Привіт, гальки.
Пам'ятайте, скільки разів натискаємо кнопку.
Навігація Сьогодні?
Логін
Пропустити трек Скрізь ми отримуємо аудіо контент. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У сучасній культурі споживання музики на основі гірськолижного спорту стався щоденний захід. Але як глибоко вкорінений це? Давайте спробуємо попекти.
У цій дослідницькій статті ви дізнаєтеся про поведінку людей, коли мова йде про музику пропуску. З’ясуйте, як часто люди пропускають музику, де демографічні засоби впливають на музичні звички людей, які митці та жанри є найбільш-менш надихаючим, щоб потрапити на кнопку Скіпа та багато іншого.
В рамках дослідження проводилась голова розвитку Ехонест, його команда близько десяти років займається аналізом музики на вражаючу кількість параметрів. Echonest тепер новий підрозділ Spotify.
У дні, коли я досягла музичної зрілості, ми все ще слухали записи — слухали музику, що відрізнялися від того, що ми сьогодні. Наприклад, якщо ви не любите грати музику, ви повинні були виходити з вашого крісла, ходити до рекордного гравця, акуратно піднімати тонм і перемістити голку до наступного треку. Вже багато зусиль, щоб врятувати себе від прослуховування трьох хвилин поганої музики. На всіх перехресних перехресних перехресних перехресних перехресних перехресних перехресних перехресних перехресних рухів.
Сьогодні, з нашими модними iPhone і хмарними службами підписки музики, перемотування дискової або дратівливої доріжки не складно. Просто натисніть кнопку і ви прослухаєте іншу пісню. Тепер Кнопка пропуску є невід’ємною частиною всього процесу насолоди музикою. Не подобається пісня? Нехай її через. Не чули пісню? Нехай її через. Ви чули цю пісню останнім часом? Нехай її через. Пройди роль навіть в тому, як ми платимо за музику. У більшості інтерактивних музичних сервісів, щоб отримати повну свободу і право пропустити будь-яку пісню, потрібно мати статус абонента преміум, інакше ви будете обмежені близько 5-6 проходжень на годину.
Я зацікавився тим, як люди використовують кнопку «Випустити», тому я провів багато часу, щоб вивчити статистику про те, як використовується Skip. Для цього дослідження я вказав на Spotify, де хлопці збудували дивовижну інфраструктуру для величезної кількості інформації, з якою легко отримати ідею мільярдів музичних треків. Я вивчав мільярди плейлистів від мільйонів унікальних слухачів по всьому світу.
Для цього я визначив прогулянку як будь-який слухач, що переходить на пісню до неї. Це може бути безпосередньо натисканням кнопки пропустити, або має намір знайти іншу пісню, або натиснувши певну пісню на плейлисті, коли попередній ще грає. Яка причина, якщо людина не слухає пісню до кінця, я зателефоную їй.
Як часто люди пропускають? Першим і найважливішим питанням відповіді є те, що часто люди натискають кнопку пропустити? Яку роль ми граємо в нашому прослуховування музики, враховуючи, наскільки легко це квудер? Відповідь:
Величезна роль!Ось деякі номери. По-перше, розглянемо, як часто пісня пропускається протягом перших п'яти секунд відтворення. Я зателефоную їй швидко. Імовірність пісні, що простягається протягом перших п'яти секунд, перекручується.
24.14%й Майже чверть всіх пісень переможаються в перші п'ять секунд. Імовірність, що пісня буде переморожувати протягом перших тридцять секунд
35.05%й Імовірність того, що пісня буде пропущена до її закінчення, яктонісно висока.
48,6%й Це, шанси, що пісня буде слухати до кінця трохи вище
50/50 Рй
Місця під час Ймовірність. Перші 5 секунд 24.14% Перші 10 секунд 28.97% Перші 30 секунд 35.05% Пісня закінчується 48.60% Наступна графіка показує пропуск середні для мільйонів слухачів і мільярдів відтворення. На графіку показана драматична краплина слухачів на старті треку, з найпомітаючим, чи можна перемочити пісню. Потім відбувається повільне, але стійке падіння в кількості слухачів, поки не досягне кінця пісні, де залишаються близько 50% слухачів.
На першому 60 секунд композиції наведені нижче діаграми. Ви можете побачити, що більшість проходжень відбуваються протягом перших 20 секунд, після чого рівень падає, але не зникне до кінця.
Ми також можемо розрахувати загальний рівень пропусків для одного слухача. Тобто середня кількість проходів на слухач за годину.
Середній слухач/паси на годину – 14.65В середньому слухачі раз на чотири хвилини. Це дійсно багато.
Хто завжди змінює пісні? Чи правда, що різні слухачі переможуть музику по-різному? Давайте подивимося.
Рівень переходів для чоловічих слухачів - 44.74%
Курс жіночий: 45.23%
Не залежно від статі.
На основі платформи Рівень переходів на комп'ютері - 40.1%
Курс на мобільний телефон – 51.1%
Коли ми на комп'ютері, ми, як правило, слухаємо музику довший і переморожуємо менше, але на мобільному пристрої ми більше беремо участь у взаємодії з нашою музикою.
