Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Заборонено пальці мами.

1892 р.

Мати чути вперше, що вона погана мама, досить скоро після народження дитини. Батько сердився, що дитина кричить, не спить, що мати забирає його в руках, не бере його в руках, кладе його на ліжко, йде спати з ним, що вона нервує через кожну хизу і в її квартирі не очищається. Я тримався додому весь день, що я зробив? Чи важко чистити? Тоді бабуся пов'язані: ви годуєте неправильно, немає графіка, він говорить погано з вами, ви не зустрінете з ним багато, ви не втрачали трохи, ви любите трохи - все, все неправильно!

Після чого приходять батьки в пісочниці, гроші на в'їзді і вчителі дитячих садків. І лікарі також, особлива стаття: що ви навіть думаєте, ви хочете вбити дитину? Дякую, Я роблю це, так як я народився.

У той час, коли дитина йде в школу, його мама шудери в кожному слово вона говорить. стиснений, чекаючи удару, готовий в будь-який момент, щоб швидко приховати дитину за спиною, повернути на обличчя небезпеку і подрібнити зуби, як вовк затискається в кутку, який з останньої міцності захищає його верх. Потім, однак, коли вона приводить атаку з гойдалкою, лущенням, щіткою її зубами і чоловічою шапкою шерсті на шиї, вона зробить її верхом таким мисінням, що він навряд чи здається: як да ти соромиш мене? Як довго ви будете тримати мене роздратування?

У школі, звичайно, мій мама не розповість нічого комфорту.Крім того, ви повинні працювати з дитиною, ви повинні зробити домашнє завдання з ним, ви повинні пояснити його, як поводитися, і вимагати, щоб вона коригувала свою поведінку в класі, якщо вона мала дистанційне управління дитини. По закінченню школи мама вже дізнається, що її дитина гідна, іспит не пройде, в джентгентів не займе, в короткі, повне педагогічне фіаско. У домашніх умовах батько переконаний, що мама зіпсувала дитину своєю м'якістю, а бабусі впевнені, що вона не годує його.

Росія – країна незрівнянна для дітей. У відпустці, в транспорті, на дорозі, на вулиці, похилого погляду однодумців перевертають до своєї матері, готові випустити практичний знак з будь-якого приводу. У храмі, де панамантні діти не особливо люблять - і матір дитини, яка втомилася, примхлива або ходила до скроніння навколо храму під час читання Євангеліє, яке просто не слухає.

Хоча я знаю одного храму, де діти, які здатні стояти в сервісі, а не повісити на мамі, завжди запрошуються стояти перед. Побачити не інші народні спини, але поклоніння: як вони співають, хто читає, скільки залишилося, що робиться батьком ... хто втомився - відволікається, коригує свічки в свічниках, може навіть сидіти на лавці. За спиною мами і бабуся, який нагадуватиме вас вчасно, коли заспівати, коли перетнути.

Я знаю бабусі, які, бачучи, як дитина носила під час довгого читання молитви перед причастя, може запропонувати мамі тримати його в руках, або навіть ходити з ним в церковному дворі, так що її мама прийшла до себе і молитися перед причасткою.

Я знаю вчителя, який провів два години на зустрічі, розказав батькам, разом і окремо, який був великий клас, які були талановиті діти, і як чудово це було працювати з ними. У батьків пішло додому, так що деякі навіть купили чайний торт на шляху.

Я побачила жінку, яка на площині просто відійшов від неї чотири роки від її змоченої матері і звернулася з нею в блокнот, читати Маршак і Чуковський з нею, відіграти пальцем ігри - і навіть дати їй маму трохи спати, а сусіди літати в тиші.

Ще один, хто, як її крісло лікував від загиблої дитини, перетворився навколо і замість сакраментального «Мом, заспокоїти дитину» - сказав: «Діти, ти лікуєш мене в спині, це дуже неприємний, будь ласка, не робити це».

Одного разу я був кермом будинку в мікроавтобусі з зубцем ведмедя ляльки в моїй сумці. У п'ятирічну дівчину, яка була нудною. Вона в'язала, поспілкуватися з ногами, стерила маму з питаннями, подрібнені сусіди. Коли ведмедя забив її лапу з мішка, вона практично знизилася від сидіння в дивовижності. Ми відіграли з ведмедем всі речі, і мій мама дивився з непристойним жахом, готовий в будь-який момент, щоб взяти дитину, взяти ведмедя, повернути його до мене, порізати на мій дочку, щоб сидіти ще і до сих пір, і прикусити будь-кого, хто пори сказати щось. Це умовний рефлекс, він є старою звичкою не очікувати нічого хорошого від інших.

Я пам'ятаю своїх грандіознихпарентів, які захоплюють дитину від мене в ніч, кажучи, просто «завтра» навіть якщо вони будуть працювати завтра; як мій чоловік, не даючи алгебра закінчити мої уроки з дитиною, швидко і весело закінчувався з ним, як я був застрахований, підібрав і допомагав родині, друзі, колеги.

Я пам'ятаю співачки, які звершили нічні кришки моєї трирічної дочки на поїзді, і продавця, яка дав її банан, коли наш рейс був затриманий протягом 18 годин і стрункої дитини був кинувшись по аеропорту з кулею. Я пам'ятаю з вдячністю тим, хто допомогла підняти перевернутий коляска, пропущений без черг до туалету, подавав рукокерчіфів, коли мій син мав кров на вулиці, давав лише стільки кульок, сміхнув дитину. Я завжди відчуваю, що я повинен дати його іншим людям.

Це важко для кожної мами. Вона не знає все і не знає все, вона не завжди досягла ступеня психічної зрілості, зрілості, доброчесності, впевненості в собі, що дозволяє їй зберегти присутність духу і приймати правильні рішення в будь-якій кризовій ситуації. Мама робить помилки, щоб зробити найважливіше і найдорожчу людину в житті. Вона бачить і не знає, як її виправити. Вона вважає, що вона робить все неправильно; вона досконалий в серці і хоче зробити все ідеально.Але відмінно не можна і чекати, кричуща, що вона тепер поставила ще два. Не закінчуйте її.

Іноді варто підтримувати її гарним словом, зануривши її зусилля, розповідаючи про її дитину, ненав'язливо пропоную допомогу. І не поспішайте судити, вказувати, освічені і зробити зауваження. Якщо ви скаржаєте, послухайте, не навчаєте. І якщо він висить, повісити і пошкодити.

Бо вона мама, вона робить найбільш складний, витривалий, нагородив роботу в світі. Вакансію, яка не оплачена, не оцінила, не пропагувала, не дала стимулів. Робота, яка має багато збоїв і збоїв і занадто рідко здається досягти нічого.

Ви не можете похвалити його, я думаю. Не допоможи, щоб не заважати інших людей, не грати з ними, не кажучи вже про хороші слова.

Так само не протягуйте на кожному кроці. Це буде величезний рельєф.

Автор: Ірина Лук’янова
Попередній перегляд фото Наталії Теджера

Веб-сайт : http://www.artamerica.com/profiles/natalia-tejera.html