Android Planchette замість Auto Magnetolи

Зараз багато власників транспортних засобів стикаються з проблемою бідності персоналу і простору високої вартості хороших радіостанцій з сучасними функціями. Так що я купив автомобіль в 2010 році не міг отримати разом з CD-плеєром і затримав, щоб поставити планшет замість. У статті розглянуто питання, які не поширюються на інші джерела інформації. Зокрема, не як фізично збити планшет на машині, але як встановити все так, щоб було приємно і зручно користуватися.

Почнемо з центру. Проблема, що не має сучасного магнітного рекордера, зануривши мене на довгий час і в останньому машині я мав купити 2din Китайський дивобокс, частково керований WinCE. Я не буду описати в кольорах, скільки годин або, ймовірно, тижнів я витратив, щоб регулювати все до більш білого робочого стану і в результаті корисної функції: синійtus працював жахливо крокований спочатку, так що ви можете використовувати тільки музичне потокове передавання (і потім без контролю), DVD застряло диск, WinCe з GPS iGO почав завантажувати один раз з 10. Найнадійніша камера заднього огляду. І це на 300 сантиметрів 6 років тому. І я думав про андроїди довгий час, але ціна є єдиною гідною. Android 2.3 Астероїдний sky-high 700+$ і гідні варіанти від монстрів ринку мангітолу. Це свого роду мертвого кінця.
А потім я купив порівняно свіжий автомобіль 2010 реліз від японського лідера в хорошій конфігурації і отримав квадратний ідентифікатор CD / MP3-плеєр випрямлявся так, що без спеціальних неглибоких штекер нічого іншого 1-2din є просто не застряг. На удачі, частина її передпродажної підготовки включала криву складання передньої панелі (не зрозуміло, чому) так, щоб диск не вдалося заглушити. На жаль, я шукав коня в зубах занадто пізно, і це була остання солома. Я замовив ibei boo 7 Samsung Galaxy Tab. Постраждав з ним протягом тривалого часу через те, що Wi-Fi не працює, я замовив Nexus 7 1 gen 16gb в спеку гнів. У той час я не міг уявити, що це не має мікро Слот SD і без OTG, я повинен бути змістом лише 16 гіг. Я не можу очікувати, що це налаштування Google з Asus. Але в цілому, друга таблетка була набагато більш життєрадісна, ніж перша, і я не шкодую її. В результаті вийшов, що ця модель є культом серед стрічкових вимикачів для планшетів по всьому світу. Я думаю, перш за все, через поширеність якості і ціни. POGO PINS

Я почав читати, як це зробити для автомобіля, і до мого великого сюрпризу я знайшов багато інформації про те, як кинути таблетку, і як жити з ним майже нуль. Так я почав пікірувати поради і крок на граблі. Результатом є дуже зручна система, яку можна побачити в відео.

