9 Питання, які приймають відносини на новий рівень

Ми любимо ярлики. Ми хочемо, щоб це було зручно. У роботі, гроші, відносини.

Багато з нас часто приймають їх надані. Не розуміючи, що відносини між чоловіком і жінкою є чим, що слід ретельно працювати.

Якщо ви не можете впасти в пастку «лизькі» зв’язки, що тільки існує замість борошняних і зроблених партнерів.

Тепер, чесно, як ви робите з цим? За роки існування або заміжні роки. Неважливо.

Більш важливо, ніж це. Якщо Ваші почуття щирі, бажання стати ближче до чоловіка, знати і розуміти його - це природне явище. І за жодних обставин слід ігнорувати.

В іншому випадку, в якомусь моменті ви дізнаєтеся, що ваші відносини стають «лизими» і більше не приносить колишньої радості.

Тому, якщо це важливо для вас не втратити емоційну складову Ваших відносин, важливо бути близькими і відчути себе турботою про чоловіка.

Як зробити відносини між чоловіком і жінкою більш глибоким

Досить багато пар віддають перевагу ігнорувати дрібні неприємності, які виникають з дня до дня за принципом «поховання сміття під килимом». У нас є вони, і ми їх, і вони не є. Чому поселені відносини, коли ви можете просто попередити, що нічого не відбулося і все добре?

Кожен зв'язок між чоловіком і жінкою починається з поступового вивчення один одного. У цей період часто виникають дрібні пастки через взаєморозуміння. І ось. Після того, як це один спосіб зрозуміти, хто ваш партнер дійсно є і як зробити ваші відносини більш глибоко.

Важливо в цей період, щоб дізнатися, як вирішити проблеми, що виникають, і не приховувати їх під ковроліном. Але є ще один спосіб поглиблення відносин між чоловіком і жінкою і створення взаєморозуміння.

Я рекомендую періодично запитати чоловіка деякі з наступних питань. І запитав його, щоб запитати вас.

Неймовірно, але навіть 30 хвилин на тиждень може зробити стосунки між чоловіком і жінкою набагато сильніше.

Ви не знаєте? Спробуйте один раз і подивитеся, що відбувається. Якщо ви не любите це, ніхто не може зробити це знову.

Але така вправа може приймати ваші відносини з державою існування «лінійних відносин» до рівня благополуччя. В результаті ви вже не встигнете приховати «гарбаж під ковроліном» і залишити проблеми невирішені. Ви навчитеся тримати їх до мінімуму.

Так, ось 9 питань, які допоможуть зробити відносини між чоловіком і жінкою більш глибоко, якщо вони просять один одному і відповідають їм чесно.

1,1 км Чистий Я зроблю себе більш комфортним?

Це велике питання, щоб запитати про те, як ваше бесіда, особисте спілкування, а також інтимну інформацію.

Задайте йому те, що він хоче. Він особливо радий, коли він з вами. Може бути лежати безшумно протягом декількох хвилин, дихаючи в запахі глибоко. Або він потребує чаплі як вираз любові. Або достатньо встановити контакт очей «під очима».

2,2 км Ви щасливі у нашому житті?

Але не варто безпосередньо попросити чоловіка, чи він задоволений своїм спільним сексуальним життям. Краще спробувати іноді ретельно, щоб принести його до теми новизни в загальному сексі життя.

Поставити те, що ще він хотів би спробувати, що він цікавиться. Також пропонуються варіанти. Ви, ймовірно, є бажання для цього.

Важливо пам'ятати, що це питання доречно запитати, якщо зв'язок між чоловіком і жінкою вже перенесли на стадію інтимності. Якщо ви просто починаєте, він не має відношення. Краще перенести його на майбутнє.

3. У Як я можу краще підтримувати вас в житті?

В принципі є можливість, щоб він був задоволений всім. Але це досить рідко. Тому в більшості випадків це питання може підхопити праві рядки в душі вашого партнера і пробудити в нього бажання розповісти про свої бажання. Можливо, це буде щось просте, але трохи незвично, як, "Я хочу, щоранці я прокинувся солодким поцілунком від вас." Це дійсно робить мене краще для всього дня.

Це може бути більше, ніж це. Наприклад, «Також ми домовилися взяти з собою варіння, я збираюся мати крутий тиждень на роботі, і я, ймовірно, доведеться довго триматися і повернутися пізно». Чи можна ви взяти на себе обов'язки приготування вечері в цей час?

В результаті стосунки між чоловіком і жінкою стає набагато сильніше і міцніше після кожного такого випадку взаємодопомоги.

4. У Чи можу я випадково зробити щось, що зробив вам некомфортно?

Відповідайте чоловіка до цього питання. Наприклад, ви думали, що все було добре між вами. Але після бесіди з'явилися речі, які не завжди були приємними для вашого чоловіка. Будьте обережні. Послухайте і не переривайте.

Якщо Ваш партнер вирішить відповісти на це питання, він буде сміливим актом. Після того, як його історія про те, що саме ваші дії болять його, що він був розчарований, він може викликати вас біль.

