431
Бруце Лі мудрість.
р.
Якщо ви критикуєте, ви робите право. Оскільки люди атакують всіх з мозку.
Переміщення як вода. Заморожуйте як дзеркало. Відповісти як ехо.
Справжні друзі люблять діаманти, дорогі і рідкісні. З любов'ю подаються друзі - вони всюди.
Правда не має способу. Правда живий, тому мінливий.
Неважливо, як сповільнити вас, важливо, щоб ви не зупинилися.
Коли я дивлюся, я завжди дізнаюсь щось.
Завжди вірити і вірити в себе. Не дивлячись на успішну людину, щоб імітувати їх.
Неперевершені, якщо у вас є сміливість, щоб їх визнати.
Будьте ніжні, але не допустимі, будьте міцні, але не жорстокі.
Зберігати всі великі вчителі в одному номері і вони згодні на всіх мовах світу. Зберігати своїх студентів і вони сперечають про все.
Чим більше ми цінуємо речі, тим менше ми цінуємо себе.
Знання недостатньо, ви повинні застосувати його. Не вистачає, ви повинні зробити.
Ключ до безсмертності – до життя.
гідність пам'яті.
Я не боїться когось, хто вивчає 10000 різних інсультів. Я боїться когось, хто вивчає один інсульт 10000 разів.
Доброго бійця не один, хто тенсе, але той, хто готовий. Тексти пісень, а це означає: Він не думають або сниться, він готовий для чогось, що може статися.
Любов - це дружба в полум'ях. На початку полум'я чарівно красива, часто паління і сліпота, але все ж легко і нестійке. Як любов виростає старше, наші серця зрілі, і наша любов - це вугілля: вона горить з дуже глибини і незламна.
Не думайте! Так само, як точування пальця на місяць. Не концентрат
Або пропустіть, що божественний палець.
краса.
Життя – це лише паркувальний момент, якщо його дні не заповнені снями.
Якщо ви любите життя, не витрачайте час; час, що життя зроблено з.
Учитель не розкриває правду, він є транспортним засобом правди, який кожен студент повинен відкрити для себе. Хороший вчитель є лише каталізатором.
Якщо ви критикуєте, ви робите право. Оскільки люди атакують всіх з мозку.
Переміщення як вода. Заморожуйте як дзеркало. Відповісти як ехо.
Справжні друзі люблять діаманти, дорогі і рідкісні. З любов'ю подаються друзі - вони всюди.
Правда не має способу. Правда живий, тому мінливий.
Неважливо, як сповільнити вас, важливо, щоб ви не зупинилися.
Коли я дивлюся, я завжди дізнаюсь щось.
Завжди вірити і вірити в себе. Не дивлячись на успішну людину, щоб імітувати їх.
Неперевершені, якщо у вас є сміливість, щоб їх визнати.
Будьте ніжні, але не допустимі, будьте міцні, але не жорстокі.
Зберігати всі великі вчителі в одному номері і вони згодні на всіх мовах світу. Зберігати своїх студентів і вони сперечають про все.
Чим більше ми цінуємо речі, тим менше ми цінуємо себе.
Знання недостатньо, ви повинні застосувати його. Не вистачає, ви повинні зробити.
Ключ до безсмертності – до життя.
гідність пам'яті.
Я не боїться когось, хто вивчає 10000 різних інсультів. Я боїться когось, хто вивчає один інсульт 10000 разів.
Доброго бійця не один, хто тенсе, але той, хто готовий. Тексти пісень, а це означає: Він не думають або сниться, він готовий для чогось, що може статися.
Любов - це дружба в полум'ях. На початку полум'я чарівно красива, часто паління і сліпота, але все ж легко і нестійке. Як любов виростає старше, наші серця зрілі, і наша любов - це вугілля: вона горить з дуже глибини і незламна.
Не думайте! Так само, як точування пальця на місяць. Не концентрат
Або пропустіть, що божественний палець.
краса.
Життя – це лише паркувальний момент, якщо його дні не заповнені снями.
Якщо ви любите життя, не витрачайте час; час, що життя зроблено з.
Учитель не розкриває правду, він є транспортним засобом правди, який кожен студент повинен відкрити для себе. Хороший вчитель є лише каталізатором.