Вадим Зеланд: не існує дивних препаратів і «порошків безсмертності»

Вода – основа життя. У будь-якій дискусії про енергетику, здоров’я та довголіття. Тим не менш, цей факт є таким чином, пропаговано у свідомості людей, які вони згодні з ним і відразу ж забувають. Отже, перед тим як розпочати роботу, аргументи закінчуються там, переключаючи на здавалося б більш конкретні питання: збільшення енергії за допомогою всіляких езотеричних практик, пошуку чудотворних лікарських засобів і «таблеток безсмертності». Парадокс є те, що вода є найбільш поширеною і найбільш поширеною в повсякденному житті, людей.не знаю нічогой Дивовижна

Тут я поговорю про властивості води, як простий і зрозумілий, і так шокуючи тим, хто не чув нічого про це, але не хотів би раптом виростити старий і просто вмирати. Я буду називати речі, що вони є, тому що найсвіжіші і приступні смерть від нетримання.

Для початкуводай Або інший спосіб зробити його більш чітким:водай Чи можу я сказати щось приступ? Або щось явне? Ні, це не дивно. Ми всі знаємо, що без води людина вмирає. Тим не менш, багато людей не п'ють води на всіх. Я маю на увазі чистою водою.Всі напої харчування.й І не тому, що деякі божевільні naturopath колись ввели таку класифікацію. Це просто те, що наше тіло сприймає напої як щось, що потрібно бути якось засвоюваним, вбирається або відкинути. Чиста вода для тіла - це засібочищення та обслуговування водного балансуй

Наше тіло адаптоване до вилучення води з їжі, включаючи напої. Але як він чистий? Ви миття посуду, миття одягу, очищення води? Що таке тіло? Якщо він не отримує чистої води для самоочищення, він повинен якось виходити – витягти воду з його ресурсів. Уявіть, якщо у вас немає ходової води у вашому розпорядженні, і ви повинні отримати її не простим поворотом торпа, але всілякими хитрощами? Це те, що наше бідне тіло має зробити.

Таким чином, потрібно пити воду, щоб тіло можна було очистити. Будь-яка їжа, навіть натуральні, забиті її, не кажучи вже про синтетичні. Ви не миєте посуд з лимонадом або чаєм, ви можете? Деякі їстівні сирі продукти майже гордо заявляють, що вода практично або не п'є на всіх (і вони теж, але з іншої причини!), - Я не хочу сказати - всі води з свіжих овочів і фруктів. Ось в оленині. Наше тіло дуже невибагливе і невибагливе, звикне бути змістом з найменшими, але це не означає, що не варто турбуватися. Вода повинна бути п'яна свідомо, навіть якщо вона не спрага.принаймні одна і половина до двох літрів на добуТак само як свідомо, як проводиться очищення.

Ті ж сирі продукти, знову горді, можуть похвалитися тим, що вони не використовують мило і шампунь, тому що їх тіло так чистий, що він стає зайвим. Це звичайно чистий, але не стерильний – всі різновиди промислового бруду виводяться через шкіру, яка повністю просочена всім середовищем, включаючи рослини. А відмерлі клітини шкіри, які утворюються на її поверхні щодня, також потрібно вирізати і змивати?

Зараз дуже важливе питання: Яка вода повинна пити? Звичайна водопровідна вода не підходить для цього - це чисто технічна, вона може мити підлогу, автомобіль, туалет, але не пити. Людина на землі розробила дуже активну і дуже брудну активність: весь час щось виробництво, опіки, постійно експериментуючи з радіаційною і хімією, підливи, відходи, добрива, отруйні поля. У будь-якому випадку, якщо ви дивитеся, це має зробити з забрудненням. Ну, так як у нас забитий характер є цикл води, ця вода не може бути чистою, якщо вона була видана з пресісторного льоду. Не довіряйте так звану «чисту питну» воду в пляшках. Не буде наїв. Немає гарантії, що ця вода не заливається від звичайної сантехніки, так як часто робиться.

Не варто спиратися на фільтри, які зараз розлучаються великий сорт. Фільтри для неінформованих, які легко породжуються з рекламодавцем «персуазивний». Вони кажуть, очищають воду «за суперфільтром», і заспокоїти – пити до здоров’я. (Не забудьте як і де ваша увага спрямована.) Насправді вода містить домішки, які не можна видалити з неї за допомогою звичайної фільтрації. Це важкі металеві солі, радіонукліди, всі види хімії, і так далі, вниз до кадаверових отруй від містових кладовищ. Зроби, нарешті, не дозволяйте собі брати участь у комерційних проектах, де більш свідомі люди роблять гроші. Ваші гроші. Схема бізнесу дуже проста. Зроблено грамотну рекламу, переконану та збираємо прибуток. Не дивно, що незабаром вони почнуть продавати повітря, що нібито «погано дихати».

