Неправильні дії жінок за Vedas

Кожна жінка має прямий канал спілкування з божественним. У нашому сучасному житті цей канал переважно забруднюється емоційними та психічними розвитком людини, яка під великим впливом світу навколо нього. Рідка жінка тепер має чіткий канал.

3610Р. 4200Р.

Цей канал забруднюється через такі неправильні дії жінки:

1,1 км Одяг.

Жінка повинна одягатися чистою і красивою. Але часто багато жіночої сукні, щоб грати в свій лютий, розтушуючи частини тіла. Таким чином, вони надають собі дозвіл. Вони мають пишні очі. На відміну від люблячого погляду, лютий погляд може вдарити і проникнути в енергетичне поле людини. в результаті хвороба бодільно або розумової. Справжня жіноча красуня ніколи не викликає почуття щастя, викликає почуття чарівності і захоплення в будь-якому віці.

2,2 км Зовні сімейні відносини.

Якщо жінка «збирає сміття з дому», розкриває секрет того, що робиться в сім'ї, розповідає незнайомців про чоловіка або її дітей, потім відкриває свою силу, захисне коло її сім'ї. А потім добровільне або мимовільне втручання іншої людини може вплинути і знищити мир в сім'ї.

Ви можете лише розповісти, хто може допомогти: Ви можете звернутися до ментора, ви можете довіряти жінці, яка має Божественну грацію, ви можете довірити чоловіка, якщо він не показує жіночні якості (тобто він не розповідає інших, які він довіряє).

3. У Ви повинні навчатися слідувати чоловікові. Не передній.

Коли жінка попереду, людина втратила своє почуття. Завдання жінки полягає в тому, щоб розкрити у чоловіка свої чоловічий характер, щоб допомогти йому створити гармонію заповіту і любові.

4. У Жінка повинна бути в змозі зберегти її секрети.

Жінки не повинні віддавати свої секрети. Секрет повинен бути перед вашим чоловіком. Якщо чоловік ускладнює секрет жінки, вона програє інтерес до нього, з чоловіком ви не повинні носити макіяж, не варто ходити перед ним в незламній формі. Ви повинні носити краще вдома для вашого чоловіка. Ви не можете бути поспішними, щоб виявити вашу інтимність. Все повинно зріли спочатку і отвір повинно бути поступовим. Якість відносин має продовжувати рости від сексуального до спільноти.

5. Список.

Список – боротьба. Жінка бореться з чоловіком.

З цією жінкою робить чоловічий рух і знищує її сутність. Покажіть чоловіка, жінка руйнує її простір, її зв'язок з близькою людиною падає окремо.

І ще. Будь-яке незаконне використання жіночої влади безпосередньо впливає на чоловіка. Людина кидає її через роздратування і агресію. Якщо жінка щиро підтримує чоловіка, навіть якщо вона вважає, що він зробив неправильне рішення, то подальші обставини призведуть до того, що втратитимуться, або вони будуть найменшими.

6. Жнівень Надмірний дисплей жіночої потужності.

Що таке жіноча сила? Фемінін і ніжний. Надмірна жіночність – коли жінка часто примхлива, часто кричущий – це знищує її навколишнє середовище, її енергетичне поле.

7. Захоплення.

Це право вирішувати чоловіка і дітей. Людина повинна вирішувати і приймати відповідальність за це рішення.

8. Госіп.

Наслідки богапа і богапа про інші будуть власні неприємності. Якщо ви суддя інших, ви потрапляєте під впливом сил зла і ви привернете негативно в життя.

9. Навігація Невагомі думки і побажання.

Випробувано в вимогах любові, прихильності, ювелірних виробів, уваги, кращої долі, приходячи від себе (его). Варто розуміти, що зараз ціна оплачується за Шлях, який ви проходите до (кармічні наслідки).

Якщо ви можете виявити себе на вищому рівні, ви отримаєте більше. Ви маєте дізнатися, що Ви хочете прийняти свій подарунок та ваш шлях. Якщо ви користуєтеся трохи, ви знайдете більше. Ви можете тільки отримати те, що ви знаєте, як подарувати і дати, адже ставлення іншої людини до вас є дзеркалом Ваших відносин до нього.

10. Коли жінка виступає чоловіком.

