Спеціальні сили (30 фото)

У 08:00 ми почалися на чотирьох колесах, що супроводжуються повітряним транспортом з 5-го майданчика МІМ і буквально через 45 хвилин, успішно уникаючи джемів руху, розвантажених на контрольній пункті 45-го OPSPN.

Хлопці чекали на страхів, копчених...

Дивитися в банкоматі.

Зрозуміло, що це теж спеціальне призначення. З часу до часу бійці підіймали його чітким бойовим кроком, застрягли картку в слот, після чого вони дали банкоматну честь ... Правда, є версія, яку вони просто закрили флеш-екран з сонця своїми руками, але з-за кордону він виглядав точно так само, як «Comrade ATM!» Приватний Сидоров - тут, щоб отримати готівку! Дозвольте мені почати призначену бойову місію? ;

І давав брифінг. Його значення вписується в кілька простих даних:
Ми вперше хотіли показати спеціальну шоу-групу.
Але вона робить особливий шоу перед кимось вище, ніж зараз.
Таким чином, ми покажемо справжню бойову розвідувальну групу, що проходить курс підготовки до серпень конкурсів повітряно-космічних платонів.
Відповідна група була на своїх ногах практично без перерви на третій день, тому для того щоб не дратувати бійців, гості заборонили висихати під ногами, їсти з ними, курити і сміятися голосно.
- Допускається пити.
Заборонено фотографувати будь-яку людину без макіяжу. Для цього - зйомки на місці, а потім висить.
Заборонено фотографувати інструкторів.
Забороняється фотообладнання.
до Це, поломка і відновлення.

Після ще п'яти хвилин, контрольна точка буквально збиває капітана-інструктора в незнайомому камуфляжі з чорнилом Cobra's Butex на ногах - ковтати і тости, elusively what like a greyhound. Кап з чітким психічним чуйом на очах оболонив нас очима («Дамн, чому вони падають на мене?!» ©), переоцінив основні ці речі, трохи думав, і до них додано сувору заборону на фотографування татуювань бійців групи, якщо вони потрапляють в кадр.

Ми не будемо жити, ані, і не мій Бог.

На цій інтродукційній брифінгу був закруглений, і ми пішли на тренувальний майданчик в нерегулярному натовпі. На шляху, на бетоні надійшли антени BMD-1KSH. По-перше, вони не фотографували її, особливо, так як ми відразу бомбардували з кривавим інтелектом і супутницею. Лазили тягуючи біля машинних сигарів мечвод і командира КСМ-кі (Я дивую, що з них був кривавий гебні, і хто був контрінтелігентом?) до нашого зовнішнього вигляду ніяк не реагував. Вони просто відсмоктували сигарети, починали власні сатан-араби і покрили до невідомого призначення. В той же час, ми вже ходили в шади-веб-глибині лісу і, змащуючи на достатку необрізних грибів, прогулялися...

713284

... До Інструктора (ми згодні, що в майбутньому я зателефоную йому, або за короткий – просто I.) сказав: Стоп! Ми тут! Потім сусідні кущі розбилися. І з них зелені привиди прийшли до світла. :

3250Р. 3700Р.

Я чекав до всього населення кущів, які залишили тюрму. Він пояснив, що це, насправді, є вищезгаданою групою розвідки. Для тих, хто дрочить на третій день і вже трохи з цього - втомлений. У той факт, що три підрядники з групи вже були вилучені з дистанції - серце не може стояти його. Що так як скаути готуються не для бойового виходу, але для змагань вони йдуть злегка. Перекладений російською мовою, це означає одну бочку + suhpay + 25 кг за плечима. Але без «холодного чоловіка», короткочасна, запасна потужність до радіостанцій, «Fly», «Bumblebees» і присвоєна кожному бійцю згідно з бойовим графіком AC «Val». Що вони пішли на ліжко сьогодні після дводенного балансуючого акту на одному годину ранку. Що о 03:30 вони підібралися і змушені до хвилі 30 км вранці. Далі вони повинні піти ще 6 км. в лісі, але виключно для нас, тонкий, вирішив зменшити 6 км. до 3. Що стоїть попереду - амбаш, перша допомога пораненим, виявлення шахтного поля і переправи. Що, як правило, розвідувальна група може номер до 16 осіб (до 8) і зазвичай входить командир, його заступник, пара радіооператорів, пара бомбардувальників, пара замовок, пара кулеметів і пара снопів. Інші є просто розмітки. У цих групах є змішаний склад підрядників і списків (у нашому так - 2). Згідно з наказом Головнокомандувача, тільки підрядники надсилаються «працювати», а конкрипти надсилаються тільки на підставі добровільного звіту (що, зрозуміло, можна розкочувати в індексі, так як він був у війні «три вісімки». Чи зрозуміло кожен? Далі ми іржі! й