Почнемо з підключенням. Я принципово не хочу вирізати будь-яку або навіть відкрити панель, тому я вішак таблетку на прихований мідний дріт за силіконовим корпусом прямо над стрічковими рекордерами. І підключено кабелі. На основі модуля KIS3R33S рекомендує відразу ж людини. З Samsung, одна з проблем стала хитрістю повороту на швидкому режимі зарядки. Ті, коли струм зарядки не стандартний 300м Як з USB-портів комп'ютера, але не менше 500 або краще 1 ампер. Практика показала, що якщо ви переходите на повну яскравість (сонячний день), GPS і так далі, планшет споживає більше, ніж заряди від 300 мА. Ось як ви розумієте мертвого кінця. Так я провів довгий час з резисторами на дротах USB та інших шаманізмах, і це здавалося успішним, аж до переходу до Nexus ці проблеми зникли самі. Вам потрібен хороший адаптер постійного струму постійного струму 14->5, бажано 2-3 ампери для живлення не тільки планшета, але і телефону та інших потенційних гаджетів. Я не мав блакитів в машині, тому мені довелося зробити окрему проводку від виходу на навушники до AUX. В основному всі підключені.
Як виявилося, багато людей зупиняються там. Але використовувати звичайний андроїд в автомобілі, особливо позаду колеса дуже незручно! Так я поставив набір завдань. Для мене це сталося, щоб грати музику та GPS-навігацію. У мене вже була камера заднього огляду, але так як вона вийшла в нексус і вона може бути підключена читати www.pccar.ru/showthread.php? t=18305. Є лише 2 програми, але їх легко використовувати і переключати.
Я шукав зручний медіаплеєр. Існує велика різниця між використанням планшета в руці і водінням. Спробуйте керувати кількома гравцями і шкірою і вибрати той, який зручний для вас. У повсякденному житті я віддаю перевагу Астро, але Google Music здавалося максимально зручно. І тут є нюанси. Остання версія 5 є дуже білою, незручною навігацією, особливо в ігрових аркушах. Я використовую тільки ігрові аркуші в файлах m3u, створені за допомогою старих WinAmp і ретельно пролити на планшеті. Також є нагородження і з якоїсь причини, якщо плейлист не заповнюється всіма тегами, які не прокручуються до кінця в WinAmp (до того часу всі пісні вирішуються в плейлистовому вікні) і зберігаються в диску тільки після того, як музика не бачить його. Музика має проблему з файлами з російськими іменами (більше імен файлів, ніж теги, немає проблем з тегами), тому все повинно бути перейменовано в латинську мову за допомогою Multi File Translator або TagScanner та інших тіл. Незважаючи на те, що російська мітка вона відображає відмінно і великий. 3-й варіант дуже бідний і фони не чорні і списки відтворення тільки список, а версія 4.1.512 чорний була просто правою для автомобіля www.filedropper.com/tablet4car_1. Так ви повинні повернутися з останнього до нього 4pda.ru/forum/index.php?showtopic=237901. Якщо ви не можете видалити нову музику перед установкою старої версії, використовуйте Titanium Backup (не встановіть).
Українська

Кожен вибирає програму навігації на свій смак. Я люблю Garmin Navigon, особливо, оскільки я використовую Garmin HUD.
Повідомляємо, що ви обираєте програму та встановіть її. виникають такі проблеми:
Як переключити між екранами музики та навігацією в одному дотику?
Як використовувати повноекранну зону без втрати кнопки управління?
- Як контролювати музику (пауза, пісня і т.д.) без проходження навігаційної програми?

Тільки два кнопки Savior і повний! Програма показу може вирішити цю проблему. грати.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.FullScreen&hl=en. Я воював довгий час і навіть побачив (змінивши ікони, щоб бути іконою навігації і музики) Кнопка Спасителя і в цілому зробив його певною любов'ю і зручністю (his icons / гудзики у вигляді будинку, квадратів, карт і приміток модно подивитися в правому краю екрана) www.filedropper.com/tablet4car_1, але з повним! екран все набагато зручніше і простіше. В результаті я все ж використовувати їх як. доля екран надає крім повноекранного режиму можливість мати в кутах 2 дивних кнопок, настройки ax 3 дії (прес, довгий прес, swipe) кожен може бути змінений. На відміну від кнопки Savior, де є тільки дві такі кнопки, і вони можуть тільки змінити дію пресування. Більше, в повному обсязі! екран (і іконки / кнопки можна побачити в правому і лівому кутах екрана) Головна, Меню, Назад, але також контроль відтворення (пауза, SL пісня тощо) але також запустіть / зателефонуйте попередню заявку - це такий вид Alt + Tab, який кнопка Savior не працює. Так як у нас є два основні додатки, це саме те, що нам потрібно. Ви можете зробити це з сценами в Завдання, але це не так красиво.

Тоді я воював для акумулятора. Виявилося, що якщо ви не повністю евтанізуєте андроїд, навіть без Wi-Fi і GPS на ніч або день, він може з'їсти кілька десятків відсотків заряду. Що неприпустимо. Щоб забезпечити повне сну, я кладаю в Deep Sleep Battery Saver, що забив всі дії в пансіонатному стані, крім рідкісного виключення.

