2100
Відмінність чоловіка і жінки в розумінні любові і сім'ї.
Чоловіки і жінки відчувають себе по-різному на початку сімейного життя. Багато жінок мають бажання зберегти стиль допитальних відносин, щоб людина завжди казала їм компліменти, дарує квіти, подарунки. Тексти пісень, а це означає: Потім вона думає, що він дійсно любить її. І якщо він не дарував подарунки, не скажеш компліментів, є підозра: «Щобливо припинив любов». А юна жінка починає дивитися на нього і просити питання. І чоловік не розуміє, чому жінка так само неспокійна, що сталося.
Коли психологи почали вивчати це питання, то виявилося, що на будь-якому етапі розвитку сім'ї важливо розповісти про неї щось гарне, доброзичливе. Жінки так побудовані, що вона потребує дієслової підтримки. І чоловіки більш раціональні. Коли люди просять про свої почуття, вони вражають, і більшість з них говорять: «Ми підписані, але є факт». Це найважливіший доказ любові. Ви знаєте, що ще сказати? ?
Жінка потребує доказів кожного дня. Він не розуміє, що відбувається з кожним днем. Він не коштує йому нічого, щоб принести і дати квітку. А жінка буде цвітати після того, як гори будуть рухатися! Це важливо для неї, але це не доходить до чоловіка. Він не атакує її, але каже її, «Нехай ти сердився, я все одно люблю тебе». Ви так красиві! Що відбувається з жінкою? Вона плаває і каже: "Ви не можете бути серйозними." Ви просто повинні відчувати один одного і сказати правильні слова. Тому що жінка є більш емоційною, потрібно подарувати їй емоційну підтримку.
Навіть поняття «люби і бути разом» чоловіків і жінок розуміються по-різному. У сім'ї психологів, чоловіка і дружини Кроніка. Вони досліджували, як чоловіки та жінки розуміють, що це означає бути разом.
Коли чоловік і жінка маррі, кажуть: «Я кохаю». Я люблю цей чоловік. І хочу завжди бути з ним. Ми говоримо однакову мову і скажемо те ж саме. Але виходить, що чоловіки і жінки мають різні значення в цих словах. Що?
Перша і найбільш поширена. Коли жінка каже: «люби і бути разом», її представлення може бути зображена як наступна модель. Якщо ви малюємо кола: один коло і всередині нього затінений другий коло. Це те, що це означає для жінки, щоб бути разом. Вона намагається бути в центрі життя коханої людини. «Я люблю тебе так багато, що якщо ви не в житті, вона втрачає сенс». Це тип відносин, коли жінка в житті сім'ї починає торкнутися або бігати до психолога. Вона не розуміє, що відбувається. «Чи ми погодилися бути разом», – каже вона.
Ця жінка робить чоловіка не тільки чоловіком і коханою людиною, вона кладе його над Богом. Вона каже йому: «Ви все мені.» Це порушення духовного права!
З психологічної точки зору, така жінка в цьому взаємозв'язку бере роль матері, і від чоловіка робить дитину. Вона генерує чоловіка на рівень примхливої дитини. «Погляд як я варю. Ви зносите кашу, ви зносите суп. Шукаю, як добре я можу. Як про це? Ви тільки любите мене! Послухайте тебе і співайте пісню. І людина поступово від голови сім'ї стає дитиною. Хто не хоче носити його своїми руками?
«Я подарував вам своє життя, і ви голодні!» «Сторінка», – каже чоловік, «Я не запитав тебе робити». І він абсолютно правий. Вона захопила його, переніс його, а потім лопається в сльози. Хто б полум'я? Чоловік повинен бути головою сім'ї, і дружина повинна бути Вона не повинна підняти кричу дитину з нього. Ви повинні знати, як любити!
Другий тип сім'ї один затінений коло. «Я не відступаю від мене, і я не відійду від тебе». Така сім'я, як тюрма. Після того, як в студентському ескізі студентка охарактеризував ситуацію наступним чином: дружина говорить її чоловікові «До ніг, до ноги!» Вона говорить, що до голови сім'ї, до чоловіка! Але не собака! Чому «на нозі»? «Ви знаєте, що я страждаю так багато, і він так голодний». Він не цінує мене! Вона вірить, що вона страждає. Не розуміючи, що її найбільша любов для себе. Чоловік лікує приниження, не як голова сім'ї, але як хтось, кому можна сказати “Сільце!” і “До ноги!”
Наступний варіант любові та інтерпретації поняття «з’єднання». Цей варіант є найбільш нормальним і людським. Якщо ви зобразили зв'язки у вигляді кільцевих кілець, то вони перекриваються злегка. Це, чоловік і дружина разом, але не як в другому випадку, коли сім'я схожа на в'язницю. Він має право на свій досвід, його дії.
Вони не завжди повинні йти на крок і дивитися один спосіб, має бути повагою один одному, довіри. Якщо людина не вдома, то не означає, що він робить щось неприйнятним. Не скажеш його, «Чи ти?» Тепер знову, але чесно! Ви повинні бути деякі свободи, довіра в одному. І жінка відчуває себе більш комфортно, коли чоловік не завжди перед очима. Хочу приділити увагу, любов все ще дає іншій людині можливість зробити щось без тебе. Це не робить іншої людини дивним, він робить його рости, він отримує нову інформацію, його життя стає більш насиченим. Вони читають книги, які вони люблять. Після обробки все це стає більш цікавим в сім'ї, стає більш дорослим.
Тепер побачимо, як люди розуміють, що це означає бути разом. Виявилося, що найбільш поширений варіант є наступним. Якщо ви зобразили два кола, вони будуть на відстані один від одного, і будуть об'єднані чимось загальним: в основному чоловіка і жінки об'єднані їх місцем проживання (квартира). Що означає? Чоловік більш незалежний. Він потребує більшої свободи життя. Це не означає, що він не є членом сім'ї. Чоловік дуже цінує сімейне життя. Він просто хоче нормального сімейного середовища. Він не потребує гістеричної дружини, поспішаючи, що бачить її життя в піднятті чоловіка як студента. Він не потребує когось, хто витрачає все своє життя, а потім говорячи: «Чому не ви цінуєте мене? й
Це непорозуміння між чоловіком і жінкою, коли вони мають різне розуміння того, що це означає бути разом, особливо гострий в перший рік життя разом. Через це жінки частіше страждають. Ось чому я говорю з ними.
Якщо чоловік не завжди перед очима, не бере його як трагедія. Більш того, людина повинна довести себе на роботі. Якщо він стверджує себе в своїй роботі, у своїй професії він стає набагато більш м'якше в сім'ї. Якщо він не вдається в роботі, він заважає в сім'ї. Тож не ревнощі своєї роботи. Це помилка, теж. Чоловік і жінка не повинні дихати і з'ясувати одночасно. І в житті так само, кожен повинен мати власний ритм, але вони повинні бути разом. Повага до іншої людини.
Я іноді раджу зустрітися з деякими жінками: «Імейн, що людина розповість вам про те, що з ранку до вечора він навчить вас щось». Що таке, що ніколи не приходить до думки жінок. Жінки не розуміють, що вона не вчитель в сім'ї, і її чоловік не подвійний. Він є головою сім'ї і вона його помічником. Викладання його – це порушення духовних законів.
Є фізичні закони та духовні закони. І Боже. І не скасовані. Є закон універсальної ваги. Вони прокидають камінь, вона повинна падати на землю. Важкий камінь кинув, він буде дуже важко. Справді духовних законів. Чи знаєте ми їх або ні, вони працюють.
499.00 Р
Габаритний зображення