Щастя тут і зараз

Моя старша сестра (28 років) використовується для одягу, коли я їсти малину з куща. Оскільки малина для варення. Зима приїжджає і буде приємно відкрити баночку домашнього варення.

З якоїсь причини вона не думала про те, що є варення влітку – також великий. І підібрати з куща майже синя з стиглістю ягід - радувати.

Немає нічого їсти. Немає полуниці (ям!), не морський гречок (сухе і компот), грибів (сол).

Він був мій батько, який він придбав, і де він був небажаним, щоб піти тільки тому, що дитина (Я) потрібна свіжа повітря (як і вошей, постійне незручності і кліщів на голові).

Дад вийшов на двір (ака сад) тільки на сонник. Він не подбає про варення, луки та інші хріни з петрушки - все це в базарі було продано в відро.

Але так як дитина (Я) бажала малину з куща, мені довелося переварити з сестрою. Вона не може бути впевненою, що панчіш був на ризику.
Вона якось не живе зараз, вона завжди мала планів для далекого майбутнього: ягоди на зиму, чорний ікра на Новий рік.

Це дивовижна риса персонажа -- нездатність бути веселим сьогодні.
Ми повинні відкласти, запасатися, підготуватися до цього особливого моменту, коли ви можете дозволити собі трохи радості. І найголовніше, нехай іншим буде щасливим.

Подруга сказав, що його тітка (як старий, як моя сестра) спійманий його, а також в країні, коли він побіг додому для деяких бункерів або цукерок, і сказав: «Зупинка порка!» І це не те, що вона збирається використовувати її на фермі. До питання: «Чому?» відповів: «Нехай!» Вона сидить в кімнаті.

Добре погано.

Моя дівчина друга перед кожним відпочинком. Вона бачить землетруси, паводки, хробери, захворювання. Будинок також страшно залишити - раптом вогонь, наприклад. Вона не довіряє чоловіка. Він вірить, що це теетоталер відразу буде п'яний, дим - і, звичайно, засипати сигаретом. Може бути навіть привезти деякі хати, щоб вкрасти її штори. Або що вона має.

Ви не можете просто піти кудись і мати хороший час.
Для свічок і щастя необхідно сплатити тривожністю.

У мене є один, хто серйозно говорить ці речі:
до Це не просто так добре. Щось трапиться гонна.

Ці заяви нерозголошення мене. Я не можу зрозуміти, що це про. Мені здається, що якщо ви відчуваєте себе добре зараз, то це буде ще краще, тому що ви вбираєте задоволення, і вона палички, як тан на шкірі, вона захищає вас від труднощів життя.

Я мав дуже сильну депресію, і в той час він здавалося мені, що щастя прийде при... Я пішов, щоб сказати причину. Не зараз. Дуже гарна причина.

Цей синдром має ім'я – атедонія. І «соціальна агносія». Психіатрологи побили мене з письмовими записами Jung для використання терміна в вайн, але анедоністи є дуже красивими і справжньою назвою для людей, які руйнують їх життя через кожну хвилину, забороняючи їх від задоволення.

Останнім часом анхедонія стала настільки масивною, що вона вражає.

Ви розміщуєте картину себе на океані на Facebook і відразу ж зловите репрокси, що Валерія Іллінична Новодворська померла, Boeing збито нові санкції, в Донецьких танків знищили залізницю і так далі. Ви особисто і ваші шорти і рушники і сонцезахисні окуляри повинні бути полум'яні.

Люди, що говорять на ці по-справжньому трагічні події, щоб вони відволікали їх від малих, але ще радості. Відчуття, що страждання, гранат і страх став модним.

Не лякаю.

В житті завжди є щось лякає або порушується. З іншими людьми, з цілими країнами, з вашими друзями та вашим життям. Це дуже важко, і ви захотіли і компасіонувати, або ви будете мати гірше часу, але це те, як працює світ.

Немає іншої концепції життя. Ми не будемо чекати, щоб нам не попадало, і назавжди.

Якщо ви можете насолоджуватися сьогодні, зробити це.

Батько мого друга, який був позбавлений можливості зробити фільми в СРСР протягом двадцяти років, мав величезні борги. Але кожен раз запозичила гроші, вся родина піде до ресторану. І не їсти смачно, але відчувати, що життя не тільки брак грошей, довга і радянських цензур. Він був заряджений ним і зберігав себе. (Приміром, якщо хтось зацікавлений, він буде платити його назад)

Ви бачите, пам'ятаємо не поганий, але добре. Все страшно заміщено, і в нашу пам'ять і світиться, якби це було просто мило і поліровано. І ми живемо тільки в цих проходах, а не серії турбот і домішок.

Коли я був пригнічений, боявся літати. Захоплення. Тоді я дізнався, щоб зробити це знову, але аерофобія йде довго і болючно - через звички.

А потім один день я збираю своє місце, я дивлю вікно, і я розумію, що я не боїся на всіх. Немає літаючих, не збиваючи, не вмираючи. Я щасливий. Я не маю об'єктивних причин для цього. Я не пишу роману, я не завоював премію Booker, я не придумав про лікування раку, я не мав п'яти дітей.

Я просто щасливий. Я гарна. Я люблю життя. Я їсть малину з куща і піти на відпочинок – не тому, що у мене є багато грошей, але тому що у мене є бажання.

Якщо ви щасливі, ви не боїтеся жити або вмирати.