Модель з синдромом внизу, Madeline Стюарт стала зіркою через шість місяців тому про її життєздатне бажання виконувати на катавлі написав всі публікації. Незважаючи на те, що деякі ЗМІ підозрюють, що це бажання життя, скоріше, в серці її матері і виробника Розане, Madeline все ще виглядає дуже щасливо на фотосесії. Нещодавно було оголошено, що поява незвичайної моделі чекає на майбутній Тиждень Моди в Нью-Йорку. Сайт публікує деякі цікаві факти про унікальний і унікальний Madeline Стюарт.
1,1 км Madeline life з її мама в brisbane. Вона любить танці, плавання, заправка і розмова. У підлітковому віці вона, як і багато людей з синдромом внизу, постраждала від зайвої ваги. Але сниться про кішка подрібнила її, щоб виключити занадто високу калорійність і нездорові продукти з раціону, які допомогли їй схуднути на 20 кілограмів.
2,2 км Її мати, Розане Стюарт, вирішив, що її напруженість заслуговує на підтримку її в її бажання стати модним зіркою. «Люди з синдромом внизу здатні багато речей, вони просто роблять речі самостійно. Подаруйте їм шанс і вони перевищать ваші очікування. Вони можуть бути красивими і сексуальними занадто, говорить Roseanne.
3. У Поступово зусилля мами і дочкою були короновані успіхами: похвала соціальними мережами - як популярність сторінок Madeline в Instagram і Facebook виросла, багато англомовних медіа зацікавили дівчину.
4. У Дівчина підписала два рекламні контракти, швидко змінюючи свій статус від бездії мрійника до перспективного модного працівника. Спортивний одяг Manifesta в будь-який час
5. Умань Вона має 400 000 послідовників на Facebook. Про свій успіх, дівчина написав на своїй сторінці в соцмережах: «Я так щасливий, я на вершині блаженства!» Її мати має дещо менше хвилювання, але більш глобальні мрії: Я знаю багато людей думаю, що це п'ять хвилин слави. Але ми дійсно віримо в успіх і сподіваємося, що популярність Madeline призведе до людей з синдромом внизу, які сприймаються по-різному. й
1146896р.
р.
по lenta.ru/articles/2015/07/21/madeline/