Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Topic Title

Ми хочемо, щоб думати про себе як раціональні люди, які приймають думливі, проінформовані рішення. На жаль, це не завжди справа. Сайт публікує статтю James Altuscher, блогер і радіоведучий, про які дійсно приводить наші дії. Мій бабуся каже, Є лише два види рішень: рішення, що виробляються з страху та рішень, що приймають для зростання.й

Ви не знайдете іншої роботи? Або це те, що ви натхненні потенціалом росту, який ви в цій роботі?

Ви продовжуєте мати зв'язок з кимось, тому що ви боїтеся, що ви не зустрінете нікому, або тому що ви боїтеся з розбиттям буде боляче ваших дітей, або тому що ви боїтеся болячем когось? Чи є ви вдячні за те, що ви маєте у вашому житті?

Я думаю про це. Я пам'ятав всі великі рішення мого життя.

• Переміщення в Нью-Йорк для роботи на HBO.
  • Почати компанію HBO.
  • Перший шлюб. Друге подружжя.
  • Диворце. Діти.
  • Відправлення з Нью-Йорка після втрати вашого будинку і грошей.
  • Намагайтеся продати компанію перед тим, як це було розпочато.
  • Відмовляючи подорожувати через постійні нервові думки - що відбувається, якщо я залишаю додому?
І так і так далі. Бабця справа!

Кожне рішення я вчинив страх або зростання. Не тільки великі рішення, але і найменші. І рішення на основі страху ніколи не працювали. Коли я зробив це рішення, я завжди дав владу іншим. Я зробив з небезпеки. Я відчую, що я не знаю щось. Я дозволяю іншим бігти життям.

Зростання рішень, які виготовили диво, я ніколи не уявляв. Ви відчуєте ті рішення з вашим тілом. Це почуття свободи. Ці рішення стають частиною вашої історії життя. І рішення на основі страху перетворюються на шкоду.

Рішення, засновані на страхі, є: «Я досить це, і це». Я почув мій бос я на мене, і знову, тому що я боявся, він б вогонь мене, якщо я заперечував. Я не хочу, щоб втратити свою роботу, тому що я мав компанію на стороні і HBO (ми потім роботодавець) був найбільшим клієнтом. Я не маю впевненості в собі, і страх втратити клієнта, не допустити мене від часу, щоб дійсно виростити в моєму житті.

Я боївся, я втратив все знову. Я отримав роботу. Я намагався переконати себе, що це було рішення для зростання. Що я можу розвивати цю роботу, я буду мати нові можливості.

Але на перший день цієї роботи я впав на підлогу без причини. Всі сміхалися і просять, «Для вас океї?» І я стояв тому, що я був захоплений. Я почав шліфувати, тому що я вдарив ноги жорсткий.

Другий день, мій бос сказав мені: «Для мене на моїй зарплаті». Ми подбаємо про вас. І я боявся сперечатися. Він бос.

На третій день я отримую і пішов. Я не очистився офісом. Я залишила куртку там. Взяв ліфт з підлогою. Я вийшов на сонячну вулицю.

Він не повернувся. Зателефонуйте нам. Ще через рік мій бос назвав мене. Він все ще робить.

Але моє життя краще, ніж коли-небудь. Я не шукав. Після того, як виїхати з будівлі, я ходив до станції, поїхав на 80 миль на поїзд і дивився листя рум'яна уздовж Худсона.

Я пішов додому і ходив до річки. Не знаю, чому, що, як. За перші місяці я не думав про гроші.

А потім я помітив, що я вже не лікнув. Моя нога не болить.

Не все пішло в житті після цього рішення. Деякі досить страшні речі трапилися. Моє серце зламало іноді. Моє страхи про гроші знову повернулися і знову.

Але це було рішення проростити. Часом після часу такі рішення накопичуються і накопичуються. Час після часу я любив життя більше і більше.

Спасибі, мій друг бабуся.

через Ideanomics.ru/? р=5104