Відгуки лікарів на дистильовану воду.

р.

У пострадянських просторах є думка, що вода повністю очищається від домішок шкідлива для тіла. Наприклад, вона флюшує кальцій з організму, калію, заліза, свинцю та інших речовин, до того моменту, що людина, замінюючи звичайну воду з дистильованої водою, може жити з декількох днів до місяців. Походження цього несуттого не знайдено.

Я хочу публікувати статтю з сайту британського виробника дистиляторів - лідера своєї галузі. У статті опубліковано наступні заголовки:

Відомі національні лікарі рекомендують чисту дистильовану воду.

Провідні фахівці з охорони здоров'я та самопочуття погоджуються, що дистильована вода є кращою водою для пити.

Ось статті:

Що кажуть лікарі? Найвизначені лікарі кажуть, що важливо пити чисту воду, а найчистішу воду можна залити.

Тим не менш, є дуже мало поганих лікарів, які кажуть, що дистильована вода дійсно погано для вас. Написати нам Про те, що це або не корисно для них. Ці кілька лікарів (по суті, лише кілька) поширюють свою шкідливу пораду через Інтернет, закликаючи людей відмовитися від дуже реальних і важливих переваг здоров'я питної чистої дистильованої води, і в результаті насправді стає менш здоровим!

Не існує спору, що дистильована вода є чистою водою. Багато конструктивних речовин. Але реальні факти добре задокументовані. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Крім того, більшість мінералів в воді неорганічні і не вигідні для нашого організму. Здорові, органічні мінерали приходять з поживних продуктів або високоякісних органічних мінеральних добавок, не води.

Але не варто брати своє слово. Ознайомитися, що народні лікарі кажуть нижче.

Андрій Вілл:

« Процес дистиляції вбиває і видаляє практично всі бактерії, віруси, важкі метали та інші органічні та неорганічні забруднювачі. Після дистиляції вода є чистою, оскільки вона може бути в межах розумних обмежень. Незважаючи на те, що дистиляція видаляє мінерали і видаляє інші забруднюючі речовини з води, я не думаю, що це проблема. Ми отримуємо корисні копалини, які ми повинні від їжі, не води. Кислота дистильованої води близько до нейтральної рН і не впливає на кислотно-лужний баланс тіла. Напіймається вода, і вода, яку я використовую себе.

«Для причин, що я не розумію, кількість міфів, деякі досить екстремальні, вирощені роками про дистильовану воду». Пошук в Інтернеті сьогодні може привести вас до сайтів, які видалили припущення, такі як «залізнична вода призводить до ранньої смерті». Неспроможність. Одна вимога полягає в тому, що дистиляція видаляє всі корисні копалини з води. Хоча це правда, що дистиляція видаляє мінерали, а також різні забруднювачі з води, ми не знаємо, чи може організм людини легко поглинати мінерали з води. Ми отримуємо наші корисні копалини з їжі, не води. Один виробник оцінив, що вам доведеться пити 676 склянок водопровідної води в Бостон, щоб досягти рекомендованого щоденного надходження кальцію. ?

... Що стосується того, що дистильовані водопоглинання мінералів з організму, інший стійкий міф відбивається. В той час як чиста вода допомагає видалити мінерали з організму, які були усунені клітинами або не використовуються, вона не «поганяє» мінерали, які стали частиною клітинної структури вашого тіла. Також, недистильована вода викликає ваші зуби для погіршення, помилкова заява, виготовлена виробником фільтрів, які шукають збільшення продажів. Що стосується кислотності, дистильованої води близько до нейтральної рН і не впливає на кислотно-лужний баланс тіла. Я сподіваюся, що правда переважає. Небезпечна вода, це чистота вода. Також вода п'є. й

Д-р Аллен Е. Банік: Вибір очевидний

«Дістальована вода – вода, яка була перетворена в пари, позбавлену всіх домішок. Потім, за допомогою конденсації, пара перетворюється в чистою водою. Це єдина вода, яка є чистою, без води всіх домішок. й

«Всі мінерали, які можуть використовуватися органічними мінералами. Всі інші види корисних копалин і зарубіжних речовин в організмі повинні бути ліквідовані. Вода дистильована - єдиний тип води, який можна приймати в організм без пошкодження тканин. ?

Водонепроникна вода є єдиною водою, яка є чистою – єдина вода, позбавлена всіх домішок. ?

Доктор Павло С. Браг Н.Д., к.т.н. та д. Павло К. Браг Н.Д., к.т.н., к.т.н., к.т.н., к.т.н.: «Вода – шокова правда, яка може врятувати життя!»

Непристойна вода - найкраща і найчистіша вода в світі!

«Люди, які споживають достатню кількість рідких рідин (дистильована вода, свіжі фрукти та овочі та їхні соки) мають кращу функцію тіла та загальний кровообіг, що є найважливішим для здоров’я та довгого життя». ?

«Найбільшого пошкодження неорганічних мінералів — збільшення воскового холестерину та солі — це зменшення артерій та інших судин головного мозку (75% води), загартування артерій та спалювання судин починається наступного дня, оскільки ви починаєте споживати неорганічні хімікати та мінерали з водопровідної води». ?

