Комп'ютерний стіл своїми руками

Похиливши через розтяжки інтернету, я неодноразово походив на фантастичні прозорі столи з вбудованими комп'ютерами, водяним охолодженням і багато різнокольорових лампочок. І я подобав ідею так багато, що я вирішив, що це було час, щоб кинути мої дупи. Все більш довго тому я збираюся змінити свій великий кутовий стіл для чогось цікавіше.
Дозвольте мені представити Вам, оцінив Япс, короткий огляд моїх зусиль:

10 зображень.

Отже, це те, що мій старий письмовий стіл виглядав як (написаний на мишу):

Вибраний та придбаний наступний стіл:
Це вже редизайнована версія. У комплекті була поличка для клавіатури, яку я навіть не встановив, і поличка для системника, яка повинна бути на нижній і заважати ніг, піднялася і зафіксувала вище, під основною стільницею. Відстань між ними була визначена висотою материнської плати з відеокартою, вставленою в неї.

На наступному етапі в його місці встановлений старий стіл. До речі, для офісного обладнання та різних трюфелів полку купили крім столу.
Ми отримуємо проміжну версію:

358,00067р.

Потім прийшов момент, коли довелося підбирати пилку. Перевірити на місці, відмітивши ДСП, можна запустити:

На жаль, в спеку роботи я повністю забув про фіксацію всіх етапів. Я намагаюся вводити його в слова. Чотири стіни вирізати з ДСП і закріпити меблевими гвинтами. У правій і лівій стіні були зроблені 8 великих отворів для вентиляції. З внутрішньої сторони чотири вентилятори кріпляться до цих стін, два (ліворуч) для подачі вентиляцій, два (праворуч) для витяжки. На передній панелі було виготовлено прямокутну пилку для DVD диска і отвір для кнопки живлення. На задній стінці зрізи U виготовлені для блока живлення і для роз'ємів материнської плати. Це де я зіткнувся з однією з проблем. Справа в тому, що висота відеокарти була майже рівній висоті стіни, і вона має купу роз'ємів на спині, що вам потрібно доступ до. Так мені довелося вирізати задню стінку і вирізати зайву частину. Результат:

З старої системи знімалися DVD-диски. Для кріплення материнської плати використовуються індивідуальні самоклеючі платформи 20X20mm. У них я просвердлив отвори в центрі і ті ж гвинти, які зазвичай материнська плата закріплюється в корпусі, викручують ці платформи до дошки. Цей розчин виявився дуже зручним, тому що без видалення захисних паперів з цих сайтів було зручно спробувати його на місці. А потім, коли все було багаторазово вимірюване і пилоподібне, я приклею материнську плату до скла. Живлення також стоїть на чотири самоклеючі гумові ніжки. Уболівальники зліва, які смоктати в повітрі, закриваються зовні декоративними грилями, під яким поміщається тонка піна, як повітряний фільтр.

Щоб включити комп'ютер на ринку автомобілів, ця чудова кнопка була придбана:

Вінчірки залишають в кошику, що також мігрують з старого блоку системи.
Ми підключаємо, підключаємо і перевіряємо все.

І більше...

р.

У висновку я скажу, що всі вентилятори перевертаються через резистори, а процесор охолоджувача через регулятор швидкості. Всі елементи стоять як на гумових ніжках, так і на самоклеючі платформи, які діють як амортизатори, не дозволяють з'явитися зайвий шум. В результаті система була дуже тихою.

Я зробив! Злий його.