Звичайно, необхідна первинна фільтрація, принаймні для лазні і душу, але не можна пити таку воду в будь-який час. Особливо якщо це хлоровано. Не кип'ятити воду відразу з крану. Хлорін кип'ятить в нерозчинні сполуки ще більш токсичні, ніж це, і нітрати (і вони також знаходяться в воді) переходять в нітрити, які також більш отруйні. принаймні,вода повинна бути захищена в відкритій ємності принаймні на добуй

Хімічне забруднення не найважливіше. Інформаційне забруднення не менше шкідливе. Вода з гірської річки носить інформацію про незабутнього дикого світу. Що таке насичена сантехніка? Уявіть, що багато інформації бруду вода поглинає, пройшовши систему промислової очистки, плоских труб підземних і в підвалах, квартири багатоповерхових будинків! Всі негативності великого міста записано в нешкідливому і чистому на першому погляді води, як магнітна стрічка. І ви готові поставити все в себе? Допомогти не потрібно фільтрів. Те ж саме стосується всіх рідин в асортименті пляшки.

Що робити?Єдиним надійним способом очищення води від шкідливих домішок є дистиляція.й Або інший варіант:льодяникй При замороженні всі домішки переміщуються - заморожені. У середині льоду утворюється «бріне», яке необхідно злити. У книзі «Верхній реальності» вже надана технологія приготування плавальної води. І перші та другі методи видалення як хімічного, так і інформаційного забруднення.

Ви можете здивувати: добре, з плавленням, зрозумілим, але чому дистильовані? Чи потрібні солі в воді для організму, особливо зубів?

Ось зразок, щоб покласти його м'яко, глузду, і в правді, ідіотичного стереотипу. І такі помилкові стереотипи в галузі харчування – велика кількість.

Насправді неорганічні солі розчиняють в воді не вбираються організмом.Вживають тільки органічні мікро- та макроелементи, що містяться в живих (не кип'ятять!) рослин.йМожна взяти хімічні речовини, смоктати цвяхи, їсти глину, лизати деякі соляні породи, пити мінералізовану воду – все це безглузде – можна тільки отруювати, але ви ніколи не можете купити щось. Рослини, на відміну від нас, не тільки накопичують хімічну неорганічну речовину з навколишнього середовища, але і перетворюють її в форму прийнятною для тваринних організмів. Дешеві мінерали відрізняються від живих корисних копалин на квантовому рівні. Неорганічна частково виділяється, але не всі - організм просто не справляється і доповнює цей ярус в будь-якій точці, в тому числі на стінках судин і в суглобах. Чоловік, як і молодий, як судини. Ну, якщо судини люблять старі сантехніки, ви знаєте ...

Що ви думаєте, це найкраща вода для вашого тіла? Очевидно,дощ- так створений природою. (Якщо це не за брудну атмосферу, звичайно.) Цей факт вже давно забутий. Але дистильована вода міцно вкорінена в свідомості як технічна. Дощ вода дистильована. Ту ж воду, що утворюється після розтоплення льодовиків, п'яні гірськими центарами. І вони довго живуть, тому що вони використовують воду без солі і домішок. Подумайте про те, чому літніх людей постійно охолоджують і загортають себе, а молода сукня легко і не заморожують? Останнім є те, що називається «гаряча кров». Але чому? З однієї простої причини: молоді судини ще очищають, і тому кров вільно проходить через них, і більше енергії виділяються. І посередині життя в середній людині, люмен в судинах майже половина переросли з відкладеннями цих дуже «успішних» солей, які містяться в воді.

У населених пунктах, де їсть тверда вода, люди частіше страждають від хвороби серця, інсульти, артрити, атеросклероз та інші недуги, викликані розкладанням солі. Вода кипіння тут не допоможе. Тим часом проблема легко вирішується, якщо є дистилятор вдома. Ви можете придбати або замовити в спеціалізованій аптеці, і бажано, що має досить високу продуктивність, не допускати краплі води на краплі.

Якщо ви ще сумніваєтеся, чи варто звичайну воду, то слід побачити, скільки масштабу утворюється на дистиляторі. Це досить ефектно. Зняти весь час! Коли ви усвідомлюєте, що цей вид роботи більше не потрібно робити тілом, сумніви зникнуть. Яскрава в чайнику нічого не в порівнянні з тим, що ви бачите на дисктилі.

