Подаруйте риторикові питання

Abandon rhetorical питання

Жінки особливо часто використовують риторичні питання, щоб спонукати дітей до обійми. Коли мама хоче її дитину чистити приміщення, замість простої казки, «Чому ви чистите приміщення?» вона просить ревторичне питання, з дотиком полум'я і засудження, «Чому є кімната так брудна? й

р.

Давайте розглянемо кілька прикладів:

Ректоричне питання: Чому приміщення так брудний?
Можливе приховане повідомлення: Варто очистити приміщення. Ви погано. Ти ледачий. Ви не слухайте мене, і т.д.

Ректоричне питання: Коли ви нарешті зростете?
Можливе приховане повідомлення: Ви, як дитина. Я соромлюся тебе. Ти дуже старий малюк. По-іншому по-різному.

Ректоричне питання: Чому ви вражаєте свого брата?
Можливе приховане повідомлення: Ви погано. Ти жик. Ви не маєте причин, щоб ставити ваш брат, як це.

Ректоричне питання: Ви всі права?
Можливе приховане повідомлення: Неправитесь з вами. Ви дієте див. Не добрих причин ця поведінка не допускається ... це погано.

Ректоричне питання: Як можна забути про це?
Можливе приховане повідомлення: Ти як фольга або курка. Ти мій головний біль. Ви не можете оплатити.

Ректоричне питання: Ви все ще чати?
Можливе приховане повідомлення: Ви повинні бути вражені зараз. Погані діти. Ви поговорите, ви поговорите, все як горох проти стіни.

За допомогою рефлексних питань, які передують запит, батьки підвищують шанси отримати дитину до співпраці. В іншому випадку діти просто перестануть слухати. Ректоричні питання є неефективним методом зв'язку. На додаток до того, що ці питання не впливають на дитину, вони не дозволяють батькам реалізувати свою відповідальність за негативні повідомлення, що містяться в своїх словах. І якщо ми не розуміємо негативних повідомлень, які ми вносимо в наше слово, то ми не можемо зрозуміти, чому наші діти не співпрацюють з нами.

Скажіть прямо.

Одна з найважливіших навичок, які повинні навчатися мати Вчимося говорити, особливо коли мова йде про хлопчиківй Жінки часто виражають їх розм'якшення без звернення прямо. Це як рибальство в степу. Вони мають дуже мало шансів отримати реакцію, які вони хочуть. Ось деякі приклади непрямих виписок:

Негативна заява: Діти, ви робите занадто багато шуму.
Настроювання замовлення: Будьте спокійні.

Негативна заява: Ваш номер знову заповнюється.
Настроювання замовлення: Поставте номер на замовлення.

Негативна заява: Я не схожий на те, що ви лікуєте сестру.
Настроювання замовлення: Будь ласка, не лікуйте її, щоб.

Негативна заява: Ви не можете побити свого брата.
Настроювання замовлення: Не вдарив свого брата.

Негативна заява: Повернемося знову.
Настроювання замовлення: Не переривати мене.

Негативна заява: Ви не повинні говорити про це.
Настроювання замовлення: Не кажучи вже про це.

Негативна заява: Ваше взуття незадоволене.
Настроювання команди: Зробіть взуття.

Негативна заява: Ви запізнили минулий раз.
Настроювання замовлення: Будьте пунктуальні.

У кожному прикладі батьки намагаються заохочувати дитину взяти певні дії, привернути увагу до проблеми.Але він нічого не просить. Нерідко дитина навіть не усвідомлює запит за такими словами і тільки виглядає незрівняно в простір перед ним. Щоб отримати пряму реакцію, потрібно безпосередньо висловити запит, без негативних виразів. Звертаємо увагу на неправомірність і помилки дитини, ви не будете співпрацювати з ним. Ми розглянемо, як ці негативні виписки можуть бути перекладені на ефективний запит.

