Коли жінка має сильний чоловік

Іноді в житті жінки є дуже сильний чоловік з потужною сонячною енергією. І легко відчувати себе навіть з спиною, тіло жінки повністю реагує на неї, її думки заспокоюються, а центр фемінності, матки наповнені теплими і променевими коливаннями життя.

Далі до такого чоловіка, навіть найактивніша і динамічна жінка з сердечним характером стає трохи курча, раптом весь букет жіночних якостей прокинувся в неї, вона раптом хоче приготувати для нього, подбати про нього, почистити будинок, почекати його від роботи і, можливо, вперше в її тілі свідомо звучить «Я хочу дитину з цього чоловіка». й

Як правило, це з цим чоловіком, що вона починає розуміти справжню насолоду сексуальної інтимності, відчуває себе все особливо яскравою і сильною, жіночність пробуджує її на гормональному рівні. Вона любить свого запаху, його тіло, його погляд і його голос.

По-перше, вона може відчувати себе ступеню і слабким, але це не турбує її на всіх, але навпаки робить її посміхатися на себе і усвідомити, як приємно, іноді бути слабким.

Поруч з ним вона не хоче сперечатися, довести, змагатися з ним інтелекту, вона хоче послухати вперше в її житті!

У мене є пара клієнтів: «Я можу поставити мене в важке місце, і я не відчуваю ніяких приниження, я хвилююсь, що він настільки сильний і навіть трохи міцний.» Я можу відчути свою владу!

Жінки починають цвітати в цьому зв'язку, що робить силу цього чоловіка і гармонізуючи його. Вона починає любити не з розумом, але з її цілою жінкою. І, навпаки, це може бути абсолютно не її тип, а не рівень інтелекту, а не рівень духовного розвитку, абсолютно різні ... можливо, навіть не красиві, але просто міцні, сміливі і рішучі, поруч з яким серце пробуджує любов. Як мій друг говорить про таку людину в її житті, «Ви подивитеся на нього – добре, страшно!» Обличчя так просто. Драйвер трактора! Тільки в дороге сорочку. Я люблю його і відчувати себе, як він мій людина. :-

А потім (після дня / мика / року знайомства його) більшість жінок роблять однакову помилку: вони починають пристосовуватися до цих чоловіків, служити, спробувати... вони прилипають до нього!

Разом, у вухах! А потім починаються питання: «Що я зробив неправильно?», «Хто, що вам не сподобалося?», «Привіт, це все океї?», і т.д.

«Щоб робити?» Що я можу отримати? Що я можу зробити на себе?

Жінка може зробити все, щоб зберегти його. Вона відчуває, що вона не внутрішня готова до таких відносин, вона сама ще не дозріває, і вона намагається компенсувати внутрішню непідготовленість через зовнішнє самовдосконалення, оскільки вона неймовірно страшна для втрати.

Якщо ви подивитеся глибше, йому не потрібно навіть, але стан пробудженої природи, що вона відчуває, що перекриває її.

Вперше в її житті вона відчувала себе жінкою.

Як ви можете зробити це?

І після того, як намагатися бути кращими, щоб конформувати, заслуговувати... які відстані чоловіка більше і більше.

І в кінцевому підсумку він залишає.

У більшості випадків такі чоловіки з'являються в житті жінки і залишають, щоб показати її, як непідготовлена вона для сильного і зрілого зв'язку. По-перше, він не потребує раба або покоївки, але жінка, яка може бути заповнена і наповнена любов'ю!

Після його відправлення є біль, нестерпний біль повернення в іншу реальність, де ви більше не відчуваєте себе як 100% жінка, де більше не ті сильні руки і впевнені очі, де ви не можете розслабитися і відчувати.

Тепер жінка робить все, щоб вийти з цього болю. Тексти пісень, а це означає: Але вірити мене, краще жити весь життя з болем, який рухається вперед і розвиває вас, ніж жити без болю, але також без любові.

Біль означає, що ви отримали більше енергії, ніж ваш поточний резерв може триматися. І замість того, щоб розширити свій запас, жінки намагаються просто видалити цю енергію з життя, не розуміючи, що вона завдає шкоди їхньому ставці.

Деякі жінки намагаються повернути ці чоловіки швидко, молитви та аустомість, що тільки посилює ситуацію. У цьому випадку всі знаряддя, швидко і обряди діють просто як магія. Жінка без потужної відкритої енергії буде потрібно кілька місяців, щоб змусити її знову забути принаймні на добу. Але після цього він знову залишить, бо урок не пройшов.

Я навіть не пишу про любов, за долю тих жінок, які намагаються освоювати чоловіка через магію страшно! Не дівчині, я попередження тебе! Для того щоб не закривати свій шлюбний будинок в гороскопі від фортун-телів, відьмів і гіпсів потрібно тримати на 5-10 метрів! Венера дуже зіпсована магією, може повністю закрити будинок шлюбу і відносин. Шукайте ворожі казки і саркери - вони спадкові одиночні жінки. У їхньому житті людина приходить тільки до дитини. Потім він або гине або листя. Бог віднесе вас від таких людей.

Інші жінки намагаються відрізати його від себе, і йти до заголів, щоб очистити від цього зв'язку, який не виходить з голови, серця і матки.

Але цей чоловік буде неймовірно важко відрізати від себе, він буде той, хто мріє, бачить себе в натовпі людей, здається, що він зараз з'явиться десь, з'явиться десь, кожен телефонний дзвінок і кожен текст зробить жінку шуддер з очікуванням.