Середня людина напої близько 75 тонн води в їх житті. Припустимо літр води містить одну грам солі твердості. Виявляється, що тіло має виводити 75 кілограмів ваги. (Imagine 75 пакетів солі!) Але все не знімається! Скільки фунтів залишаються в організмі? І коли ви вважаєте, що з них 75 тонн, чиста вода зазвичай рахує на крихітну частку, і в основному напої, так, з цукром? Що робити, якщо додати в щоденне надходження солі? Чи можна уявити, скільки працює тіло? Не дивно, що він зношує так швидко, бідна людина.

Мінеральна або весняна вода не повинна п'яти регулярно, з тих же причин. Це може мати лише тимчасовий лікувальний ефект, а то, тільки якщо його п'ють безпосередньо з джерела, де цілюща енергія землі ще не була втрачена. «Трамент» з мінеральною водою з пляшки нічого більше, ніж вії на нирках. Можливо, це буде «покрадати» на деякий час, але не ви думаєте, що цей метод є дуже сумнівним?

Сіль як хімічна в їжі не слід застосовувати. Звичайно, за умови, що ви їсти в основному натуральні продукти. За моїми спостереженнями, я тільки хочу посолити мертву їжу, але не живу їжу. Сіль – це просто поганий звичок. Дуже легко позбутися від неї: досить протягом трьох або чотирьох днів, щоб страждати без солі, а потім необхідність для неї повністю зникне. Всі сорти жахівських розповіді, такі як: «Блод солоний, організм потребує солі, тварин, як його лизати, сіль втрачається з потом, дистильована вода змиває мінерали з організму і т.д.» Павло Браг, автор води та солі: Шокінг Трут

Тепер, після очищення вода повинна бути відроджена, тому що вона все ще мертва. Як слід розуміти термін «живої води»? Вода має таку властивість.потенціал червонийок(ОРП), яка вимірюється в міліелектричних середовищах. Жива вода має негативний заряд, що свідчить про наявність вільних електронів в ній. В мертвій воді, навпаки, є дефіцит електронів, а отже, його заряд позитивно. Що означає для нас?

Ми не просто об'ємні істоти, променевої енергії. У нашому матеріалі ми хочемо скидати емблемну воду. Стара людина висушена краплі, якщо він плаває в жирі. Вік тіла, коли вода залишає свої клітини. Чому вона залишає їх? Однією з причин є те, що вода, наступна енергія, відсмоктується з клітин вільними радикалами – як насос. Багато людей, ймовірно, чули про вільних радикалів і антиоксидантів, але вони, ймовірно, мають уявлення про те, що вони є. Тепер вільні радикали - вони позитивно заряджаються, знежирені і голодні, оскільки вони не мають вільного електрону. Ці вампіри шукають безкоштовного електрону. І витягують його з беззахисної клітки. В результаті клітина втрачає енергію – сила життя, з усіма наслідками. Безкоштовні радикали є однією з основних причин старіння. Антиоксиданти негативно заряджаються молекулами, які здійснюють вільний електрон. Ці молекули, названі донорами, нейтралізують вільні радикали. Жива, негативно заряджена вода, багата вільними електронами, тому це найсильніший антиоксидант і дає енергію - анімати. Дрібна вода, яка протікає з крану, є рифом з вільними радикалами, тому вона вбиває.

Ще одна важлива характеристика водикислота-база(рН). Жива вода має лужну реакцію, вона має pH>7. Хоча це лужність не смакує. Реакція відмерлої води кисла, рН < 7.Запобігає нас на тілі, що живе навпаки, лугуванняй І чому потрібно лукати тіло?

Це, всевнутрішні середовища повинні бути лужнимиВ іншому випадку тіло не зникає і зупиняється, як брудний бензиновий двигун. РХ крові здорової людини 7.43 Якщо ця цифра падає до 7.1, людина гине. Ви бачите, тільки десятки відокремили нас від смерті. Люди, переїдання і вживання мертвих синтетичних речовин, не підозрюють, що вони принесуть себе на жировий кордон. Їх тіло більше не може витримати таке напляскване, його запаси виходять, і це дає. Лікарі швидкої допомоги надають такі пацієнти ін'єкції елементарної питної соди до «чистої» кислої і в'язкої крові, яка вже ледь протікає через судини, щоб пацієнт не загинув на шляху до інтенсивного догляду.

Коли ви відчуваєте себе погано, ви не хочете чаю або какао, але щось освіжає, наприклад, мінеральна вода принаймні - це означає, що організм вже блювотніє: Ну, дайте мені хоча б щось живе! Однак мінеральна вода не на всіх живих, але мертвих, кислих.