За віком
Ця схема відображає рівень пропусків відносно віку слухача. На жаль, молоді слухачі відварюють найбільш - більше 50%. З віком цей рівень знижується, досягаючи найнижчої точки близько 35%. Цікаво, що рівень проходжень починає знову рости у людей, які далеко за 40 або всього більше 50 років. У мене є пара ідей про те, чому це можливо. Перша теорія, як багато вільного часу людина має. Підлітковий вік переможає більше, як вони мають більше можливостей для редагування їх музичного потоку, тоді як спраги, з їхніми сім'ями та нескінченними роботами, не можна приділяти стільки часу для музичних гравців. Друга теорія, запропонована аналітиком Spotify Крісом Тинаном, пояснює, що діти використовують свої облікові записи батьків.
Коли люди переможуть найбільш? Наступним графіком є особливості відсутніх пісень протягом одного дня. Щоб створити цю схему, я вивчила слухову поведінку британських людей (що дуже зручно в одній зоні часу) протягом декількох тижнів.
На схемі показано, що рівень пропусків мінімальний, коли люди звертають увагу на музику, тобто під час сну або роботи. Найвища ціна в ранкові години, коли люди починають день і готові до роботи, і в кінці дня, коли вони повертаються додому або спілкуватися з друзями. На графіку показані, коли люди звертають особливу увагу на ретельному моніторингу їх музичного середовища.
На наступній схемі рівень пропускаємо середнє значення для кількості відтворення. Цікаво, пропустити відмінності не впливають, коли музика слухається до самих. Кількість репродукцій стабільна і навіть росте до кінця дня. В той час як кількість лиж постійно змінюється.
Схема щотижневих проходжень
Цей графік показує середній рівень пропусків на день тижня. Знову демонструючи, що це вище у вихідні дні, коли люди мають вільний час, щоб слідувати за музикою та перемотувати пісні.
Висновок
Кнопка проходу дуже змінилася, як ми слухаємо музику. Відкриваємо важливу роль у взаємодії з музичним середовищем. Коли ми більше беремо участь в музиці, ми робимо більше проходжень, а коли музика просто фон, наприклад, коли працюємо або відпочиємо, ми трохи рідше перемочуємо. Коли ми маємо більше вільного часу, як коли ми молоді, або вихідні, або коли ми отримуємо додому від роботи, ми продаємо більше треків. Це коли ми звертаємо увагу на музику. Як часто ми схильні до кипіння. В середньому пропускаємо кожну другу пісню.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тож не дивно, що «необмежений прохід» стане тим, що приводять людей, які підпишіться на преміальний рахунок. Це також може бути причиною, чому люди переключаються з одного сервісу в інший спосіб, коли колишній не пропонує необмежених проходжень навіть на підписці Premium.
Експеримент автора перекладу
Навесні Яндекс Толстий табір ми запустили музичний сервіс для підбору персональної музики. Ми навчимося постійно проводити експерименти. В комплекті Ми вимірюємо всі дії наших слухачів, і ми змогли зрозуміти різницю між слухаючими візерунками під час перших і наступних сеансів. Нові користувачі практично завжди відрізняються своєю поведінкою від користувачів, які повернулися на нову частину музики. Точно, в перший день знайомства з сервісом, користувач хоче переконатися, що музика обрана актуальною. Для цього люди відварюють багато. До 95% треків у першому сеансі люди слухають менше 5 секунд. Користувачі дивляться на кришки, намагаються зрозуміти, чому ці треки з'явилися в списку відтворення і вирішувати, чи потрібна послуга або ні. Зазвичай 20-60 лижі. Якщо працює підбірний механізм, то люди повертаються. Це 28% на добу два і 9% на день 30. Посилання: У всіх сесіях після першого, люди часто кип'ятять.
Найпопулярніші кейси – це спокійна музика (щодо роботи), а ті, хто пропустив треки на перший день, для самої частини, змінюють свій підхід до прослуховування в наступні дні. Дуже просто ввімкніть музику і переключіть вкладку. Потім слухайте музику на фоні, що означає кип'ятіння набагато рідше. Це повністю підтверджує висновки Павла, що під час роботи люди прагнуть «з’єднатися» з музики, сприймаються як фон рівня, якщо вибрано правильно. Ви можете дізнатися більше про те, як ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Коли ми обмежили кількість пропускаємо на перший день, ми побачили величезну відмітку користувачів після того, як вони помітили, що пропускаємо, і вони повинні платити. Крім того, повернення користувачів також значно згортається.
ВисновокВи не можете обмежити готовність людей перевірити вартість послуги. Крім того, ви не можете попросити гроші на цьому етапі. В результаті ми знімали обмеження, так як люди втратили бажання скористатися послугою, що вони не встигли зрозуміти. Перетворення в платіж збільшено в межах похибки. Не було збільшення або зниження конверсії.
Тепер ми думаємо про те, що це той самий експеримент з обмеженням пропуску, але в третій або п'ятій сесії, тобто коли слухач вже з'ясував, чому він потребує нашого сервісу. Я хотів би взяти цю можливість запитати вас, як ви відчуваєте про таку механіку?
Покажіть, що ви вже зробили, що сервіс грає музику, яка відповідає вам і вирішили повернутися назад, але раптом ви попросите оплатити підписку після 10-го пропуску протягом години. Як ви думаєте про це? Пропустити або не пропустити. Це питання, яке я хотів би відварити багато. Якщо музика хороша, я оплачую за неї. Я розумію обмеження, але я не буду платити за них. Розглянуто такі обмеження на схил. Я не знаю ніяких обмежень такого роду, якщо я бачу – закрити сайт і не повернеться. Я рідко перемикаю треки, якщо музика хороша. Я не подбаю про ці обмеження. Різні. Я розповім вам у коментарях. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 769 осіб проголосували. 153 р.
Джерело: habrahabr.ru/post/235467/