Такий чоловік приносить найпотужніший урок любові і розвитку до життя жінки.

й ¶ Такий чоловік приходить і показує жінку, яка вона може бути, як жіноча вона, скільки сил вона має.

Він навчає себе жити в гармонії з її природою, і він також дає їй бачити і відчувати, наскільки вона має.

Після того, як жінка починає любити з перших днів спілкування. Це до нього, що вона не пристрасть, не любов, і вона відчуває її цілою істотою.

І ось чому болить так багато, коли він листить.

Якщо у вас був або був такий чоловік у вашому житті, то вам пощастило і нещастя одночасно.

й ¶ Удачливий, тому що деякі люди в житті відчувають себе справжньою любов'ю, і ви отримали любов глибоко, по-справжньому, з усім вашим серцем, з усіх ваших жіночних істот, з кожним осередком у вашому тілі. Коли жінка любить, нічого не можна для неї. Це любов живе у вас все життя, це заповнює ваше життя. До того ж, коли жінка пам'ятає з любов'ю і вдячністю, вона мала з цим чоловіком, вона автоматично гармоніює на тонкому рівні, її енергія вирівнюється, вона запам'ятовує свою жіночність, її природа.

А якщо ви вирішили, якщо у вас є сміливість розкрити себе, щоб дозволити, розширити свої межі, якщо ви приймаєте втрату цієї людини, але залишаються щасливими і повною безумовною любов'ю для нього - ви можете бути разом, і це об'єднання буде неймовірно потужним.

й ¶ Неймовірно, тому що з цим чоловіком ви будете здійснювати через найсильніші стреси, з ним ви будете витягнуті до абсолютно різного рівня почуття життя.

І кожен новий перехід енергії завжди біль, криза і депресія.

Щоразу ви прикріпите до неї, це буде від вас від вас.

Ви не зможете навчатися жити щасливо і вільно.

Ви навчите емоційну зрілість і безумовну любов всіх часів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

й ¶ Цей чоловік навчає вас, як бути жінкою!

Він продемонстрував, як ви можете любити і відчувати, і зараз це до вас, щоб підтримати його.

Якщо ви хочете бути з ним, то вам не потрібно вчитися чистити будинок і варити їжу, вам не потрібно вчитися бути гідним свого розуму!

Вам необхідно відкрити любов і почуття їзди від життя, щастя зсередини.

Ви просто повинні стати жінкою в повному розумінні слова, реального, почуття, емоційного і здатного дати.

А коли ви можете спокійно відмовитися, але в той же час тримати любов в серці і радість життя, коли ви можете бути з ним і не втратити голову від ейфорії, бути спокійною і внутрішньої радості - тоді ви можете залишитися з ним!

Тоді життя збере вас разом.

З іншими чоловіками буде легше, простіше, і з цим буде важко, іноді болючий, але ви будете жити, відчувати життя і ви будете наповнені любов'ю.

Якщо у вас була така людина в житті:

Вчимося подякувати йому, бо це люди, які призводять до нас знання, вчителям, Богу! Тексти пісень, а це означає: Навіть через біль, але зараз ми знаємо, що це варто, прямо?

Не думайте про це або намагайтеся його забути, просто вирощуючи себе і сили.

Коли ви навчитеся любити себе і бути щасливим, ваш біль буде йти по собі, і ваші стосунки з ним буде або переходити на новий рівень або зупинитися, як ви!

Чому ми приклеюємо чоловікам?

Тому що вони дуже міцні, вони втілюються в своїй природі, і це робить їх неймовірно привабливими. Але той же процес буває з жінкою: коли вона відкриває свою природу, коли вона розуміє її глибину, коли вона дізналася про любов і збереження свободи, то вона стає магнітно чарівною, і вона більше не прилипає до чоловіків, але будує стосунки за принципом енергетичної рівності.

Тепер більшість жінок призводять до бажання володіти чоловіком, але з сильною людиною вона не буде працювати як з сильною жінкою. В цілому, неможливе для власних енергозберігаючих людей, можна взаємодіяти з ними за принципом енергозберігання.

Тож віддайте бажання володіти цим чоловіком, дякую йому за те, що він розкрив у вас!

Біль буде жити в серці тільки до тих пір, поки ви віддаєте бажання володіти нею.

Як мій учитель говорить в цьому випадку, «Ви далили красиву канару, її співачки пробуджує ваше серце до любові, і ви йдете і скажете, «О, що чудовий канар, дайте мені його!»

Подаруйте біль і полюбляйте вас знову! Не любляча любов, яка злоякісно говорить: «Ви все ще будете шахти», але любов, що м'яко побиває, «Дуже дякую за надсилання мені цього чоловіка і розкрити любов в моєму серці!» Я відчую тебе!

Неважливо, що ви живете, незалежно від того, хто оточує вас, навчитеся любити кожен день, і якщо є людина, яка пробуджує її у вас, заповнить його!

Навіть якщо ви вже одружені, і ваше серце все ще не лякає від іншої людини, не дайте любові.

Не варто орієнтуватися на чоловіка, приймати почуття, які він дав вам і поділитися з дружиною.

Ми входимо в зв’язки не через людей, але через їх енергію і держави, які ми відчуваємо їх.

Жити в державі любові і вдячності, відпочинок прийде!
Автор: Юлія Саукова