Японці збудуть підводне місто на 5 тис. жителів за 26 мільярдів доларів

Під час Obayashi Корпорація планує побудувати ліфт на 2050, Shimizu, також з Японії, хоче перевернути море: обіцяє побудувати підводне місто. Компанія представила креслення проекту та займе участь у пошуку та розробці технологій, необхідних для неї.

Близько 70% поверхні Землі покривається океаном, який має великий потенціал для розвитку людини. Невикористані глибини можуть бути використані людьми, які будуть зайняті бізнесом та науковими дослідженнями, розробляти технології. Підводні міста допоможуть впоратися з проблемою підвищення рівня моря і дефіциту територій.

179559

Малювання в японській мові.

Головне «будування» буде сферою діаметром 500 метрів, частково показано з води. Це головний вхід до міста. Апартаменти, готелі та офіси. Працівники зможуть жити прямо поруч з роботою. Всередині буде атріум називається Blue Garden. Назва компанії трьох основних позитивних рис проекту:
- Хороший клімат, мінімальні перепади температур.
- Безпека: Немає землетрусів або ураганів.
- Не забруднення повітря.

Blue Garden - це чудове місце, щоб пройти глибоку підводну воду. Якщо у вас є клаустрофобія або гідрофобія. Крім того, Blue Garden має стати бізнес-центром і великим транспортним центром.

746850р.

Інфра-Геліка допоможе поставляти місто з електрикою за допомогою різниці температур води на різних глибинах, залучати до демонтажу, харчової продукції та екологічного моніторингу.

Нижня частина міста буде закріплена внизу. Цей модуль буде дослідницьким центром.

Як будувати сферу? Діаметр сфери 500 метрів. Необхідно враховувати тиск води і вибрати найбільш підходящі матеріали. В той час як планується використовувати бетон, армований спеціальним матеріалом з використовуваних пластикових пляшок. Трикутники з кромкою 50 метрів засклені акрилом. Також необхідно захистити зовнішній вигляд від рослин.

Р

Сфера буде побудована на поверхні води. Глибина буде регулюватися за допомогою трьох менших сфер, заповнених баластом.

3787199

Проект нагадав мене про інше підводне місто. Але тут було багато садівників.

доб.

Чи можна жити під водою? Ні, я клаустрофобія! Ні, у мене є гідрофобія! Ні, у мене є фобія всього нового! Звичайно я. Звичайно, так! Але не довго. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 1,080 проголосували. 206 р.

Джерело: geektimes.ru/post/241820/