Залучення у справах чоловіків, відкрита жіноча сила, розщеплюється, порушується її енергія. Жінка набагато сильніше, коли вона йде від суть її жіночої влади – вона діє на основі любові. Чоловік в такій жінці обов'язково, він сприймає її як міцна задня.

11. Коли жінка забирає сили в руки.

Дочка дізнається з прикладу материнських і сімейних відносин. Якщо мати домінування, дочка також домінування.

У хлопчику потрібно виготовити і любити, він повинен навчатися приймати рішення і приймати відповідальність за них. І якщо хлопчик може бути пояснений, навчається, і він розуміє, це відрізняється з дівчиною. Не допоможе пояснення та освітні заходи – важливий для неї живий приклад матері. Що мати і дочка. Крім того, слід враховувати, що діти загалом, і дівчата, зокрема, часто демонструють якості, які батьки насправді мають, але нестерпно приховують. Тому не думають, що негативні думки і почуття, якщо сховати їх, ніхто не побачить – діти покажуть все в своїх діях і словах.

Всі люди, хлопчики та дівчата, чоловіки та жінки, підняті зображеннями. Зображення та атмосфера. Яка бринза і огірки: що бринза зробити, такі огірки і виходити. Де ми піднялися,

Загалом існують два види, дві стратегії виховання. Тепер ми будемо говорити про дівчат, але, звичайно, хлопці, чоловіки, в тому числі це стосується.

Дівчина отримує освіту в сім'ї, і це сім'я, яка дає сенс виховання, розуміння того, чому ми живемо. І сім'я відправляє дівчину повідомленням.

Перша стратегія виховання дівчини полягає в тому, щоб викликати її принцесу. Це коли дівчина була привезена в атмосферу любові, вдячності, поваги та центру такої родини, атмосфера була і є Богом. Сім'я побудувала стосунки з Богом, і тому все інше розвивалися гармонійно.

І ми зателефонуємо іншій стратегії Фрога. Від покоління до утворення, пророків, резиденцій, претензій, критики передається в сім'ях. Будинок пригнічений. Підкреслити недоліки. Основне повідомлення йде зверху вниз, особливо коли підкреслюється авторитаризм - батьки знають краще, як бути. І головне почуття, що панує в таких сім'ях. Заздрість проявляється в комплексах: комплексний і поступовий комплекс.

Ми вберемо її досить, але найгірша частина полягає в тому, що зараз ми робимо те ж саме. Фроги дізналися про караку і зараз запікають. А жаби підняти жаби. Принцеси не піднімуть жатки. Фроги повністю зосереджені на собі. Це називається самопізністю. І важливо розуміти, як це заздрить отрує наше життя.

І ми не повинні сказати: «Що мій батько підняв мене». Важливо пам'ятати, що ми приїхали сюди з причини. Ви і я прийшов в цей світ з математичною прецизією: прямо на цей день, що час, сім'я, і інші, ми не змогли входити, тому що це наша ідея щастя і наше усвідомлення любові, і це урок, який ми повинні прийняти і вчитися. Ми не відступаємо, навпаки, ми вдячні нашим батькам. Якщо це не було для них, ніхто не дасть мені.

Велике почуття, яке відкриває всі інші відносини.

Якщо ви не вдячні батькам, забути про своє особисте життя, забути про здорових дітей. Ми вдячні тим, хто приніс нам.

Так, якщо я підняв цей шлях, і якщо я пішов туди і до тих батьків, які повинні змінитися зараз? Я отримав його. Просто мені. Ні один інший відповідає за цей захід.

Яким чином батьки передають це повідомлення? Повідомлення, яке стає життєвим, життєвим відчуттям, переходить в підсвідомість як смак життя. Цей смак переноситься на меншу кількість слів – слова, що переносять лише частину інформації. Основна інформація передається невербально - у вигляді інтонації, жестів, поглядів.

Є три основні повідомлення:

1,1 км Повідомлення або "квакінг" "Я ОК, ви не ОК."

Отже, повідомлення до дитини, що ви не добре. Батьки хороші, або тут всі діти люблять дітей, і тут ... Ви вказали про те, що ви ввімкнете. Батьки знають, як бути авторитарними, адже батьки завжди вірні. Це коли батьки або хто-небудь в будь-який спосіб показали, і тепер жінка показує, що все добре з вами, але з вами. «Погляд, що це робить». Або надішліть на лекції так, щоб розум дізнався, або просто напишіть котирування і по електронній пошті, кажучи, що «все зрозуміло з вами. й

2,2 км Повідомлення або "квакінг" "Я не ОК."

