1465
КОРНЕВІК Іванов - ЖИТТЯ.
Порожня Іванов:
«Здоров'я вимагає холоду, голоду і руху! І ціла цивілізація прагне до теплоти, сати і миру. Люди все вмирають.
Корнеевич Іванов (1898-1983) був легендарним «російським іолієм», який розробив методологію, невід’ємну систему для досягнення фізичного та духовного здоров’я людини, які пояснили у своїх роботах причини хвороби та здоров’я людей. Автор популярної теорії і методики загоєння людини, на основі поєднання моральних норм і системи фізичного загартування.
Його особистість завжди викликала захоплення і сповільнення, бджільництво і шанування, чутки і легенди. Східні бойові мистецтва, автотренування Тибета, Зен Буддизм та інші старовинні системи зцілення людини, приваблюють більше і більше прихильників Росії та за кордоном. Але кожна країна має свої традиції, свої національні особливості. Захищаючи за кордоном методи лікування, людина забуває, що в Росії є системи загоєння, не поступаються ефективності йога або тибетової медицини. Такий унікальний російський нагота – Прибережний Іванов.
20 лютого 1898 р. в Україні в с. Ореховка біля Луганська в бідній гірничодобувній сім'ї, яка крім нього мала вісім дітей. Порфір навчався в паризькій школі, від 12 років працював в сільськогосподарських роботах на прокат з пана, від 15 років в шахті, в дуже складних умовах. Не професія, крім гірничодобувних робіт і пізніше працювала в різних місцях, виконуючи різноманітні роботи.
До природи він був пишним, розумним молодим чоловіком - як кажуть вони, "daredevil." У своїй юності він був бицем, відвертим, копченим, любим ходити з друзями. Його розум був чітким, здатним фантастики, і життя було важко для нього. Сім'я Прибережного Іванова та інших бідних сімей з багатих, яким він не схожий і привезли для такої несправедливості, захищаючи багато. З появою радянської влади він почав намагатися працювати і навчатися, він любив ідею комунізму, всього суспільства. Але згодом він побачив реальну несправедливість радянського режиму.
Він жив до 35 років. Про себе: «Життя, молодь і зрілі роки життя я провів так само, як і всі люди». Я не була надприродною людиною, і я не можу назвати чесною. У той же час я був хробером в природі, зробляв його, загинув життєздатність, нічого не рахував, але побудував власний хороший – зробив все для того, щоб жити добре. А потім він відійшов від усього цього... і почав наблизитися до друзів з природою. Яким був імпульс?
З Порфірі Корневіч Іванов стався тоді, у своєму маленькому віці понад 30 років: він отримав рак, який застрягнув руки. Не можна допомогти йому, хвороба підійшов до останнього етапу, коли він, як і у всіх онкологічних пацієнтів, довелося загострювати і повільно вмирати. Потім з відчайу він вирішив прискорити процес, щоб хворіти з іншою хворобою. Я пішов в холодний голий, щоб отримати холодний і холодний. Але бажаний результат не був досягнутий, потім він повторив його знову і, крім того, заливають на себе відро льодової води. Але ще раз не загартувати.
Порфірі зробив це протягом декількох днів, але замість хвороби він почав отримувати сили, прагнення жити, життєрадісність. Припустимо, що хвороба почала відступати. Потім, побачивши це, він продовжував свої експерименти і в кінцевому підсумку відновив повністю. Що зробив величезне враження на нього. Він використовується для запитання питання (який кожен принаймні один раз в житті просить): чому людина схильна до хвороби і смерті, незважаючи на всі комфорти, з якими він оточений? І тепер у своїй голові була думка: Як прийти? Яка людина приховує від природи дає йому здоров'я.
Так почав шукати відповідь на це питання: «Межа в природі і у людини прихована секрет?» Він поступово став загартованим, ближче до природи. Він почав поступово відмовитися від того, що відокремлює чоловіка. По-перше, він зняв капелюх і ходив у важкі заморозки і вітри. Він хотів бачити, якщо він був на правій трасі, якщо інші люди могли, і якщо вони будуть отримувати той же результат відновлення. І почав запитати людей, які страждають від різних недуг, щоб зробити так само, як він зробив.
Загострилися хворі, загартування допомогли (загоєння). Але не кожен має відваги і буде його розпочати. Тоді Іванов вирішив спробувати, і може зацікавити людей з силами, які він отримав від природи в результаті його загартування? Він постійно шукав природи для підтвердження правильності його дій, запитуючи її. І зумів зацікавити жінку, яка не ходила на сімнадцяти років.
Так це його експеримент. Порфірі постаралися ближче до природи. Спочатку зняв капелюх, потім поступово взуття, потім одяг, залишався в одному шорті. Я провів більше і більше часу в природі. Його здоров'я зміцнили, він пішов, щоб зустріти всі природні елементи, з якими він зустрівся, нічого не приховує, пішли в природу з довірою і любов'ю, без страху. Вона, як раціональна і жива істота, давала йому силу і, як це було, вчив його, випробував свою щирість і продемонстрував його свої помилки.
«Я навчаю все, що ослабляє і знищує у людини і в природі, і все, що зміцнює і розвиває, і виявляв методи, знання, метод розробки і керівництва для себе і кожної людини». В результаті він досяг, що він міг провести тижні в степу голий і без взуття, поки він не хворий, навчився контролювати своє тіло і психіку за допомогою свідомості і буде, щоб запобігти хворобі, слабкості і затишку. Він навчився робити без їжі і води без шкоди за довгий час (найдовший експеримент в цій галузі становить 108 днів, але це, згідно з ним, не обмежувалася його здібностями), і багато іншого. У той же час він почав просувати свою систему загоєння - метод Порфірі Іванов і загартувавши всіх, хто зустрівся і допоміг хворим, неспроможним подолати свої хвороби і вийти з ліжка.
Порожня Іванов. Команди