Як підсвідомі форми долі

До пологів психоаналізу знаходилися великі грецькі лікарі Aesculapus і Hippocrates. Парасельсус писав про це. У ХХ столітті Сігмунд Фрейд визначив кілька «шарів» у людському розумі: его, id, суперего і пресвідомості, присвячуючи кожному конкретним функціям. Модель Фрейду відіграла важливу роль у розвитку психотерапії та психології.

Далі почали з'являтися інші моделі: Угорський психоаналіз, автоматичне написання д-р Меля, кібернетична модель Wiener, поведінкова модель, Гестальтотерапія, транзакційний аналіз, НЛП і Ериксонський гіпноз і т.д.

НавігаціяСьогодні психотерапевти та психологи прийшли до висновку, що людський розум можна розділити на дві частини: Розумний розум і несвідомий розум (підсвідомий). Кожна з них здатна самостійне мислення. Як видно, це поділ умовно. Людина є цілою особою. Я вірю, що підсвідомий розум полягає в тому, що частина невідомої і абсолютно незрівнянної людини, яка повинна прагнути непрогнозувати.

Наприклад, в даний момент читання цих ліній ви бачите сторінку і листи, які друкуються на ній, подумайте про значення слів і в той же час ви можете почути певні звуки, відчути температуру навколишнього повітря, відчувати певні відчуття в руках і інших частинах тіла. І ви можете помітити, що ваші дихання і відчуття в м'язах тіла змінилися. Що відбулося?

Ви дізнаєтесь, що доки я вказував всі ці відчуття і звуки, ви не свідомо сприймали їх. А твій підсвідомий розум зацікавив їх і більше. Очевидно, що сприйняття несвідомого розуму набагато ширше і більш глибоке. Безсумнівно. Підсвідомий розум сприймає саму реальність.й

Крім того, наш субсвідомий розум, як інформаційно-енергетична система, містить інформацію про будь-які події в будь-якій точці світу. Як і кожна клітинка містить інформацію про весь організм на генетичному рівні, кожна людина містить інформацію про весь Всесвіт якого він є частиною. Всесвіт, Бог, єдиний організм, і кожен з нас виконує свої специфічні функції.

Підсвідомий розум, як підводна частина айсберга, вона набагато більш свідома і водночас прихована від нас. У підсвідомому розумі зберігаються всі відомості про наше життя, записані на доріжок п'яти людських почуттів. Механізм пам'яті, контроль всіх функцій тіла через центральну нервову систему, рефлекси та інстинкти, механічні дії та звички, генерування думок та поведінки – це не повний перелік послуг, що надаються нам підсвідомимою розумом. Так нехай ми припинимо боротьбу з ним і знаходимо в нього справжній союз.

Для успішної роботи з підсвідомим розумом необхідно знати про особливості його «характера».

Перша (і найголовніша) – створення та обслуговування моделі світу. Це наш підсвідомий розум, використовуючи певну програму, яка створює унікальну модель реальності для кожного людини. І в світлі цієї функції, інші зрозумілі.

Захисна функція

Тепер, коли ваш світ був створений, він повинен бути збережений, захищений. Незалежно від того, що ви робите, внутрішній розум ніколи не втратить його оповіщення. Він наш вірний захисник. Але часто ми допускаємо, щоб стати нашим джейлером, а потім він не дає нам вийти за межі власного створеного світу. І з найкращими намірами, піклуючись про наш мир.

Управління життєдіяльністю організму

Підсвідомий через мозок, через центральну і периферичну нервову систему контролює все, що відбувається в нашому тілі. Отже, в стані гіпнотичного трансу, припуск може змінити температуру, пульс, тиск, прискорюючи процеси загоєння.

Багато хто свідчив поп-гіпноти, викликаючи людей в трансовому стані, щоб збити стадію, або проколити шкіру без здорових наслідків або виконувати дії, які неможливо в стані звичайної свідомості.

