27
Що попросили однодумців Порфірі Іванов, які мешкали до восьмидесятниці у життєздатності
Корнеевич Іванов – автор системи оздоровлення людини природними засобами. Суть системи – гармонія розуму, тіла та душі. Все своє життя Порфірі Корнеевич шукав шляхи відновлення, адже здоров'я і довголіття людини нерозривно пов'язані.
Виходячи з власного досвіду, він дав практичні поради людям. Порфірі Іванов прогулявся в тих же шортах влітку і взимку, може обійтися без їжі до 16 днів. У його знаменитому навчанні «Діти» Придніпровський Корнеевич порадує вас життям без недуг.
Шукаємо способи відновлення ПК Іванов почався з 35 років. Він поширив свої правила протягом усього життя. У 1982 році в журналі «Огоніок» було написано досвід роботи Порожнього Корнеевича. Журнал окреслив 12 правил для просування здоров’я та підвищення якості життя людини.
Повідомляємо, що система «Діти» позитивно впливає на людину через три тижні безперервного дотримання 12 правил Іванова. Система допомагає позбутися від будь-яких недуг, які були придбані протягом життя, але не на генетичному рівні.
«Я втілю всіх чоловіків, щоб прийняти своє місце в природі, не зайнятий ким-небудь, і це не можна купити з будь-якими грошима. Тільки своїми силами праці за користь себе і природи, щоб вам було легко, - сказав Порфір Іванов. Він жив 85 і ніколи не змінив свої звички.
Виходячи з власного досвіду, він дав практичні поради людям. Порфірі Іванов прогулявся в тих же шортах влітку і взимку, може обійтися без їжі до 16 днів. У його знаменитому навчанні «Діти» Придніпровський Корнеевич порадує вас життям без недуг.
Шукаємо способи відновлення ПК Іванов почався з 35 років. Він поширив свої правила протягом усього життя. У 1982 році в журналі «Огоніок» було написано досвід роботи Порожнього Корнеевича. Журнал окреслив 12 правил для просування здоров’я та підвищення якості життя людини.
- Купання в холодній воді двічі на добу. У річці в озері, у ванній кімнаті залийте самостійно або займіть душ. Завжди закінчити гаряча ванна холодна.
- Після плавання або перед ним виходите в свіже повітря і витримайте босоніж на землі протягом 1-2 хвилин. Зробіть дихання в роті кілька разів і подумайте себе здоров'я.
- Подаруйте свої шкідливі звички.
- Не рідше одного разу на тиждень, відмовляється від їжі і води. Бажано це зробити з 20 годин п'ятниця до 12 годин Неділя.
- У неділю в нооні вирушайте в природу і отримайте свіже повітря. Після цього можна почати споживати будь-яку їжу.
- Любовний характер. Допомагає здоров'я.
- Завжди скажи Привіт всім, якщо ви хочете бути здоровими.
- Допомогти тим, що потрібно стільки, скільки ви можете. Несамовита, з радістю.
- Боротьба з озимістю, жито, страх, гіпокризія і гордість. Довіра людей, які люблять їх. Не займайте до серця невидимі слова про себе, і ніколи не розмовляється про інших.
- Очистити розум думок про недуги, і ви будете відчувати себе краще.
- Не відокремити думки з тіла, діяти.
- Отримати досвід цього випадку і розповісти про нього інші. Але не хвилюватися, не турбувати.
Повідомляємо, що система «Діти» позитивно впливає на людину через три тижні безперервного дотримання 12 правил Іванова. Система допомагає позбутися від будь-яких недуг, які були придбані протягом життя, але не на генетичному рівні.
«Я втілю всіх чоловіків, щоб прийняти своє місце в природі, не зайнятий ким-небудь, і це не можна купити з будь-якими грошима. Тільки своїми силами праці за користь себе і природи, щоб вам було легко, - сказав Порфір Іванов. Він жив 85 і ніколи не змінив свої звички.
Чи варто погоджуватися з запитом чоловіка взяти кредит на ремонт квартири?
Досвід чоловіка у роки, які висять на датах з 30-річними, 40-річними та 50-річними