33
Підпишіться на нашу розсилку
Майже кожна дівчина. мрія про одруженняй І не просто ставити штамп в паспорті, але знайти людину, яка стане її другою половинкою, надійну підтримку і чудовий батько для дітей. Я хочу, щоб чоловік був надійний, турботливий і, звичайно, вірний. Але як не помилитися і не засудити себе стражданню?
Відповіді можна знайти в будь-якому місці, але ми віддаємо перевагу малювати мудрість з Біблії, адже ця книга наповнена нею. Редакція "Сайт" Ось 12 знаків з цієї книги, які допоможуть вам підібрати. Найкращій
Як вибрати чоловіка
Це те, як Біблія консультує вас з вибором чоловіка. Ці поради мудрі і цінні, але вибір, щоб зробити все ще. Якщо ваш чоловік не відповідає будь-яким з точок, але ви знаєте, що він може зробити вас щасливим, щоб ваша любов була чистою і щирою, то, можливо, це не важливо. Люблю і щасливу!
Які секрети щасливого шлюбу? Зв'язатися з нами в коментарях!
Відповіді можна знайти в будь-якому місці, але ми віддаємо перевагу малювати мудрість з Біблії, адже ця книга наповнена нею. Редакція "Сайт" Ось 12 знаків з цієї книги, які допоможуть вам підібрати. Найкращій
Як вибрати чоловіка
- Він карає.
«Подруга найкраща на користь дружини; як дружина на чоловікі» (1 Коринтин 7:3). Це слово не вимагає подальшого пояснення. Ви хочете провести своє життя з ким-небудь, хто піклується про вас, право? Любов і турбота - перше, що має бути в відносинах.
ДепозитФотогалерея - Він вірний.
«Жінка не має сили над тілом, але чоловіка, а не має сили над тілом, але жінка» (1 Коринтинян 7:4). Лояльність - найкращий доказ любові. Він показує, що людина цінує і поважає вас. Він знову змінює. Тексти пісень, а це означає: І вірити мене, навіть якщо ви пробачте треасон, десь глибоко в серці ви будете підозрювати його. Чоловік повинен викликати спокій, не страшний ревнощ і тривожність.
, м. Київ
ДепозитФотогалерея - Він надійний.
«Дів, обіймаючи своїх чоловіків як Господь, для чоловіка є головою дружини, так само як Христос є головою церкви, і він є спасителям тіла» (Ефесян 5:22, 23). Для дружини чоловік є провідником, він веде її через життя. Якщо людина ненадійна, ви хочете його дотримуватися? Про чоловіка стає головою сім'ї і веде свою дружину і дітей до благополуччя. Ви повинні бачити і відчувати, що обраний вами, можна довірити цю місію.
ДепозитФотогалерея - Він переглядає себе.
А хто любить себе дружину. (Ефесян 5:28). Ваш партнер повинен турбувати своє здоров’я. Людина, яка не піклується про себе, не може піклуватися про інших.
ДепозитФотогалерея - Він поважає вас.
«Чому буде знайти віртуозну дружину? Його ціна більша, ніж перлини; серце її чоловіка обов'язково, і він не буде лівий без прибутку. (Проверб 31:10, 11). Не слуга. Не варто заважати ваші цілі та особистісне зростання. Людина повинна підтримувати вас в ваших полонених, оцінити і поважати те, що ви робите. Якщо Ваш партнер не несе відповідальності за роботу або захоплення, то, швидше за все, це не ваш чоловік. Доброго чоловіка розвиватиме себе і сприяє розвитку всієї родини.
ДепозитФотогалерея - Він оцінить вас.
«Діти піднімаються і будьте її, чоловік оцінить її». (Проверб 31:28). Всі ваші зусилля не ходять безсоння. Ви заслуговуєте, щоб оцінити свою роботу. Вам потрібна людина, яка буде обпалювати вашу впевненість, не інший спосіб навколо.
ДепозитФотогалерея - Він хворий.
«Чим не буде друзів з сердою людиною, а не асоціюється з гарячою людиною, найдовший ви навчитеся своїми способами і малювати на душі» (Проверб 22:24-25). Не про сісти на шию чоловіка і повісити ноги. Щоб вибрати чоловіка, який вам не буде іржав і розбитись на кожну дрібницю. Заохочувати чоловіків, незалежно від того, як пацієнт ви, швидко виходите з балансу. Якщо вам не потрібні постійні аргументи і аргументи, то вам все ще потрібно вибрати чоловіка з спокійним відтінком.
ДепозитФотогалерея - Він гідний чоловік.
«Чи не зазначають: погані громади пошкоджені хороші моралі» (1 Коринтиян 15:33). Багато жінок думають, що вони можуть перетворювати скраб або п'яниця в гідну людину з любов'ю і турботою. Але це не працює. Люди можуть змінюватися, коли вони хочуть. Але якщо ви плечте це важке навантаження, ви ризикуєте переповнювати своє життя в пеклі і знищити краще в собі без отримання щастя в поверненні.
ДепозитФотогалерея - Незалежні.
«На початку створення Бог створив чоловіка і жінку. Тому чоловік заподіяє батькові і матір'ю і чіпляючи дружину (Mark 10:6-8). З точки зору того, що людина не повинна залежати від батьків. Не менш фінансово не морально. Після того, як ви не хочете, щоб всі рішення були узгоджені з батьками, а потім ви повинні жити з ними. Чоловік і жінка не повинні залежати від своїх батьків, вони нові сім'ї.
р.
ДепозитФотогалерея - Він не глутон або п'яний.
«Чи не серед тих, хто п'є вино, серед тих, хто заспокійливе м'ясом; для п'ятиниці і того, хто заспокійливе стане бідним, а сонливість буде одягнена в ганчірках» (Проверб 23:20-21). П'янілість і глутонія не тільки порожній гаманець, але і знищити тіло і розум. Ви повинні бути модерації в все. Вам потрібен чоловік, який не дасть у своїх пристрастях, не дивлячись на спину, але зможе контролювати свої фінанси і здоров'я.
ДепозитФотогалерея - Він мудрий.
«Тому, хто пов'язує з мудрістю, але він робить друзів з фольгом, буде пошкоджений.» (Проверб 13:20). Зло і слідувати правому шляху. Якщо лежачи, приманити і нездатність вважається нормальним для нього, то цей чоловік не принесе нічого хорошого. Немає нічого гірше, ніж маринування фольгу.
Р
ДепозитФотогалерея - Він буде наблизитися до Бога.
Я доведе вас до мене назавжди, і я буду вас до мене в праведності і судді, в доброті і дивності. Я вірю, і ви будете знати Господь (Гуса 2:19-20). Якщо ви віруєте в Господі, ваш чоловік буде прогулятися з вами на правому шляху, не відвертайтеся від Бога. Тільки така людина може призвести до благословення Бога.
р.
ДепозитФотогалерея
Це те, як Біблія консультує вас з вибором чоловіка. Ці поради мудрі і цінні, але вибір, щоб зробити все ще. Якщо ваш чоловік не відповідає будь-яким з точок, але ви знаєте, що він може зробити вас щасливим, щоб ваша любов була чистою і щирою, то, можливо, це не важливо. Люблю і щасливу!
Які секрети щасливого шлюбу? Зв'язатися з нами в коментарях!