Батьки дітей з синдромом внизу озвучили щось, що вони мовчали про це.

Я, ймовірно, не розкриває Америку, якщо я кажу, що наше суспільство ще не повністю підготовлене, щоб прийняти людей з синдромом Внизу на рівній нозі з іншими. Ці люди продовжують сповіщати пальцями, вони часто вважаються напівв'язаними і навіть не хочуть бути в одній кімнаті з ними. Чи змінюємо спосіб мислення про людей? Відповіді здається очевидним ...

Батьки цих незвичайних дітей об'єдналися в одному, постаючи фотографії своїх дітей в Інтернеті. Під кожним з них вони залишили повідомлення, що важливо знати суспільство про свою дитину. Це справжній крі душі! Деякі повідомлення не можна читати без коми в горлі.

«Я хочу, щоб люди не знали, що це неправильно з ним, він є щасливою людиною у світі, сповненою енергії і посмішки». Коли він захопить людей, він відчуває себе особливим. Мій син Пієтон - 5 і він не відрізняється від спокою світу.

«Я хочу, щоб люди зрозуміли, що вона більше, ніж будь-який інший. вона є жилетником, вона весела, смарт і заслуговує на турботу про пар з іншими дітьми. й

«Габріель 11 – це наша найважча дитина, але й наша нагорода. Він має величезне серце. Він швидко пробачає і ніколи не зашкодить. Дякую Богові за нього.

«Наші діти не є результатом генетичного дефекту, мутації або помилки. Моя дочка - це людина, яка є і подарунок від Бога.

«Я син Ніко сильний, розумний і дуже здатний. Будь ласка, не завадить йому тільки тому, що він має синдром внизу. Це лише невелика частина цієї чудової дитини. й

Я хочу зрозуміти, що мій 6-річний дочок, як і будь-яка інша дитина. Rebecca має одночасно сильні і слабкі сторони. вона красива, міцна, розумна, незалежна, смішна - справжній бійець. Її посмішка може запалити всю кімнату. Він не залишає байдужим. й

«Я хочу, щоб кожен знав, що Саванна сподівається і мрії і плани на життя. Вона бореться і може стати для себе. Він має прямий зв'язок Богу.

«Мій син Вятт не завжди щасливий. Я думаю, що це найбільший міф про дітей з синдромом внизу. Він має широкий спектр емоцій, таких як будь-яка інша дитина.

Люди ніколи не бачать всю реальність.

«Для того, що моя дочка має синдром внизу не означає, що вона буде поза межами однієї області або іншої.» Будь ласка, не фарбуйте своє майбутнє заздалегідь. Синдром внизу не визначає, що вона є. вона красива, розумна і весела. й

«Моя дочка Clover міцна, розумна і здатна. Вона любить з усім серцем. Вона любить грати, ходити в парк, вона любить печиво і музику. Звуки, як опис будь-якої іншої дитини, не це?

, Україна

“Моя дочка Chloe смішна, трохи дивний, сміливий, розумний і просто чудовий. Наш сімейний життя не складний. Я хочу, щоб ви знали, як чутливий і соціальний Chloe.

«Мій чоловік Патрик і я мав першу дитину з синдромом внизу. Хоча дитина тільки 8 днів, ми вже дізналися багато з нього. Ми все ще дуже зелене виховання, але наша дитина Landon дивує нас і змушує нас відчувати гордість щодня. Ми не хочемо, щоб люди сказати перше, коли вони дивляться Landon, "Я шкодую." Кожна дитина є особливою і дивною, чи без синдрому. й

“Люки можуть мати деякі проблеми мови, але вона відчуває себе краще, ніж будь-який інший!” Не варто забувати, що вона може зробити і зрозуміти. й

"Я хочу, щоб люди знали, що він людина, як і всі інші. Він має синдром внизу. Але це не єдина характеристика. Це лише невелика частина того, що це таке. й

«Чи можу зробити все нормальною дитиною, вона просто займає трохи більше часу. На фото він забиває мету від штрафу (навіть тут 5).

Синдром Дуана не є вироком, не тягаром, а не хрестом - що батьки цих незвичайних дітей хочуть розповісти нам. Якщо ви погоджуєтесь, що це час для суспільства, щоб лікувати людей з синдромом внизу без преюдії, ви можете поділитися цією статтю з друзями. Це важлива проблема, яка повинна бути адресована.

, Україна

: Офігенно.cc

Tags

See also

New and interesting