673
Я думаю, що я бачив, що любов.
Гранпа Алес і бабуся Яна жив у дворі біля моєї бабусі. й
Діти живуть десь дуже далеко, і тому онуки своєї старої людини побачили тільки дві картини (один, колір, від Чорного моря, 9х12; інший, чорно-білий, з новорічної Єви, 10х15). Моя бабуся, очевидно, відчула шкода для них про це і часто відправляє їх з усіма сортами тріфінгу ерранів.
- Тут доводять свою капусту, або вона живе на сто років, і вона не навчиться солити капусту в будь-який спосіб, і завтра вони прийдуть до них, щоб збити бояр, тому принаймні їсти те, що буде людина. А що - сидять там п'ять хвилин не менше. Ніщо, воляки (як вона називається моїм друзям) чекає твоїх, вони не відходять від села!
Я кинувся полонгою в сусідній дворі, зламався в хата, завжди пахнуть запашну шамбасаду діда Олеса і зрізану з дверцята:
- Бабуся Ян! Я приніс вам капусту!
І подумав, що Єка ніколи не побачила капусту в с., він додав інструкції з твердості:
- Смачний!
- Ну, дике, звичайно, - сміхався бабуся Яна, "велика бабуся повинна мати вмирати в ячменю, ніж шахта!
Бабця Я сидів мене на коричневому табурі біля вікна на кухні, кладуть деякі продукти харчування на столі і просять про своє життя і всілякі життєві проблеми. Великий У літній період, як правило, зробив щось на дворі або просто сідати на лавці, чекаючи деяких компаній. Цього разу він зробив дивовижну вітрину. Сьогодні ласощі були чорниці з цукром і молоком. Налаштуйте до мене чашу плаваючої чорниці (як шахти, я думав), залишаючи за пурпуровими позначками в молоці поступово втратила свою білизну, вона виглядала вікно на другий на своєму діду, який стрибав по своїй структурі і гучно сниться на ній, змочивши кут ручного хустина, який вийшов з сльози і збивається в торіонатному голосі: «Це старий фольг. й
І вона часто попросила мене ловити її роустером, або куркою, або гускою, бо вона повинна забити, але вона не могла ловити її, старий вже. Дідусь Але ніколи не загинув нікого. Він навіть поїхав з москітів. І коли вони прийшли, щоб застрягти свиню або вирізати гальку, він, як правило, пішов до с., щоб виїхати і сісти на підлокітник овець до тих пір, поки всі закінчилися і знімали кров з двору. Я кохаю там з ним. Він занурить багато і красиво і сказав мені багато хитрощів: як зробити збивати з листя, яку частину щелепи можна з'їсти, як правильно висихати моху.
до Але це трава, він сказав, є болючим для чоловічої влади корисною, і хитрий лебідка.
Я дивлюся сумнівно на своїх струнких плечах і висушених брикетах і сумнівах:
- Чому не їсти? Це худий.
Моя діда сміється до тих пір, поки він кричав і загинув:
- Ви вже сім років і фольго!
Коли я попросив мого бабуся Яна, чому мій дід був настільки дивним (наскільки він не вбив живих організмів), вона тільки сказала, що він малакхол, і до мого щирого сюрпризу, і чому вона живе з ним, і не знаходить нормального діда, пояснив:
доЯ люблю його так багато, він знає, що я люблю.- Я ніколи не бігу до інших жінок! Все моє життя, бокова сторонаНе схожий на фольгу, він особливий, тому я страждаю з ним.
Я був ще дивний, коли я запитав:
до Як ви можете запустити інші жінки, коли ви одружені? Чи не ви?
- Ви зрозуміли.
Я дізнався, чому він не доторкнувся великої рогатої худоби: мій бабуся сказав мені, що під час війни вони мешкали в фермі на краю лісу, а один день німецький патрул прийшов до них на мотоцикл - офіцер і два солдати. Після п'ятого місяця вони виштовхнули Олеса з будинку і змащеного Яну. Повернувшись до будинку з осями і загинув офіцера. Після того, як він забігав кілька кілометрів після того, як німці летять від нього на мотоцикл, забуваючи в страхі своєї зброї, прокинувшись це дуже вісь. Потім він повернув, заспокоїв дружину, очищивши підлогу крові... і встановіть вогонь на ферму. До кінця війни вони поховали в лісах і болотах. Після того, як війна, Алес був ув'язнений для чогось, і Яна працювала в колективному землеробстві, витягував їх молодий син і чекав.
до Вони заворожують їм все своє життя, сказав мій бабуся, вони завжди були бідними і похмурими.Все своє життя разом, утримуючи один одного, як ваші два голуби. Вони заздрять їх. Кожен ревній.
А що літо, я пам'ятаю бабуся Яну, що хворий. Ми прийшли бачити її, і її дідусь, Аліса, іржі і маскуліну, був колінним ліжком і поцілунав її старі зморшки руки.
- Софія! - майже занурився мій бабуся Мар. - Позбутися від цього старого фольгу, або я не маю міцності, я не даю бейстарів і заспокоївся!
Я був викопаний для компанії, тому що "що нічого не говорити про", і мій дід і я сидів на нагрітій стіні будинку. Помилки дросельні пальці перекручують ще один шнек і закручують. Спочатку я бачив вирощену чоловічу кришку.
- Ось старий коров'ячий, - сказав мій дід, "не чує мене, але він буде відновити, і я дам його перший день!
Я не знаю, що мені подобається.
по www.liveinternet.ru/users/4202617/rubric/3583309/
12 Дивовижні факти, які підвищують знання світу
20 фото, які доводять, що іноді справжня краса прихована в пустелі