«Нехай мені стан знову, з симпатією, на мій погляд, страждання артриту викликається твердою водою, насиченою неорганічними мінералами, а також небалансованою дієтою, формування кислотних кристалів в суглобах, а також бездіяльність організму в цілому». ?

«При дистильованій воді - це справжній великий божественний подарунок для нас, джерело життя і здоров'я. ?

Д.Д. Давид К. Кеннеді, Д.Д.С.: Як зберегти зуби: Профілактична стоматологія без позіонів

«Вен водопровідна вода завжди містить різні отрути, такі як хлор, хлорамін, азбест, пестициди, фтор, мідь, ртуті і свинець. Кращий спосіб позбутися від всіх цих забруднюючих речовин дистиляції. ?

Доктор Пітер А. Лодевік, М.Д.: Діабетичний лікар подивиться на діабет

«Єдиний тип води, яка придатна для споживання, є дистильованої водою, яка повністю звільняється від будь-яких мінералів і хімічних речовин». Висаджена вода одержується таким чином: вода нагрівається до точки випаровування, тому всі «містки» залишаються в окропу, після чого вода перетворилася пароконденсаторами. Результатом процесу є отримання очищеної води. Дистилація – єдиний найефективніший метод очищення води. й

Доктор Чарльз Майо Клініки Майо:

«Вода твердість (розчин неорганічних мінералів) є основною причиною багатьох, якщо не всі захворювання шлунково-кишкового тракту. Ці тверді мінерали проходять через кишкову стіну і вводять лімфатичну систему, яка забезпечує кровопостачання, яка в свою чергу розподіляє їх на всі частини тіла. Це причина багатьох захворювань людини. й

Доктор Роберт Д. Вілікс, Jr: «Максимум здоров'я»

Якщо ви вирішите на пляшковій воді, переконайтеся, що вона дистильована, проте, в довгостроковій перспективі ви зможете заощадити гроші, якщо ви очищите воду самостійно вдома. Це зручніше перевозити пляшки з магазину. «золотий стандарт» для очищення води – це система, яка дистилює воду та фільтрує її. Ви будете комфортно знати, що немає хлору, фтору, бактерій, вірусів, пестицидів або свинцю в воді. Ви не отримаєте нічого, але H2O.

Організація

Американська медична асоціація:

«В організмі потрібні мінерали і отримують їх переважно з їжі, а не питної води. ?

Якість водного об'єднання: AQW Brochure #S20 – відкрита дистильована вода

«... кількість корисних копалин у воді недбалий у порівнянні з кількістю у харчових продуктах ми їсти. Оскільки водопровідна вода сильно відрізняється якістю і складом мінералів, найнадійнішим джерелом цих корисних копалин є нормальна щоденна дієта, що складається з риби, м'яса та овочів. ?

Каліфорнійське відділення Споживачів - Звіт про питну воду - липень 1976

Вода з високою мінералізацією призвело до утворення каменів нирок.

Франк Н. Гепберн, керівник відділу даних харчування, Відділ досліджень, Департамент сільського господарства, споживче харчування

«Не існує інформації про дистильовану воду, яка говорить про свою шкоду організму. На морі корисно пам'ятати, що дистильована вода є єдиною водою, яка доступна для морських екіпажів. й

Раймонд Х. Єпископ, д.т.н., М.Д. генерал, Головнокомендант Медичного Корпусу, Військовий відділ охорони здоров'я США

Не містить негативних впливів на здоров’я. Видаляє більшість розчинених матеріалів, знайдених у всіх водних джерелах. ?

Велика книга секретів охорони здоров'я: 1991 Звіти про збори

«Найкраща система очищення води – дистиляція. Зварювальну воду на пару, щоб вбити організми, а також видалити домішки.

Інші нематеріальні експерти

Людський пастель:

«Ми п'ємо 90 відсотків наших захворювань. ?

Harvey і Marilyn Diamond - Fit для життя II: здоров'я життя

«Дістилація забезпечує чистою водою ... за допомогою будь-яких засобів, зробити вибір на основі типу води, яку ви п'єте. Варто лише один вибір: чистота. І найкращий спосіб отримання чистої води дистиляції. ?

д-р Джон Ямоюнініс, к.т.н., фтор., фтор: віковий коефіцієнт

«Домашній дистилятор – найкращий метод і найкращий спосіб виробництва дистильованої води». Це єдина надійна вода для видалення фтору з води. ?

Дайв Елліс, завідувач кафедри спорту

Коли ми почали використовувати дистильовану воду, наші спортсмени почали пити більше. Ми можемо тільки пояснити це свіжим, чистим смаком.

Nick Pavlica, Директор, H2O Labs, ТОВ

Я з 1981 року випив воду, яка майже половина життя, і я не хочу пити будь-який інший тип води. Я рекомендую дистильовану воду всім друзям і сім'ям. Я не хотів, що якщо я не думаю, що це одна з найсвіжіших речей, людина може зробити. Після повного екзамену лікар сказав мені, що у мене було найчистіші артерії, які побачили у своєму віці. Я ніколи не мав перелому. (Не схожий на charlatans, які стверджують, що кальцій та інші корисні копалини подаються з організму!) Я маю достатньо доказів. Тепер довести себе. Почати питну чисту дистильовану воду сьогодні!

Матеріал, взятий з www.h2olabs.co.uk