Але гіпноз і самогіпноз можна використовувати більш корисним способом. Наприклад, якщо під час операції хворий під наркозом, зробіть необхідні пропозиції певним чином, післяопераційний період проходить без ускладнень і значно знижується.

Ще однією функцією є створення персональної історії.й Підсвідомий робив це, так як ми народилися. У підсвідомому зберігають всю інформацію про наше життя і життя наших предків. Ми отримуємо певне ставлення до себе і світу, що ми породжуємо нас. Ми працюємо з нашими батьками. Тоді ми виростимо, накопичуємо досвід, і мислити ставлення до світу навколо нас постійно змінюється, але підсвідомий розум може тримати погляди, сформовані на самому початку життя.

Якщо у вас була подія, як дитина, яка зробила сильне враження на вас, то знаєте, що частина вашого підсвідомого розуму все ще бачить, що сталося через очі дитини і впливає на ваше життя. Тому дуже важливо переосмислити особисту історію і змінити підсвідоме ставлення до багатьох подій минулого.

Ось приклад з моєї практики.й 17-річний хлопець прийшов, щоб побачити мене. Побоюючись їздити в тролейбусах, підстанціях і ліфтах. Як тільки він увійшов до транспорту, він став непрозорим. Він не знав причин цієї поведінки. Але нічого не буває так. Я навчився йому спілкуватися з підсвідомим розумом, і він запитав перше питання про те, чи була подія в житті, що викликала цю поведінку для розвитку.

Відповідь була так. Далі, з рядом питань ми визначили конкретний захід. Коли він був вісім років. Його батьки покарали його на деякі неприпустимі і зафіксували його довгий час в темній шафі. І через кілька років, через деякий незначний викид, він потрапив в міліцію і провів ніч наодинці в досудовому від'їзді.

І з тих пір його страхи виникали, бо підсвідомий пов'язав два події і намальовував певні висновки: закритий простір може загрожувати його свободу. Розуміючи причини, ми змогли легко впоратися з проблемою. Цікаво, що після сеансу він прокинувся в візках протягом тривалого часу і насолоджуючись ним, поки він просто втомився від нього.

Навігація

Механізм пам'яті також контролює підсвідомість. На доріжках п’яти людських почуттів фільм про наше життя знятий і зберігається, записаний на доріжок п’яти людських почуттів. За допомогою гіпнозу або самогіпнозу можна легко відтворювати фрагменти цього фільму. Нерідко коріння хвороби або проблеми необхідно шукати в минулих заходах. Для цього, в минулому ми самі вводили глибоко всередині болю душі, намагаючись забути, що викликало його. Ми втратимо наше свідоме управління. І це «розгортання» сидить в підсвідомому протягом багатьох років, вибираючи в певних ситуаціях, викликаючи біль і страждання.

Підсвідомий розум має всю інформацію,Ззовні він буквально бере

Наприклад, лікар, який не в змозі вилікувати пацієнта або просто не знає інших способів лікування, може сказати: «Соррі, але я думаю, ліки тут безсилі». І пацієнт може припинити лікування, переконавшись, що його хвороба невиліковна. У сучасній медицині багато захворювань класифікуються як «невиліковний». Але ви повинні знати, що вони не можуть бути відомі методи, які наша офіційна медицина намагається лікувати. І будь-яке захворювання стає лікованим, коли людина готова взяти відповідальність за її виникнення.

І як часто ви повинні використовувати такі фрази як «Я хворий цього...», «Не брати його особисто...», «Я просто не можу перетравити його» і т.д. Ось приклад від практики.

На мій прийом прийшла літня жінка, яка скаржаться на спасіння і неприємний смак у роті, намагаючись її всюди. Пройшов всі тести, оглянув практично всі фахівці, але не виявлено патології. Він прийшов до мене.