Ситуація, коли жінка відчайдушна, в стані хряща. Стан, в якому вона все обпалюється всередині.

Ви думаєте, що ви можете жити з такою жінкою? Неприпустимо, що немає приміщення, немає свіжого повітря. Ви не можете дихати поруч з нею. Головний настрій всіх таких жаби: «Я був відхилений, і тепер я скажу її. й

3. У Повідомлень або "покарання" при "Що я ОК, ні ви ОК."

Це абсолютно депресивний стан, коли весь світ страшний.

Головне, що Фрог повинен робити для переходу на Принцесу, щоб розвивати почуття подяки. Сама жінка живе в стані страшності.

Чоловік повинен подбати про почуття безпеки жінки. Безпека може бути з трьох видів: фізична або фінансова безпека, безпека від інших, а третій - безпека від її розуму. Невідкладна жінка. Здійснення рішення для неї є цілою проблемою. Її всередині постійно повторюється і rushing, для чоловіка це просто мозковий злив. І жінка завжди вірно, ви знаєте, чому? Оскільки вона вважається всіма варіантами.

Дуже важливо для чоловіка навчитися заспокоїти жінку просто слухати її. Для чоловіка це аскетизм. І в той же час не дають ніяких коментарів. Чоловік повинен надати дружину притулок.

Цікаво, коли жінка розмовляється, вона буде охолоджувати і сказати, що "це насправді океї". Але якщо ви замкнете його в середині слова, буде ще більше проблем. Вона не може зупинитися в середині слова і знову повернеться до цієї проблеми. Жінки повинні бути підтримані до точки абсурдності, а потім в цей момент щось в жінці буде переключатися, і вона буде розуміти все, охолодити і заспокоїти. вона "зварена," і вона просто потребує, як плита тиску, щоб допомогти звільнити пару. Це його.

Важливо пам'ятати, що жінка є соціальною істотою, жінка все сплетені з відносин. Жінка без відносин і спілкування не може жити. Якщо це погано, вона повинна спілкуватися, якщо це добре, вона також повинна спілкуватися. Але, як тільки жінка кладе в квартиру і сидить там самостійно, це катастрофа. Навіть коли жінка відступає і не говорить, вона не говорить так, що кожен може бачити. Кожен повинен знати, що було краще. Вона сказала, що село потрібно підняти одну дитину. Дуже важливо для жінки бачити її емоції.

Дуже важливо для жінки навчитися говорити. Софістика мови є найважливішим аскетизмом для дівчини. Промовляю, що вона запроваджує стосунки з чоловіком, мамою, Більшість мови (2/3) повинні бути спрямовані на славлення і вдячність.

Вона сказала, що на кінчику мови, що знає, як славити, живе богиня благополуччя Лакшмі. І все триває тільки тому, що жінка починає славити. Коли ви знаєте, як щиро славити всіх, без гіпокризії, і точно бачити і голосувати хороші сторони співрозмовника, то богиня благополуччя надходить у ваше життя.

Якщо у Вашому будинку необхідно помітити недоліки і поговорити про них, підкреслити недоліки і помилки, то бог смерті Ямарадж поселиться там. І це призводить до руйнування — відмирання, спеки, все гинуть, тому що критика недосконалості вибирається.

Жінка наповнює тон в будинку. Атмосфера в сім'ї створюється розумом жінки.

Для того, щоб жінка розвивати всі найкращі, це, любов – любов до себе, любов до чоловіка, перше, що вона повинна відчувати – з'єднання з Джерелом любові.

Для того, щоб залишатися жарозом, потрібно жити в сенсі страшності. Вимагати попит і карака, крупа і попит. Якщо ви хочете щось, ви не заслугуєте.

Ми приїхали сюди, щоб принести більше щастя і доброти, але не насолоджуватися нею. І ніхто не має насолоди.

Поки ми навчимося славити, контролювати розум, сказати щось гідне і не те, що погано, нічого не змінить. Але як тільки ми починаємо, буде внутрішній простір і внутрішня свобода вибору.

Почуття гравійного простору. Зберігати журнал подяки і приймати ноти. Будь ласка, почуйте цю ніч.

Автор: Марина Таргакова

Джерело: www.vedamost.info/2014/06/blog-post_1950.html