Солодкі спогади від '90s. Одна з цих ласощів знеболюється.

На продажу з'явилася одна з найрізноманітніших делікатесів. У будь-якому місці були кіоски і макети, які з'єднують нас з етикетками метеликів зарубіжних цукерок і жувальної гумки. Після тьмяного і непристойного обгортання домашніх солодощів яскраві трусики турецьких і польських делікатесів, здавалося нам щось божественне. Крім того, іноземні солодощі привертають нас красивими назвами екзотичних фруктів. Наші яблука і груші не витримають змагання манго і маракуя.

Звісно, ніхто не відмовився від наших шоколадних цукерок. Але в магазинах ніхто не дивився на таких пальових етикетках. Однак самі солодощі були смачними, і, приймаючи їх в подарунок від моєї бабусі, кожен розтріскував їх з задоволенням.

Але ми всі мріяли Снікерів і Боунті, оголошення яких постійно були на телевізорі. А якщо не було грошей на «лікті» шоколадні цукерки, можна задовольнити турецькими замінниками. Не кожен може бачити трюк прямо.

Турки також виготовляють оригінальні вироби. Люна присмажена майже як Лев, але обгортка мала власний дизайн.

По-перше, ми придбали найдешевші турецькі бруски. Найвідомішим серед них був Хілаль. На той час він навіть спонсорував дитяче шоу.

9818118

В цілому Турки виробляли величезну кількість різних шоколадних цукерок, а імена всіх з них не можуть пам'ятати. . й

Я любила бруківки Parsi, які радують широку палітру смаку.

Я також любила черепицю Багама. Продаються за ціною звичайних барів, але значно більше.

До середини 90-х років попит на турецькі шоколадні цукерки почали падати. Турки почали обманювати з інгредієнтами виходячи з легкого прибутку, і ми вже краще спостерігали в якості продукту. На місці турецьких солодощів подаються шоколадні бари європейських виробників. Особливо пам'ятають пекла, які мали різноманітні начинки.

На ринку багато французьких цукерок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! На телебаченні часто транслюються рекламні оголошення.

І було лише через рекламу, яку можна дізнатися, що Поулаїн слід читати як «Бульлет». На додаток до гарного чорного шоколаду ці плитки радують інформативними фантазійними накладками під обгорткою. Я мав здогадувати з фотографії, адже весь текст був французьким.

Солодкі спогади від '90s. Одна з цих ласощів знеболюється. Р

До кінця дев'ятидесятих, вітчизняних кондитерських заводів також навчилися зробити красиві етикетки і поступово почали перемагати втрачені позиції.

Кілька слів слід сказати про жувальні гумки. Про неймовірно популярний турбо і любов вже згадується в попередній частині, і сьогодні я хотів би згадати «підлітка ніндзя черепахи», які діти пішли з розуму на початку 90-х років. Сама гумка присмажена як ніщо, але вона мала гроші обгортання!

Сорт турецької жувальної гумки був дивним, але більшість назв вже зникли з пам'яті. Тепер вони запам'ятають тільки тим, хто збирав певні обгортки.

Сік і води 90-х років були якось погано внесені в пам'ять. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І з магазину соди, крім ще відомого «Пепсі» і «Кока-Кола», можна відрізняти тільки Герши, вона запам'яталася завдяки блискучій реклами з Вовочка Сідорова.

Нарешті, давайте мені сказати кілька слів про морозиво. За довгий час улюблена холодна делікація була без назви продуктів місцевих заводів, які продаються без упаковки на всіх в згущених чашках. Але на середині 90-х років польські морозильні креми почали вводити моду, що збуджує нашу фантазію з неробочими смаками, сміливою формою. Найулюбленіший Ескімо був Панда, який був у формі ведмедя куба і комбінованої вершки і шоколадної начинки.

Так, солодощі в 90-х, хоча вони не були краще, ніж сьогодні, але назавжди залишаються в пам'яті, адже це все частина нашого дитинства. Якщо ви прочитали це, то поділитися ним з друзями.

за допомогою igenno ru