Він може бути дуже важко, щоб поставити все прямо. Після того, як він подякував йому за відставку і попросити прощення, якщо ви відчуваєте себе винним або некомфортним.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ваша людина буде радою.

5. Умань Як я заважаю, коли ви приїжджаєте додому з роботи?

Звичайно, не бажано запитати це питання безпосередньо. Але можна акуратно привести чоловіка до відповіді на нього.
Чому це необхідно? Людина може знадобитися те, що ви ніколи не знаєте. Що стосується його чоловіка.

Може він хоче дізнатися, як він провів свій день на роботі. Або ж, можливо, він потребує трохи психічного відпочинку, і ваш найкращий подарунок для нього після важкої роботи дня буде півгодини абсолютної тиші. За допомогою цього запиту ви отримаєте кілька кроків, щоб зрозуміти свій внутрішній світ.

До речі, з цього питання, ви можете подумати, що я описав зв'язок між чоловіком і жінкою, яка сидить в домашніх умовах, чекаючи на нього. Не вірно.

Ви пам'ятаєте, коли я сказав вам, щоб запитати один одному ці питання? Якщо ви вперше покажете інтерес до своїх особистих уподобань, то незабаром людина запитує про Ваші побажання. Наприклад, як зануритися в кінці важкого дня, якщо ви працюєте занадто.

6. Жнівень Чи є якийсь фізичний контакт, який зробить вас більш близькими?

Це не просто про сексуальний контакт (як ми говорили вище).

Чи може бути деяка фізична інтимація, яка не має. Нехай він любить вас грати з волоссям. Або він любить його, коли ви приїжджаєте і повісити його ззаду.

Ви можете бути безліч варіантів, тому що кожен окремий зв'язок між чоловіком і жінкою унікальний. І дізнатися про них, ви просто повинні запитати. А потім частіше їх реалізувати.

7. Про нас Чи можна закривати достатньо (з точки зору)?

Наші індивідуальні потреби можуть змінюватися з дня до дня. Може бути, ваш партнер протягом всього тижня і потребує більше догляду, компліментів і підтримки. Або, навпаки, він зараз швидко піднімається на кар'єру сходи, постійно зайнятий і потребує більш вільного часу і особистого простору.

Попит на більшу незалежність не означає, що він любить вас менше, але це слабкий. Люди просто мають емоційні потреби, які обумовлені наявністю різних подій у їхньому житті.
І краще ви навчитеся задовольняти свої потреби і розповісти йому про ваших, більш глибокі відносини стануть.

8. У У вас є почуття, які роблять вас стресом? Чистий Я допомогла мені впоратися з ними?

Відповідь на це питання дасть можливість зрозуміти, які проблеми він повинен зіткнутися.

Він може бути неприємним для вас, але інакше ви не зможете зрозуміти і допомогти йому. Ви можете відштовхувати питання, щоб зробити його звук більш м'яким і доречним.

Як я можу допомогти вам у вашому бізнесі?» додає глибині до відносин між чоловіком і жінкою.

9 питань, які підняли відносини між чоловіком і жінкою до нового рівня

9. Навігація Якими темами і ситуаціями ви знайдете складно говорити про? Як я можу допомогти вам в цих моментах?

Це питання може попросити кожну пару місяців. Кожна людина має власні «піваки», які роблять їх вразливими в різних ситуаціях.

Може бути, він дуже некомфортний, коли ви критикуєте його громадськістю, навіть як жарт. Або він закриває емоційно, коли ви починаєте говорити про секс.

У спальні, що змусило його відчувати себе вкрай несправедливим і знебоченим. Не потрібно «забути в душу» і попросити йому відповіді на ці питання, як в допиті. Намагатися дізнатися свої бажання від посади любові і поваги йому як чоловіка.

Найефективніший спосіб відновлення замовлення у відносинах

Я не хочу, щоб ви почувалися, як я рекомендую зосередитись на проблемах вашого партнера. Абсолютно! Нагадуємо, що це просто інструмент, який допоможе зрозуміти один одного краще.

Ви не повинні запитати всі питання одночасно. Оцінити ситуацію і вибрати найбільш підходящий. Деякі з них дадуть більш детальні відповіді, інші – менше. Кілька питань можна ігнорувати, оскільки вони можуть знайти її невідповідним для відповіді на них. Візьміть його. Подаруйте чоловіка час.

Ці питання дають можливість розпочати діалог протягом пари, наявність якого може похвалитися. Це те, що відносини між чоловіком і жінкою передається в абсолютно інший, якісно новий рівень.

Багато речей можна поховати під ковроліном. Але ці 9 питань є найбільш незамінними інструментами, які допоможуть витягувати все, навіть найменші труднощі. Позбутися від всіх накопичених “гарбажів” для того, щоб зробити вас дійсно близьким і щасливою парою.

Я вірю, що ви досягнете успіху!

Автор: Ярослав Самольов