Повідомлення ABC

Російський алфавіт – це абсолютно унікальний феномен серед всіх відомих способів написання літер. Абетка відрізняється від інших абеток не тільки відмінним варіантом принципу неоднозначної графіки відображення «один звук – один лист».

47877631

В алфавіті є також зміст, я б навіть кажу всього повідомлення від глибин віків (пардона доріжок), які ми, якщо ми спробуємо трохи, можна прочитати буквально.
Щоб почати з, пам'ятайте фразу «Всі мисливці хочуть знати, де фезант сидить» – відмінний алгоритм запам'ятовування послідовності кольорів веселки (червоний, помаранчевий, жовтий, зелений, синій, фіолетовий).
Це так званий акрофонічний метод: кожне слово фрази починається з того ж літери, як ім'я кольору (акрофонія є утворенням слів з початкових літер оригінальної фрази). Слова не читаються алфавітними іменами літер, але як загальним словом.

Проте акрофонічна запам’ятовування далеко від «іграшки». Наприклад, після того, як Морс придумав відомий код для телеграфів повідомлень у 1838 році, проблема масового навчання телеграфів виникла. Швидко запам'ятовуйте код Морсе складніше, ніж багатозастосувальний стіл. Для зручності запам'ятовування кожного знака Морсе був контрастний словом, починаючи з літери, що цей знак передає. Наприклад, «дот-даш» став «кавун», оскільки вони передають «а». Коротко, акрофонія забезпечує зручне запам’ятовування абетки і, в результаті її швидке поширення.
Серед основних європейських абеток, три мають акрофонічність в одному шляху або іншому: Грецький, іврит і кириличний (Глаголітичний). У латинському алфавіті ця функція повністю відсутня, тому латинський алфавіт може з'явитися тільки на основі вже поширеного написання, коли акрофонія вже не потрібна.

Додано до [mergetime]1414489049[/mergetime]
Грецький алфавіт

У грецькому алфавіті залишки цього явища можна простежити в назвах 14 з 27 літер: alpha, beta (більше правильно - vita), гамма і т.д. Тим не менш, ці слова не означають нічого в грецькій мові і трохи спотворюються похідні івритових слів ельф (булл), бета (будинок), глімель (камеля), тощо. Іврит зберігає свою акрофонію до цього дня, який, до речі, сприяє швидкому навчанню переселенців в Ізраїлі. До речі, порівняння на основі акрофонії прямо вказує на певний запозичення греками івриту.

Єврейський текст

слов’янський алфавіт також має повну ознаку акрофонії, але він істотно відрізняється від івриту, як російська хімік, музикант, автор творів у галузі історії та мов Ярослав Кеслер пише у своїй книзі «АБК: повідомлення слов’ян». Всі імена євреї іменні імена іменників у співвідношенні та іменних випадках. Але серед імен 29 літер слов’янського алфавіту - не менше 7 дієсловів. 4 з них знаходяться в імперативному настрої: два в співкутному (у ротах, ts) і два в плурі (мийка, жити), один дієслово в певній формі (м'я), один в третій особі скутника (і) і один в минулому десятисі (веді). Крім того, серед імен листів є пронуни (како, шата), а також прикмети (тверді, зелені), а іменники в плурі (народи, бук). У звичайному співгерентному спілкуванні одне дієслово відбувається в середньому в інших трьох частинах мови. У назвах букв прото-Славонського алфавіту, саме така послідовність спостерігається, що безпосередньо вказує на когерентний характер алфавітних імен.

Таким чином, «Прото-Славонський алфавіт» – це набір кодування фраз, які дозволяють кожному звуку мовної системи подарувати унікальний графічний лист (тобто літера).
Тепер, увага! Розглянемо перші три літери алфавіту - az, Бук, свинець. Азі мені. книги (книжки) - "листи, листи". Він знає, знає, знає, знає і знає.
Поєднання акрофонічних імен перших трьох літер алфавіту, ми отримуємо наступні:
"Az Buki Vede" - "Я знаю літери."
Комбіновані фрази і всі наступні літери алфавіту:
Це слово, не тільки спійманий, але і письмовий.
Добрий день. й
Від дієслова «то бути».
Ми читаємо: «Свято добре» – «слово має властивість».
Живий - імперативний нахил, плуг від "живого" - " жити в праці, не вегетативно."
Зело – «целюзно, з целом» (cf. zeal – найяскравіший, jealous – jealous, а також біблійне ім’я Зелота – «зеал». Земля – планета Земля та її мешканців, земляки.
І "і" союз.
Вони однакові,
Коко подобається, як.
Люди «інтелентні істоти».
Ми читаємо: «Жива зелена, земля, і як люди» – «Життєрадісна, землеробська, і як вбряки людей». Думка – імперативне нахилу, пластика від «мийки, що відповідають причинам».
Ми працюємо в звичайному розумінні.
Це означає «одну» відчуття «одного, одного». й
Решта є фундаментом світу. «Для відпочинку» означає щось особливе.
Ми читаємо: «Такеда наших камер» – «Підтримуємо наше створення. й
«Показати, говорити та читати. й
Кф. "Спец." Слово «передача знань».
Фірмово - "свідомо, впевнено."
Ми читаємо: «Зробимо слово з конфіскацією. й
Ук - основа знань, доктрини. Cf. наука, навчання, майстерність, на замовлення.
Firth, f(m)ret - "добрива."
Її - "Дівин, відданий зверху" (cf. німецький. герр - пан, Бог, Грецький. "Іеро" - божественний, англійський герой - герой, а також російський ім'я Бога - Хорів.
Ми читаємо: «Кнолин – подарунок Бога», «Кнолин – подарунок Богу».
Ци (qi, tsti) – “Пляза, проникнути, зрозуміти, dare. й
Глист (глибин) – «Хточ, проникає. й
А. (а.k.a.) означає «що» у розумінні «того». й
B, b (er/er, er) є варіантами одного листа, що означає невизначений короткий волей недалеко від "e".
Варіант «Я» виникла пізніше від «і» (це як було показано літеру «Я» до XX століття).
Юс (малий) - "світло", "стара російська"яс". У сучасній Русі зберігається корінь «яс», наприклад, в слово «зніміть».
Це означає «зрозуміти, мати». й
"Чуки, черв'яки, ви хлопці!"
Він стоїть за «Дар, точі, черв'як, так що Хто є світлом, може компренувати!»
Сума вищезгаданих фраз є алфавітним повідомленням:
«Аз букі. Тесла добре.
Жива зелень, земля, і як люди,
Думка наших камер.
Слово важко, і слово важко.
Ви черв'яки, ви черв'яки!
І якщо ви даєте це повідомлення про сучасний звук, то виходить щось схоже на це:
Я знаю листи. Лист - актив.
Робота важко, землеробства,
Як корисні люди.
Підтримайте всесвіт!
Говорячи зі списком: Знання - подарунок від Бога!
Подбайте про себе так, щоб ви могли бачити світло.

3610Р. 4200Р.

10)