Тепер виникає проблема адекватної зміни яскравості екрана під різним освітленням. На складі прошивки це не можна налаштувати, тому я поставив Lux+ і налаштував його під різним освітленням досягається хороша видимість екрана в будь-якій ситуації.

Без цієї програми Mega нічого не було зроблено. Це своєрідна автоматизація для Андроїд з можливістю зловити зовнішні події і виконувати візуально програмовані дії. Це супер гнучкий, супер комфортний і ubiquitous. Він вже написав багато плагінів і буде більше Toli. Я рекомендую встановити його і безпечно налаштування Pro і Secure Settings Helper.

Перше просте завдання, яке ми вирішуємо за допомогою Завдання, полягає в тому, щоб правильно зануритися, коли автомобіль вимкнено (діаграма) і ввімкнено при з'яві потужності. При падінні дупа необхідно, крім очевидного, відключати GPS, Bluetus, відключати екран і так далі, вам все ще потрібно зупинити музику і пам'ятати, що грали і чи грали взагалі, так що коли ви ввімкнете, можна продовжити з того ж місця. Також, коли потужність втрачається протягом декількох секунд, як наприклад, в момент перемикання на стартер на багатьох автомобілях, потужність в розжарювачі зникне. Якщо ви не турбуєте, то планшет спочатку повернеться на другий при повороті ключа, після чого відключається при роботі стартера, а потім знову поверніть і повністю втратите. У передбаченому скрипті ця проблема вирішується і проблема зворотна (про те, що ви вставили ключ протягом декількох секунд тільки для закривання вікон в машині і планшет не повинні почати співати і танцювати).
Для зручності я кладу добре TTS iVona Російська і англійська. Коли виявилося, моя система вітає мене з приємним голосом, бажає мені приємного способу, говорить про те, що він і звіти, що він продовжує грати таким і таким пісням. Не тільки приємно, але і зручно. Також при переході на нову пісню система вимовляє назви художника і композиції. У цьому випадку виберіть правильну мову (англійська / російська) відповідно до кодування символів в тегі MP3. Крім того, якщо попередній склад був таким же художником, він промовляє тільки назву композиції. І всі ці чудеса за допомогою плагіна Tasker і Media Utilities. Працює не тільки з Google Music, але і з багатьма іншими популярними гравцями.
У деяких випадках я використовував плагін TaskKill до додатків нігтя.
Далі я був головоломлений зміною обсягу відповідно до швидкості. Ця функція знаходиться в багатьох машинах, але не завжди доступна, тому я написав завдання «Speed Volume Control Plus», що робить його на Android. На Вашій ситуації в Init Vars є п’ять рівнів об’єму та 5 діапазонів швидкості. Не потрібно, але це може бути корисним для вас.
Все це і більше в скрипт github.com/chouckz/AndroidTasker4Car. Ви можете вирізати під себе або використовувати його як це.

Дуже важливо, щоб uncheck Enforce замовити завдання в електромережах і бажано інші профілі. В іншому випадку перетяги почнуть чекати один одного і скоординованої і адекватної роботи не працюватимуть.
Якщо у вас є дратівливе "вимірювання обсягу над безпечним рівнем..." повідомлення після перезавантаження, його можна забивати наступним чином: forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-unsafe-unsafe-volume-disable-safe-media-t2338474