Давайте робимо фізичну хімії. Нижче наведено перелік напоїв, які знижують корисність, перетворюючи в певну шкідливість.

Жива вода: ORP = -350/-700 (в залежності від часу активації), рН = 9.0/12.0
Свіжа плавача вода: ORP = +95, pH = 8.3
Варена вода швидко охолоджується: ORP = +218, pH = 8.2
Вода тара: ORP = +160 (зазвичай гірше, до +600), pH = 7.2
Зелений чай: ORP = +55, pH = 7.0
Чорний чай: ORP = +83, pH = 6.7
Кава: ORP = +70, pH = 6.3
Висаджена вода з вогнем: ORP = +250, pH = 6.0
Мінеральна вода: ORP = +250, pH = 4.6
Варена вода, після трьох годин: ORP = +465, pH = 3.7
Cola: ORP = +320, pH = 2.7

Як видно, ORP розтопленої води знаходиться в плюсі, тобто вона все ще мертва вода. Його переваги полягає в тому, що він має високий рН, і він очищається від домішок і шкідливої інформації. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Чай трохи піднімає ОРП, але помітно знижує рН, що заперечує будь-яку з його «використання».

Зробіть висновок.Якщо ви хочете випити дійсно корисну рідину, відроджену дистильовану воду, яка запалюється з вугором і кремнієм з електроактиватором.- що буде найкращим варіантом. Якщо немає дистилятора, можна пити плавлену воду. Якщо не існує бажання або можливість підготувати плавальну воду, захистити водопровідну воду мінімум на добу, бажано на шунті і кремнію. В іншому випадку вода повинна бути активована. Ви можете скористатися чайником, щоб вам не було? Тому не замініть його електроактиватором?

Що таке живлення живої води?Жива вода дає енергію, нейтралізує вільні радикали, очищає тіло, сповільнює процес старіння.І вона.розчиний Що робити з жирними стравами? Алкалінові засоби. Жива вода - миючий засіб для тіла, так як він лужний. Якщо ви турбуєтесь про те, що вона зайва вага, вона буде продовжувати вас, доки ваша увага перетворилася на дієти та інші хитрощі. Просто, замість звичайних напоїв, пити багато чистої живої води, їсти окремо, не змішувати несумісні продукти, а додаткові фунти зникнуть самі.

Основна перевага живої води полягає в тому, що воналукай Як я сказав, щоб позбутися від «гості», одна антипаразитна чистка не достатньо – нові прийдуть до заміни старих. Отже, виходить, що вони не прийдуть, якщо тіло підтримує високий рН.Паразитів не можуть жити в лужному середовищі, тільки для їх існування підійде тільки рефактивний або кислотний.

Відомий, що 100% з сирих продуктів харчування не мають паразитів, тому що жива їжа також посилює тіло. Повторний навпаки, закислення. Я не даю вам негайно перейти на сиру їжу, але обов'язково пити живу воду. (Не всі напої або навіть знають про воду.) З високою ступенем ймовірності можна припустити, що регулярне споживання живої води лугує організм доситьою мірою, щоб позбутися від паразитів, може бути необов'язково 100% сирої їжі. Немає того, що один зробив такі дослідження ще, з причин, зазначених на початку цього питання, тому ніхто не дасть вам конкретну відповідь. Але можна перевірити себе, якщо можна пройти діагностику в спеціалізованому центрі (від них кілька, але є) після антипаразитного очищення і подальшого тестування.жива водай

Система дуже небезпечна до таких досліджень. Одного разу я поставив, щоб знайти pH індикатори десь, такі прості смуги litmus. Не вдалося. Не дивно. Чому відкривають очі людей до істинних причин захворювання? Тоді вони зрозуміють все і перестануть боляче! І не існує способу, щоб не сталося. Звертаємо вашу увагу.відхилитиі фокус на захворюваннях ілікуванняй Загоєння трупи.

У будь-якому випадку, якщо в раціоні все ще відмерла їжа, пити більш чистою живою водою, а паразити не отримуватимуть добре. І не тільки вони.

Зараз дуже часто в новинах слизькі дані, які нарешті виявили ліки від раку або знайшли справжню причину її виникнення. Навіть смішний, але сумний одночасно. Ось як багато «попередньо відкриттів»! І люди тримають відмирання. Тим не менш, початкова і базова причина була виявлена в 1931 році доктором Отто Варбургом, за яку він отримав Нобелівську премію.Рак викликаний ослабленим клітинним диханням при відсутності клітинй Але з яких причин ніхто не запам'ятовує його. Ви можете дихати так само, як вам подобається глибоке очищення повітря, але клітини все ще страждають від кисневого голодування, якщо навколишнє середовище є кислим. У свою чергу, відсутній кисню додатково пригнічує організм, так що виходить замкнене коло, що неминуче призводить до захворювання.