Ознайомтеся з посиланням

Не скажімо: «Ви повинні чистити зуби?» Ведуться до ліжка, до завтрашнього дня. Просто скажемо, «Ви кидаєте зуби?» Зберігайте пояснення самостійно. Стійкість батьків, діти часто викликають виправдання. Якщо ви не даєте причин, то дитина має менше причин, щоб сперечатися.

Нерідко чоловіки стикаються з багатьма проханнями від жінок. Жінки, як правило, дають подовжні причини, чому чоловік повинен зробити це і що, в той час як він воліє запит бути короткий. Чим більше жінка говорить про причини, чому він повинен зробити щось, тим більша стійкість в ньому зростає. Те ж саме стосується вашої дитини: чим коротше ви формуєте запит, тим більше він буде співпрацювати з вами.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина зрозуміла, чому він повинен піти в ліжко, поясніть його пізніше, після того, як він виконав запит. Коли дитина лежачи під ковдрою, можна розповісти йому: «Я так щасливий з вами». Дуже добре зачищають зуби. Тепер ви отримаєте гарне нічне сон, і завтра ви будете свіжими як солі. Завтра у нас є багато, і хороший сон дасть вам силу." Після того, як дитина зробила щось добре, він набагато більш схильний до маленької розмови.

Більшість батьків проводять розмови точно, щоб спонукати дитину до обійми, коли вони протистоять, або після того, як вони роблять щось поганим або зробити помилку. Цей підхід викликає почуття провини або самозахисту, і в кінцевому рахунку, уникає природного прагнення дитини до співпраці.

У той час як дитина дуже молодий, може здатися, що ця стратегія працює, але під час статевого виховання дух пробуджиться в ньому - і чим більше дитина обіймала вашу готовність, намагаючись бути добре і неслухняним, тим більше він буде перебувати в підлітковому віці. Для досягнення співпраці дуже важливо відмовитися від пояснень.

Ось деякі приклади поширених помилок батьки роблять і альтернативний спосіб формування їх запиту:

Пояснення: Ви дивилися занадто багато телевізора сьогодні, і зараз це час, щоб вимкнути його. Хочу взяти час на інші заходи.
Альтернативна формула: Вимкніть телевізор і зробіть щось інше.

Пояснення: Якщо ви не можете знайти своє взуття. Я хочу, щоб ви завжди були в одному місці.
Альтернативна формула: Поставте взуття на місці, де ви завжди можете знайти їх.

Пояснення: Я завжди повинен чистити після вас. Я хочу, щоб ви відразу. Поставте всі ці речі на місці.
Альтернативна формула:
Чи ви поставите всі ці речі?

Пояснення: Я дуже втомився сьогодні. Немає міцності для очищення. Я хочу, щоб мити страви сьогодні.
Альтернативна формула: Чи можна мити страви сьогодні? Я дуже щасливий.

Відповідність лекцій

Для дітей та підлітків необхідно лише надати лекції, коли вони просять. Багато батьків скаржаться, що їхні діти не говорять їм. Головною причиною є те, що батьки дають занадто багато порад і лекцій. А особливо сильний відторгнення лекцій відбувається у дитини, якщо батько або мати використовують їх, щоб спонукати його робити щось або пояснити, чому він неправильний.

6 Золоті правила зцілення Лази людини

Бумеранг: Кілька років відтепер ті слова повернуться до вас. . й

У цих випадках лекції не тільки без використання, але призводять до протилежних результатів. Ось приклад лекції: Брати не хочу, щоб побити вас. Це просто ви граєте, і він випадково переходить в тебе. Щоб поселити непорозуміння, слід використовувати слова, не фістінги. Вдаривши йому тільки проблему гірше. Якщо у школі ви потрапити вас у школі, це буде окай?

Ви робите те ж саме, коли ви потрапити брата. Замість бойових дій, поговоріть з ним. Ви не повинні використовувати кулак, але кажете його, "Я не схожий на це, коли ви потрапили мені, будь ласка, зупинка."

Діти від Heaven від John Grey

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/a.s.neill?w=wall-23183549_4214