Синдром внизу не є вироком! 10 дійсно щирих пострілів сонячних людей від 9 місяців до 60 років

У нашому суспільстві прийнято сприймати людей з синдромом Внизу як поступається і практично страждає від деменції. Але деякі люди думають про те, що це, як вони називають, сонячні люди здатні відчувати світ більше, ніж всі ми поєдналися.

Ісландський фотограф Сигга Елла вирішила показати, що хвороба не є вироком, в неймовірно теплій і щирій серії картин людей від 9 місяців до 60 років, які страждають синдромом внизу.

«Я почув на радіо зовнішня розмова з розумним хлопцем про пренатальну діагноз і виживання атлета. Про тих, хто має і не має права на життя. Так, багато радіо говорять про дітей з синдромом внизу, які, відповідно до псевдо-експерти, належать тим, хто не має права на життя. Я попросив себе, "Чи є світ?" Це був початком проекту моєї фотографії. Моя тітка страждає від синдрому внизу, і вона була просто в моїй голові, що хтось хотів протирати таких людей від землі, говорить Сігга.

Цей прекрасний фотопроект називається "Мій перший". Ідея назви прийшла до Сігге Ельли не випадково. У статті, написаному 24-річною галереєю Jonsdottir з синдромом внизу. Ельла запросила Йонсдотира брати участь у новому фотопроекті. «Так, я страждаю від синдрому внизу, але перш за все я Холдор.» Я жив повноцінне життя і все, що звичайні люди роблять. Моє життя гарне і зрозуміле, тому що я вирішив думати позитивно і побачити тільки в житті. Основна мета цих дійсно щирих зображень полягає в тому, щоб допомогти людям з синдромом вниз зупинитися, будучи самосвідомими, і кожен інший, щоб прийняти інший погляд на це захворювання.

бджоляр

Бруней Даруссалам

свінгери

км

христина белла

Габаритний зображення

молі

Осокорки

Крістофер

196144

Фіннбоджі

свінгери

Оскарження

Як бачимо, ці дивовижні люди можуть викликати не тільки життєздатність, але і невірний інтерес і повагу. Синдром внизу не є вироком. Ці люди, як і всі ми, гідні людського щастя. Поділіться цими неймовірно глибокими фотографіями з друзями.

siggaella.com/projects/first-and-foremost-i-am/