Давайте розглянемо всі анкети та завдання:Профілі:
Power AC - запускає відповідні перетягування (DC ON, DC OFF) при підключенні та вимкненні потужності. Ми розуміємо, що таблетка працює тільки тоді, коли є їжа, і без неї падає дупа.
Media Utilities State New Track – “Fill Track” при запуску нового треку
Media Utilities State Is Playing - "Нові ігри" і "Нові не граючи"
Пристрій Черевики – Викликає перетягування “Boot Startup” при завантаженні планшета. Майже не використовується ще. Може приїхати в руки взимку, коли акумулятори недостатньо, щоб вижити нестачу електроенергії. Багато охоронців з www.pccar.ru/showthread.php? т = 18305 радять негайно відключати і видалити акумулятор. Досвід російської операції Nexus є дуже позитивним у багатьох відгуках. Життя розповість. Я не маю проблем цього літа. Ми побачимо взимку. Якщо необхідно зняти акумулятор, перевага всіх процедур описана в деталях.
Пристрої відключення – Визначте перетягування «Повернути» при вимкненні планшета. Майже не використовується ще. Може приїхати в руки взимку, коли акумулятори недостатньо, щоб вижити нестачу електроенергії.
Музика – Дзвінки “Set Active App To Music” перетягніть, коли музика на екрані і є активним додатком.
Навігон--- На екрані запускається перетягування «Set Active App для навігації».

Завдання:
DC ON – встановити змінну %DCPOWER до 1, виклик / випікати Lux Plug-in автоматичного регулювання яскравості і
Він запускає On.
DC OFF - Встановіть змінну %DCPOWER на 0 і запускає перетягування «Off».
- відновлює відтворення, якщо це було припинено короткостроковою втратою потужності. Включає GPS, WiFi, Bluetooth. Надає об'єм. Він вітає голоси і говорить час. Запускає програму навігації та музики (право, якщо вони були забиті уві сні). Якщо музика була відтворена під час попереднього відключення, ім'я композиції і виконавця виражається і відтворює резюме. Автоматичне регулювання яскравості Lux Plug-in знову виклики / прокидається вгору.
Від – Зупинки грають музику. Вимкніть GPS, WiFi, Bluetooth. Навігація навігаційної програми. Спадщина дупа.
Резюме Музика – Визначте ім’я композиції та художника в правій мові ТТС та відновіть грати плавно збільшуючи обсяг до бажаного рівня.
Наповнювати трек – отримує ім’я художника та композиції з медіакомунтів та запам’ятовує їх шляхом попередньої обробки текстової мови для використання правильної ТТС при читанні. Також окремо згадується ім’я попереднього художника, щоб не повторювати себе при промовленні. Відмовляється від імені художника (якщо вона не збігається з попереднім складом) і композиції.
Скажіть час – Заповніть час системи правильно
Тепер Грати набори %MPLAYING змінної на 1. Так музика грає.
Тепер не граючи - встановити %MPLAYING змінну в 0. Так музика не грає.
Boot Startup - в той час як порожній
Speed Volume Control Plus – обертається в нетиповому циклі і займається зміною обсягу відповідно до швидкості. Ця функція знаходиться в багатьох машинах, але не завжди доступна, тому я написав завдання, що робить це на Android. На Вашій ситуації в Init Vars є п'ять рівнів об'єму і 5 діапазонів швидкості.
Init Vars є ініціалізація деяких констанцій і змінних.
Відступ – Виконує Дашунд Відправляйте все

Я не можу зупинити там, тому що я був захоплений 5 гудзиками на рульовому колесах (-, +, <, >, режим), які контролюють регулярний реєстратор стрічки і це буде дуже зручно, якщо Android зрозумілий. Тун почав другий етап проекту.
Все залежить від машини і типу сигналів кнопки.
Це або аналоговий (діферентний рівень напруги) або автобус CAN. Є рішення для обох.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
і
Йойкон

І простягаються, але синєти просто навколо кута.
Я закінчився аналоговими кнопками.
Я зробив себе аналогом JoyCon Arduino mini Pro + Bluefruit EZ-Key. Синєфрут емульовує клавіатуру HID і надішує стандартні команди до адроїду. Керування музичними менеджментами, просто мали зробити відпочинок, емуляторуючи пошук + лист, а потім Quicklinks Shortcuts у задачі та Завдання. Але це працює як ви можете побачити в відео. Натиснути і натиснути кнопку. У другій частині я детально описую.

Джерело: habrahabr.ru/post/232357/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное