У старому колясці захована замітка, коли молода мама читала повідомлення, вона безмовно

Незадовго до народження малюка Ірина розповіла чоловікові про покупку коляски. Він не сказав грошей в сімейному бюджеті. Тому жінка спробувала знайти щось гідне серед використовуваних моделей. Яким був сюрприз, коли вона знайшла її в колясці? секретий В зв'язку з цим змінено життя назавжди. Що відбулося і як закінчилося ця історія, читати далі в статті.

Я завжди думав, що мій чоловік і мав великий зв'язок. Я одружився за любов, коли я був 23 роки. Батьки в Діма були їхні серця, вони щиро любили його. Я знаходився з батьками. Я ніколи не почула проповіді, який дуже поширений після шлюбу.

Мій чоловік і я живу в оренду квартиру, але вже давно хотів купити будинок. Dima заробляє досить багато, і я працюю. У будь-якому випадку, ми мали гарне життя. Я ніколи не скаржався про неї, хоча були клацання і незгоди. Який шлюб без цього?

Що змінилося, коли я вагітна. Не було заплановано, але я не був Тож треба було стати. Здавалося б, Трохи, ми почали робити плани, мислити про житло, коли дитина народилася.

Коли я був 7 місяців вагітним, чоловік був зріз. Він повинен швидко шукати нову роботу, і зараз він почав заробляти набагато менше. Уже тоді я знав, що нам буде важко. Але ми не втратили нашу мораль, тому що ми усвідомили відповідальність, яка кладемо на наші плечі.

Повільно почали готувати для пологів і купити всі необхідні речі для дитини. Коли прийшов до коляски, мій чоловік сказав, що нам не було грошей на новий. Я не згорнувся, тому що я не бачу нічого неправильного з використанням використовуваного коляска. Я починав скуштувати сайти і просити друзів.

Ми відповіли за запитом. Я не бачив свого віку! Я пам'ятаю минулого разу, коли ми зустрілися з корпоративною сторінкою «Діма» (Настя, що використовується для роботи на одній компанії). Тексти пісень, а це означає: Що таке невеликий світ, я думав далі. Вона намагається продати свою коляску протягом тривалого часу. Її дочка 5 років.

Звісно, я з радістю приймала пропозицію Нестя, особливо з тих пір, як вона бажала номінальну плату за коляску. Ми зустрілися в центрі, і я взяв її. У нас є чай з Настя в кафе. Я прийшов додому в гарному настрої. Але коли я розповіли чоловіка, де зійшов коляска, він не був. Dima здавалося плутати, хоча я не розумію чому.

На наступний день я вирішив очищати коляска і мити всі знімні частини. Я знайшов конверт в одному з офісів. Він мав назву, написане на ньому. Я відчував себе некомфортним, але я вирішив дізнатися, який секрет повідомлення був адресований мені. Я хочу, щоб я не зробив це!

Настін не змінився з школи. Я знаю, що це була замітка від неї. У ній вона розповіла про страшну правду, що Діма обдурила на мене. З нею. Довгий час. Нестя бажала його зізнатися все, але він проти нього. І вона не могла бути в цьому зв'язку більше, знаючи, що я був про народження.

І це не всі новини, які я чув. Діма не була укладена, і він все ще працює для компанії. Він пішов на мене, щоб дати деяку зарплату на Наста. Це ціна за її тишу. Спочатку вона не розуміла, бо вона підняла дочку і заробила гроші. Але її совість починала її, і вона вирішила зізнатися все.

Це збіг з коляскою ... Я не можу вірити це все вірно. Я не сказав нічого до Dima ще. Я не знаю, що робити. Щоб жити з чоловіком, який мене зраджував, не буду. Але я про те, щоб мати дитину. Чи можу я стати однією матір'ю?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? На жаль, навіть найближча людина може бути І ви не можете підготуватися до цього заздалегідь. Не кожен має відваги визнати, що вони зробили. Виявляють всі секрети. Хочу вірити, що життя головного персонажа цього сюжету найближчим часом покращиться.

Що ви думаєте, що жінка зробила і що її чоловік?