Коли pH тіла підвищується тільки 0,15, здатність клітин поглинати киснем підвищується на 60%.Ракові клітини не можуть розвиватися в кисневому стані, тобто лужному середовищі. Паразити, теж.

Я не знаю нічого нового тут. Все це було відомо довго. Перевірка також не відкриття, але опис реліктових знань. Знання не прихована в будь-якому місці, вона не прихована, вона лежить на поверхні. Але в той же час це знання є озотеричною, недоступною для загальної громадськості. Причиною цього парадоксу є те, що люди в провансій сні і не можутьлацінаПроста інформація.

Ще однією важливою особливістю води є її структура. Ми вже обговорювали цю тему в питанні « Скло води». Суть полягає в тому, що жива структура води руйнується під впливом агресивних зовнішніх факторів, включаючи інформацію. Те ж саме відбувається з внутрішньоклітинною рідиною людини.Вода з новонародженої клітини під мікроскопом - сніжинка дивовижної краси. З віком сніжинка втрачає свою форму, перетворюється в глухий лід.Очевидно, що оригінальна форма руйнується цілим комплексом негативних впливів – хімічно-інформаційним складом води та їжі, а також зовнішньої та внутрішньої інформації. Останнім є думка людини, що переважає в них негативне або позитивне ставлення.

Ми не завжди маємо можливості вибрати зовнішню інформацію, яка надходить нам, і ми не можемо керувати нашими думками і емоціями. Вода, яку ми напоїмо, повинна бути обрана. Не вдається вбирати воду з зруйнованою структурою - вона повинна її структурувати, єдиний спосіб вона може пити і освіжити клітинки. Займає багато енергії і ресурсів. Якщо ми можемо пити структуровану воду. Але де можна отримати?

Вода з замовленою структурою створена енергетичною інформаційною областю Землі і знайдеться тільки безпосередньо в природних джерелах. Але цілющі властивості не зберігаються протягом тривалого часу, не більше дня, ймовірно. Крім того, весняна вода має один недолік - солі твердості. Структура плавлення, так як вона вийшла, недосконала, тому, на жаль, вона не тільки мертва, але і зламана. Вода може бути структурована, утримуючи руки в області. Тим не менш, вам доведеться довго сидіти. Інформація написана швидко, але для створення структури в воді вона займає двадцять тридцять хвилин.

Але є хороші новини. Московські вчені Леонід і Олена Ізвєков створили пристрій, який вирішить проблему структурування води. Судячи з зображеннями кластерів, структура води, обробленої аквадиском, ідентична воді, взятій з цілющої весни Сергія Радонежа. Aquadisc можна знайти і замовити онлайн.

Я вже згадав ряд пристроїв та інструментів, які, очевидно, повинні бути придбані. Але вони триватимуть довго. Ви не зможете заощадити на здоров’я. Не думаю, що я роблю рекламу, я не оплачую за неї. Я не зацікавлений в будь-якому, я просто обмінюсь корисною інформацією, яка дійсно корисна. Дистилер, електроактиватор, аквадиск, навіть Санго корал, ви не побачите в рекламних оголошеннях. Такі речі не потрібні – вони поширюються іншим принципом – слово рота від людей, які пережили їх. Я даю вам мій досвід.

Жива вода з аквадиском набуває додаткових цілющих властивостей. І для кожної людини такі води діють індивідуально, як якщо він знає, що це людина потребує. Відгуки також можна знайти в Інтернеті, я не буду довго перерахувати всі переваги цього дивовижного пристрою. Зрозуміло, пристрій не нудьгує, не споживає електрику, і ефект дає дуже ефектний. Вода дуже смачна. І вода в лазні з аквадиском набуває смарагдового відтінку. Перевірити себе.

Цукор Болотова без позі

Пробити емоції: як відображаються недуги душі на тілі

Щоб зробити висновок, я не врахував всі властивості води. Але я думаю, що вже достатньо. Скільки властивостей ще не вивчено! Зараз вчені вважають, що вода є найбільш дивовижною в природі.Вони просто починають працювати.й Це жива вода! Тексти пісень, а це означає: І ви повинні лікувати її, як вона живий. Випите його з любов'ю і вдячністю, вже за те, що це таке, тому загоєння і очищення, і вода погане вас тим же.

Джерело: pandoraopen.ru/2010-03-28/transerfing-upravlenie-realnostyu-zhivaya-voda/