Ця 18-річна дівчина визначається, щоб стати моделлю. Ось тільки одна печера. й

18-річні Madeleine Планування, як багато її однолітків, хоче стати моделлю. Він буде відмінно, тільки дівчина страждає від синдрому внизу. Тим не менш, Madeleine не збирається зупинитися і вирішив зробити її мрії. На щастя, молода леді отримала підтримку від батьків та інших турбот.

Ще недавно Мудді була зайвою вагою. Але танці і плавання допомогли втратити стільки, скільки 20 кілограмів. Це не тільки допомогло дівчатам отримати впевненість в собі, але і змусили її спробувати абсолютно нову роль для себе - як модель. За підтримки відомого бренду моди Living Dead, який співпрацює з абсолютно різноманітними моделями.

Це 18-річний Мудді, який прагне до моделювання.

Після того як вона втратила 20 фунтів, вона вирішила стати моделлю.

р.

«Так, моя дочка хоче говорити проти дискримінації інвалідності», - сказала вона.

3540545

Мама Мадліна говорить, Люди з синдромом внизу можна зробити те, що ви і я зробити, єдина відмінність вони роблять це в іншому темпі. Подаруйте їм шанс і ваші очікування будуть винагороджені.

«Такі люди своїми силами, я не боїтеся цими словами, красивими і красивими», – розповідає дівчинка дівчини.

р.

«Я хочу, щоб люди зупинилися на мене, коли я розповідаю їм, що моя дочка має синдром внизу», - сказав Розанн.

«Що таке благословення, щоб підняти дитину як Мудді. Як я завоював лотерею в день вона народилася. й

Люди з синдромом внизу так само люблять решту нас. Виготовлені фотосесії від Madeleine Стюарта тільки доводить це ще раз. Зупинити маркування, викинути будь-які стереотипи та упередження. Покажіть ці чудові постріли сонячної дівчинки Muddy до ваших друзів.

Веб-сайт: www.facebook.com