Після навчання, як поспілкуватися з підсвідомим, пацієнт сказав мені історію про те, як 6 місяців тому вона була зварена з її найкращим другом, вчинивши надзвичайно смачно назустріч їй, але не хочу визнати, що вона була неправильною. Історія не була приємною. «Ця подія залишила мене з надзвичайно неприємним смаком. й

Шукаю мене з сюрпризом, жінка проголошена, лікар! Чи є причина? Вона відповіла своє питання. Я сказав її, щоб піти на її екс подруга, розповісти її все і apologize. Після того, як жінка прийшла до мене і поділилася її радістю. Вона змогла насолодитися їжею знову і відновити хороші стосунки з її другом. Вона хоче працювати з іншими питаннями.

Як часто я чую пацієнтів, «Доктор!» У мене є цілий пучок захворювань! Я завжди запитую їх, якщо вони люблять квіти. "Офісний курс, доктор. Ми любимо квіти дуже багато! вони відповідь. Тож можливо, що ви поставите свої хвороби у великому букеті все своє життя. Тому що вам подобається увімкнути вашу слабкість, відчуйте себе. Саме тому ви хочете зустрітися з друзями, щоб обговорити свої «квіткові пряники». А потім не здивуйте, що ця клумба цвіте і щороку з'являються нові «квітки».

Незалежне мислення

Підсвідомий розум здатний самостійно вирішувати, яку інформацію для присутніх до нас, в той час як випромінюючи щось, спотворюючи щось, і збільшуючи щось. Але він робить його відповідно до нашої програми поведінки, відповідно до наших позитивних намірів.

Наприклад, трирічна дівчина, безтурботно породжує на скелястому стільці, опускається її. Після цього вона боїться сидіти не тільки в кріслах, але і в кріслах. Підсвідомий дитини не знає різниці між кріслом та кріслом. Вони є об'єктами, на яких вони сидять. Підбиває всі об'єкти для сидячи. У цьому випадку, викликаючи страх стільців, підсвідомий виконує захисну функцію для дитини. Пізніше, коли дитина робить відмінність між скелястим кріслом і кріслом, його страх стільців проходить.

Ще один приклад, але від життя дорослих. Жінка, один раз загиблий або ізольований чоловіком, малюємо висновок, узагальнюючи: «Всі чоловіки болгарки» або «Не гідний чоловік». І тепер у своєму особистому житті є тільки такі люди, як відповідні думки буквально привертають таких чоловіків. І навіть якщо людина лікує її поважно і показує ознаки уваги, її підсвідомість перетворять зовнішню інформацію.

У мене є пара на моєму прийомі. Чоловік, абсолютно переконаний, що він не заслуговує уваги інших людей, скаржиться, що його дружина не покаже йому будь-які ознаки уваги і турботи. Я переконався, що його дружина, навпаки, лікувала його з увагою, турботою і повагою і продемонструвала їх певним чином.

Але так як ці прояви суперечили його узагальненню власної гідності, він не буквально слухав слова своєї дружини. Коли я звернув увагу на певні висловлювання своєї дружини, він заявив, що він не почув її сказати йому. Коли я буквально зробив його помітити свою увагу дружини, він негайно спотворив їх, кажучи: "Шо каже, що тому що вона хоче щось від мене. й

«Чи є хтось у нас?» ви запитаєте. Звісно не. Особистість людини – це невід’ємна особистість, а поділ на свідомість і підсвідомість – умовна. Ця сепарація є просто спосіб говорити про невідому сторону людини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І ми повинні прагнути вирішити цю таємницю на всіх витратах. Що стосується нашого життя.

Примушені зробити хорошу або небезпечну роль рятувальникаЗробляючи себе

Всі проблеми у людей (пружність, стрес) є результатом невідповідності між свідомими прагненнями і підсвідомими намірами. Про те, що наш підсвідомий розум знає більше про себе і наші життєві наміри. Також пам'ятайте, що підсвідомий розум безпосередньо пов'язаний з реальністю або з Богом. І наш внутрішній інтелект сприяє процесу універсальної еволюції.

Тому дуже важливо, щоб між усвідомленими і підсвідомими є гармонія.Видання

浜у 涓 蹇

Джерело: solium.ru/forum/showthread.php?p=177419#post177419