоче, але не прокоментує його. Коли розум і підсвідомість мають різні бажання, є внутрішній конфлікт. Це може стати просто тим, що розум і підсвідомість використовують різні джерела інформації та різні підходи до аналізу. Особлива увага заслуговує на те, що ваші бажання накладаються на вас суспільством і не дуже Ваші. Ми бажали гроші і здоров'я для нашого дня народження, рік після року. Ми починаємо вірити це, навіть знайти пояснення цього бажання (таких людей, які прагнуть шукати пояснення), і переконувати себе ще більше. Проблемою є те, що бажання насправді не наш, ми просто зробили, щоб вірити, що ми хочемо. Свідомість легко фольгати. Важко виконати цей трюк з підсвідомим розумом, він примітивно і чітко знає, що ми, наприклад, просто хочете їсти, спати, пити пиво і дивитися телевізор. Ви можете мати вищі підсвідомі бажання, досить часто застрягають в першому кроці. Я не говорю, що гроші і здоров'я погано. Як ви знаєте? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А ті, хто розумний, будуть аналізувати інші люди.
Цей процес загартування дуже важливий для народження реального свідомого бажання. Наприклад, досвід відвідування лікарень набагато більше, ніж попередження батьків, які не можуть придбати. Ось, звичайно, ще більша роль грає здатність вчитися, вивести висновки і бажано все ще на помилки інших, а не на власній. Багато хто просто не навчається навчатися і викладати висновки самостійно, тоді для них працює тільки програма «willpower». Другий приклад - це досвід володіння великою кількістю грошей і переживаючи повну відсутність грошей, набагато більш зрозумілий, ніж говорити про гроші між людьми, які знають нічого про це.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У цьому випадку уява грає важливу роль. Про те, як це буде. Уявіть результат як яскравий і докладно. В кінці потрібно ретельно розібратися, чому потрібно це або ні. Чим більше причин, тим сильніше бажання.
Що це означає в кінці полягає в тому, що наш підсвідомий розум може обходити і погодитися з ідеєю свідомості. Так, якщо ми доведемо свідоме прагнення до рівня підсвідомості, що зараз, маючи можливість порівнювати обидва бажання, схильні до тієї ж думки, як свідомість. Кожна людина погоджується, що кожен щасливий. Але, в цілому, це не така проблема, тому що в будь-якому випадку, ми часто думаємо про те, що ми хочемо, щоб візуалізувати ціль, а підсвідомий має шанс оцінити його. І буває, що ви хочете дуже багато, і підсвідомі все ж проти. Це, як я бачу його, є найскладнішою проблемою, яка в основному боролася з неймовірними зусиллями.
Підсвідомий розум також може мати непогані причини бажання або не хоче чогось, і не варто забувати. Якщо передача свідомої думки в підсвідомість дозволяє дуже прості техніки, то довести бажання від підсвідомого до свідомості набагато більш проблематично. І це дуже корисно зробити це, щоб дізнатися характер опору. Є висока ймовірність узгодження з вашим підсвідомим розумом, в тому числі виявлення накладеного бажання. Вилучення інформації з підсвідомих, зокрема, і займається психологами, використовуючи різні методи і методи. Є дуже різні підходи, від простих діалогів до занурення в гіпнотичну державу для того, щоб витягти свій струшувальний блок з підсвідомого. Якщо ви дуже багато, ніжно, я раджу звернутися до таких практик, і дуже бажано за допомогою психолога. Тим не менш, психологи кажуть, що потрібно бути дуже обережним, і в цілому, перекопування в підсвідомість є дуже небезпечною, так як не відомо, що ми виберемо звідти і що вона вийде в майбутньому. Моя думка полягає в тому, що людина, яка шукає себе, не повинна бути зупинена. Головне, що не існує ризику шкоди здоров'ю. Що стосується простих випадків, як правило, говорити, варто навчити звички аналізувати себе, навчати себе як свого роду поза організмом. Намагайтеся подивитися на себе з-за кордону, як предмет дослідження допомагає дивитися на себе неупереджено, і об'єктивно оцінити мотиви вашої несвідомої поведінки. Помилки, неприємні візерунки поведінки легко розпізнаються, і визнання є першим і найважливішим кроком до зміни. Переважна більшість наших дій контролюються безпосередньо підсвідомим розумом, і ретельно розглядаються лише кілька дій. Тому вміння аналізувати результат Вашої підсвідомої думки є важливою справою в цілому, і не тільки для вирішення конфліктів у ваших бажаннях.
7. Про нас Я ніколи не допоміг волі, крім фізичного навантаження. Я зумів:
- кинути палити,
- припинення пиття,
- відмовитися від шкідливої їжі,
- грати в спорт,
Змінити роботу до того, що вам подобається і довести бажаний результат,
Щоб зробити багато інших, великих і маленьких приємних змін в житті.
Бонус в тому, що такі зміни не турбуються. Немає конфлікту, не проблема. Єдине задоволення. Звичайно, не все ідеально, і завжди є приміщення для поліпшення.
Я не знаю всіх, хто зробив будь-яку з речей, які запроваджують зусиллям волі. Але існує безліч прикладів провалу на всіх підрахунках. На краще, люди триватимуть протягом декількох місяців.
8. У Що робити? Збільшити самодосвідомість, аналізувати себе частіше і допускати помилки.
- Не припиняйте навчання.
до Ті, хто має проблеми з прокрастинацією – візьміть можливість не працювати, а читати «Курорт для лінь» Володимира Леви. Я не бачив нічого, як це знову.
- Для тих, хто прагне зрозуміти себе, їх оточення та їх зв'язок, читати Вступ до нейролінгвістичного програмування (Joseph O'Connor, John Seymour) - це не те, що люди зазвичай думають, коли вони чують NLP.
Спасибі всім за читання. Я вдячний за відгук у вигляді голосування. Я хочу знати, якщо він має сенс писати це. : Цікаве ставлення аудиторії до цієї теми я читаю вільно або не читаю, але я погоджуюсь з ідеєю в цілому. Чи не читаю, я не погоджуюсь з ідеєю Читати уважно, але все ще не погоджуюся читати, але нічого не розумію і змінив свої погляди Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 67 осіб проголосували. 28 человек.
Джерело: habrahabr.ru/post/229611/