І ми породили. Так, ми, як старець молодого бізона, почали стрибати з камерами, камерами і штатами. І група розвідувальних робіт негайно надіслала вперед лічильники до 300 див. по парі, далі «нулюс» 4 осіб (в тому числі командира і радіооператора), потім задня пара годинника. Кожен 250-300 метрів зупинки. Група, займає периметр, криється, вивчає, слухає, запахи. Після чого командир в шоспері або жесті вказує на наступний знак. Новий головка подвійного годинника висувається до нього (попередній, так що увага не встигла «помити», витягується назад до задньої, а колишня пара рухається до центру). Якщо командир вирішить, що час уповільнювати і займати периметр, група означена про це жестом або звичайним мисливським декой. Група здавалася рухатися повільно, і, практично, абсолютно безшумно, але ми швидко розуміли, що нам довелося працювати дуже важко, щоб тримати ці спеціальні сили "лік"...

р.

Перші кілограми пропускають через ліс, вітриторм, веб-сайти, начинку і комарів, які мало менше години. Я був одяганий бісер і камуфляж був якось небайдужим, але деякі з супутників, які прибули відвідати спеціальні сили наївно голий, він явно не так комфортний ...

Хоча ми йдемо, я звертаю увагу на різноманітність обладнання та взуття в л / з групи.

229961

На наступний так званий «тактичний стоп» Я зацікавлений в І., і, власне, чому це так?

Він каже, що це примусовий захід. Проведення, звичайно, від нестачі грошей. 45-й OPSPN, незважаючи на те, що це високоспеціалізована розвідка, фінансується Міністерством оборони РФ як звичайного повітряно-десантного полку. Ні equivocas. Таким чином, л/с 45-го OPSPN-насамперед доводиться пакувати індивідуально з найбільш підходящим взуттям, а також заголовком, прихилами, розвантажувачами та іншим обладнанням ("не укладений" до звичайного повітряно-десантного полку), не включаючи приладів нічного бачення, тактичні ліхтарі та холодну зброю (крім HP і LDCs, за станом). До речі, з тієї ж причини (запобігання фінансування) в полку – виключно вітчизняне виробництво. Іноземні зразки (які — I. і не вказали) зйомки доступні лише для інформаційних цілей.

Абакан? Ні, ці розумні машини не підходять нам. Ми проходимо з перевіреними "кашами".

Всі права, нехай йти. Через двадцять хвилин група зупиняється, займає периметр, розгортається ходьба-талькіе і спілкується з «центром».

У той час як командир і радіооператор грають магію на повітрі, я фотографував покинутих рюкзаків бійців.

... І я помітив, як сусідній бійець з «Вінторезом» витяжує з деяких замочок жолобів. Природні. Енох. Потім є кока-колісний контейнер з водоемульсією, щедро розведено водою. За деякий час sniper концентрований під нашими несподіваними поглядами наповнює інтимні гумові вироби з рожевою рідиною з пляшки. Потім гондола зв'яжуться і ретельно змочити. :

Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Х-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Х-Ух-Х-Ух-Ух-Х-Ух-Ух-Х-Ух-Ух-Ух-Ух-Х-Х-Ух-Ух-Ух-Ух-Ух-Х-Х-Х-Ух-Ух-Х-Ух-Ух-Х-Х-Ух-Ух-Х-Х-Х-Х-Ух-Х-Ух-Х-Х-Ух-Ух-Ух-Ух-Х-Х-Ух-Х-Ух-Х-Х-Х-

Амбаш – амбаш. І ми йдемо прямо в неї. Разом з бійцями. Біля найближчого ґрунтовка. ;Д

Продовження, звичайно, слід. Якщо Вас цікавить, звичайно ж...