Повідомлення ABC

Вчені, які прагнуть замкнути алфавіт не розуміють багато (або розуміти, але свідомо робити зло).
Навіть в давні часи наші предки розглядали ABC як сферу створення. У багатьох націях були делікатовані ABCs. Слово завжди сприймався як початок створення, а літера була блоком, атомом створення. За кожним листом було своє значення, його образ, його значення.
Нещодавно група російських науковців (Г.С. Гриньевич, Л.І. Сотнікова, А.Д. Плешова та ін) довели, що наша ABC у зашифрованому вигляді містить знання про закони Всесвіту.

Що таке лист? Лист - це блок, атом сенсу. Листи мають певну форму, графіку. Кожен лист має власний номер, власний номер. Pythagoras також сказав, що літери та цифри мають однакові вібрації.
З відкриттям трюмових полів стала відома інша складова листа. З кожним листом має власну форму, а форма створює поле ураження, літера містить певну інформацію поля свідомості.
Що таке, відрізаючи ABC, ми відключаємо від одного або іншої області загального інформаційного поля Всесвіту, від загального поля свідомості. Це призводить до деградації людини.
Кожен лист російської абетки – символ чогось.

р.

Наприклад, літера «Г» – символ життя. Це означає єднання чоловічих і жіночих принципів. І було відповідне ім’я – “Live”.
Саме за кожним листом наші предки мали певні зображення. Вони створюються зображення. Ми вже знаємо, що для створення чогось потрібно сформувати образ.
Що таке поточний ABC? Які зображення за літерами зараз?
Кавуна.
Б - барабан.
Згорнути.
І так далі.
Абетка перестала бути живим, і мова стала без образів, тобто, потворна.
Чому Тургенєв пише про велику і потужну російську мову?
Так, тому що навіть в той час він був, до 23 грудня 1917 р. не зробив російську абетку ще одну «збірку».
«Реформи». Перша реформа російського алфавіту була здійснена Кирилом та Мефоісом у X-XI ст. Тоді в 1709 році під час Петра Великого, потім в 1735 році.
Ще одна цікава точка. До 1700, кожен лист в ABC мав своє числове значення. Наприклад: А – 1, Д – 4, С – 200 та ін. Арабські цифри були введені Петром Великим. Перед тим, що всі номери були застарілі літерами з особливою іконою на вершині – «Тітелло».
Підключення листів і чисел не випадково. Вчені намагаються вирішити її. Це ще один недолік ABC, який знає наші предки. ABC – система чисельних кодів. І говорячи слова, ми спілкуємося з космосом, з Всесвітом. Всесвіт відповідає нашим вібраціям. Мова дається не тільки для спілкування один з одним, але і для спілкування з Cosmos.
Довгий зарекомендував, що все живе і навіть небайдужим в цьому світі реагує на звуки. Звуки можуть поліпшити або гальмувати зростання рослин, впливають на зростання мікроорганізмів. За допомогою звуку можна змінити свідомість людини.
Наші предки використовували АБС, віддані Богом, і тому можуть використовувати слова і звуки для створення об'єктів. Вони точно передають вібрацій цього об'єкта своїм голосом. У індіанському Ведасі це говорить про те, що в давні часи була особлива мова "Девагарі" - мова богів. Пам'ятайте про знамениту східну казку про Аль-Баба і 40 роббер. У ній відкривається чарівна печера з особливим заклинанням. З реформами мови ми втратили велику владу, вміння викладати прямий вплив на природу.
Також існує фізична роз’яснення щодо впливу звуків на людину та навколишнє простір. Звук є високочастотним коливанням. У мозку ці вібрації перетворюються в електромагнітні коливання. Крім того, звукова хвиля викликає викривлення простору, тим самим генеруючи поля ураження.
Всі звуки діляться на шуми і тони. Звуки з періодичними коливаннями – тони, з неперіодними шумами. У виступі тільки вавелові звуки – тони, всі конзонанти з домішкою шуму.
Якщо ви подивитеся на спектрограму, ви можете побачити, що голосні звуки мають більшу амплітуду і енергію.
Виявляється, чим більше вівців в ABC, тим більше енергії мови, і тому енергія людей.
Для порівняння давньоросійська мова мала 19 голосувань. А тепер – 10. майже вдихнув енергію мови і людей. Хто хоче? І ще один бюлетень намагається видалити з ABC - літера Е. Якщо ви пишете його. Як це потрібно.
І більше. У кожного рушника є власний колір. Оскільки колір також вібрацій, хвилі. Наприклад, «А» червоний, «Е» світло-зелений, «Я» синій, «О» жовтий. "Я" зелений, "Я" коричневий, "Е" помаранчевий, "Я" бірюзовий, "Я" рожевий і червоний.
Разом з кольором вафельні звуки впливають на внутрішні органи, так як кожен орган працює при певній частоті. Індійські мантри містять майже всі голосні звуки. А їх співати благотворно для тіла.

Бука vede.
Тесла добре.
Живий зелений, земля,
І які люди.
Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що він у миру.
Слово є фірмою.
Уг, ебать.
Ви черв'яки, ви черв'яки!
У сучасному перекладі це звучить:
Я знаю листи.
Лист - актив.
Робота важко, землеробство!
Що стосується розумних людей.
Витримати Всесвіт.
Говорячи з привітом!
Знання - подарунок від Бога.
Йди за це, перейдіть за неї.