Я забрав мій старий мати і попросив її дати мені її пансіонат, скандал зламався.

Взявши похилого батька є великим кроком. Він дорослий з власними звичаями і ставленнями. Часто важко отримати разом і знайти спільну мову. Це те, що сталося в героїні нашої історії. Вона бажала подбати про її стару маму, але все перетворилося на непорозуміння і хістерію.

3610Р. 4200Р.

Редакція "Сайт" Вона передає цю боляче знайому історію з вами.

Моя мама проживала в с. Тато загинув час назад, і вона ніколи не хотіла підключити її життя з кимось іншим. Він був досить добре керований самим. Коли ми отримали краще матеріально, ми знайшли жінку для неї, щоб допомогти їй в домашньому господарстві. За кілька років все було дрібно. Але останнім часом мама почала не захотіти здоров'я. Вона розфарбована в середині вулиці. Допомогти.

Тоді я вирішив, що я хочу взяти її до нас. Тут можна звернутися до лікаря і поставити його в стаціонару. Моя мама була щаслива з цим рішенням. В один день я впакував мішки і був готовий йти. Я думаю, що я боїться, ми змінимо наші думки.

Я не поспішав прийняти рішення. Я любив мій спокій і спокій в домашніх умовах. Мама жорстка людина. Я знаю, що це буде важко жити в одному будинку. Тим не менш, вона проживала за 10 років. Вона має свої звички, власні погляди на життя. І чоловік не вів. Проте обставини були такими, що я не міг інакше. І мій чоловік підтримав мене.

Коли ми приносили мами в місто, нам довелося одягати її знову і покласти її на взуття. Вона прийшла в деякі рогатки. Хоча я впевнений, що вона мала нормальний одяг. Я відразу ж подбала про своє здоров'я, забрав її до лікарів. Проживала в стаціонарі тиждень, поставила на ІVS. Її здоров'я поліпшило, але вона повинна купити багато ліків.

Це не дорого для мене. Але зараз речі погіршилися. Я був з роботи протягом декількох місяців через війну, тільки недавно пішов в офіс. Чоловік був зниженою заробітною платою, оскільки він перейшов на домашній режим роботи. Він, ймовірно, отримає цю зарплату. Важко підтримувати всю сім'ю і оплатити кредит.

Р

Я вирішив попросити маму, щоб дати мені свій пансіонат. Як мінімум це. Після того, як весь цей час я не брав копійки з неї, все було за рахунок наших витрат. Але зараз дуже складно. Я був впевнений, що я розумію. Але це не було. Вона зробила такий скандал. Вона сказала: «Чи ви хочете взяти останнє від мене?» ?

Я не знаю, що ми взяли з неї. За майже рік вона проживала на нашій повній підтримці, ніхто не взяв копійку з неї. Вона відмовилася продати будинок, він був порожнім у с. Так що я взяв з неї? Вона сказала: "Я не даю вам гроші, я врятую його просто в разі." Ось чому я піднявся, щоб я не хвилююся про що-небудь в моєму віці.

Я не можу зрозуміти її. Я тільки піклуюся про благополуччя нашої сім'ї. Я хочу, щоб ми потрапити у важкі часи. Я не розумію, чому вона зробила це. Чи не так? Чи не ви попросили гроші?

29549734

Редакційна думка є дуже неоднозначною ситуацією. Ми повністю розуміємо жінку, яка піклується про її сім'ю. Зробила непросте рішення, що піклується про її старе маму. І вона робила все разом без самопізнання. Тоо поганий її мама взяв її за надану. Я думаю, що вона могла б інвестувати в сімейний бюджет. Немає нічого неправильного з цим. Це краще, ніж просто лежачи чекає дощовий день. Що ви думаєте про це?