1078
Зірка під назвою Сонце... 19 міцних котирування від некомпромілізованої Віктора Цою.
Який Віктор Цой народився один раз на століття і раптом вирушає як зірки в нічному небі. Але їх пам'ять живе до тих пір, поки зірка під назвою Сонця. Цой був чоловік, який, всупереч громадській думки, пішов вперед. Не боятися висловити свою думку, яка часто відрізнялася від того, що влада диктувала. Важко нести одноденну людину, яка вважає його раптовою смертю випадкового збігу. Не на всіх труднощіх передбачити яку позицію Віктор Цуао буде зайняти, якщо він жив у наш час і як його доля була розроблена. Такі сильні особистості бояться, тому їх просто позбавляють. Як сказав Comrade Сталін, немає чоловіка, немає проблеми.
Це 19 потужних котирування від Віктора Цойя, які ви думаєте про своє життя. Це дуже простий, але неймовірно доречний. Геніус і талановиті люди в певній мірі пророкують і думають протягом десятиліть. . й
Габаритний зображення
2,2 км Я вільний чоловік, тому що я завжди зробив те, що я люблю і не зробив, що я не хочу.
3. У Моя душа в моїй пісні. Я живу надію на краще часу.
5. Умань Я маю на меті змінити визволення свідомості з усіх собачих, від стереотипу маленької, недорогої байдужої людини, яка постійно виглядає. Я чекав зміни свідомості, не специфічні закони, постанови, скарги, пловини, з’їзди.
6. Жнівень Музика повинна охопити все: вона повинна, коли необхідно, сміятися при необхідності, зловживання і при необхідності, і ви думаєте. Музика повинна не тільки викликати руйнування Зимового палацу. Вона повинна слухатися.
8. У Я не шкодую. Я завжди відповідальний за мої дії. Мені важливо, щоб я зацікавився життям. Все інше не цікавить мене.
9. Навігація Ти можеш стати героям, але немає причин. Ви можете загинути, якщо ви знали, що для штампування.
11. Я вірю, що людина живе на планеті, не в стані.
12. Хто говорить, що ми разом! Кожен говорить, але не багато хто знає де.
14. Ми чекали завтра,
Ми чекали щодня.
15.00 р. Спробуйте втекти дощ, якщо він всередині.
17.00 р. Не вірю в це.
18 років Кожен повинен зробити те, що відрізняє їх від інших.
Його пісні – голос минулих і майбутніх поколінь. Я не схожа на голосні фрази, але слова Цойя чітко відбиті в серцях мільйонів людей сьогодні. Поділіться цими міцними котируваннями з друзями, пам'ятайте велику людину разом.
за допомогою igenno ru
Це 19 потужних котирування від Віктора Цойя, які ви думаєте про своє життя. Це дуже простий, але неймовірно доречний. Геніус і талановиті люди в певній мірі пророкують і думають протягом десятиліть. . й
Габаритний зображення
2,2 км Я вільний чоловік, тому що я завжди зробив те, що я люблю і не зробив, що я не хочу.
3. У Моя душа в моїй пісні. Я живу надію на краще часу.
5. Умань Я маю на меті змінити визволення свідомості з усіх собачих, від стереотипу маленької, недорогої байдужої людини, яка постійно виглядає. Я чекав зміни свідомості, не специфічні закони, постанови, скарги, пловини, з’їзди.
6. Жнівень Музика повинна охопити все: вона повинна, коли необхідно, сміятися при необхідності, зловживання і при необхідності, і ви думаєте. Музика повинна не тільки викликати руйнування Зимового палацу. Вона повинна слухатися.
8. У Я не шкодую. Я завжди відповідальний за мої дії. Мені важливо, щоб я зацікавився життям. Все інше не цікавить мене.
9. Навігація Ти можеш стати героям, але немає причин. Ви можете загинути, якщо ви знали, що для штампування.
11. Я вірю, що людина живе на планеті, не в стані.
12. Хто говорить, що ми разом! Кожен говорить, але не багато хто знає де.
14. Ми чекали завтра,
Ми чекали щодня.
15.00 р. Спробуйте втекти дощ, якщо він всередині.
17.00 р. Не вірю в це.
18 років Кожен повинен зробити те, що відрізняє їх від інших.
Його пісні – голос минулих і майбутніх поколінь. Я не схожа на голосні фрази, але слова Цойя чітко відбиті в серцях мільйонів людей сьогодні. Поділіться цими міцними котируваннями з друзями, пам'ятайте велику людину разом.
за допомогою igenno ru
Солодкі спогади від '90s. Одна з цих ласощів знеболюється.
Як цей малюк захищає білий ремінь в таквондо неможливий дивитися без ураження!