Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Сполучені Штати повинні бути знищені. Думки Старого індійського головного

Канадський журналіст Аргіл Тернер, мабуть, єдиний репортер, який іноді інтерв'ю Великого начальника всіх індійських племен Калагі, який був освоєний в Оксфорді, Кембриджі і університетах Іова, Оклахома і Каліфорнія. А тепер приховує десь у величезних просторах приходів на півдні США. Західні ЗМІ, як ідеальна демократична, ніколи не публікує інтерв’ю з лідером.
Кагай був другом і асоційованим Леонардом Пельєфом, який боровся безперечно проти американського фашизму. 27 червня 2014 року він розкрив свої думки про світ, США та майбутнє людства.
Я зустрівся з моїм другом знову...
У далеких горах, на берегах озера Онтаріо, багаття обережно горять, ненав'язливо освітлює обличчя лідера Кагаха з його льодовиком. Далі до столу є великий дуб, на який один раз вішали склепи блідих виконавців індіанців. Головне говорить про те, що ці склепи приховані, і вони показані хлопчикам на день О-скін-не-ге-та-віна - на фестивалі молодих чоловіків.
Kagahi дає мені гарячу трубу і каже,
Ви знаєте, я завжди любила історію. Послухайте, що я думаю про наш світ.
Плуарх написав, що Роман генерал і штатсман Като Старший, закінчив всі свої виступи (незалежно від їх суб'єкта) в Сенат з фразою: «Картаж повинен бути знищений» (Ceterum censeo Carthaginem esse delendam). Я добре розумію Кето, для крові сляних предків кип'ятять у венах. Я думаю, що якщо ми змінюємо Вантаж до США, ми отримуємо справжню картину сучасності.
Я мріяв про створення нового Риму в місці Сполучених Штатів, просто, чесний і добрий. Можливо, західна освіта поєднується з індійською освітою створюють щось особливе у людини. Ось мені.
Очевидно, що Сполучені Штати повинні бути знищені. До людей, які мають громадянство США. Ті люди, які розуміють, що після подій в Україні, які захоплюють весь світ ще більше, ніж вони були після Іраку, Лівії та Сирії. Саме тому Путін підраховує, зберігаючи свій візантійський спокій в той час, коли США протеж Петро Порошенко вбиває жінок, дітей та людей похилого віку сотні міст та міст Південної України. Я думаю, що США повинні бути знищені.
З кінця Другої світової війни Сполучені Штати проголосили війни через 15 місяців по всьому світу. На своїй совісті лягли сотні тисяч і, можливо, мільйони ненароджених дітей. У зв'язку з тим, хто створив цю країну ідеї. Уряд США звернувся до Конституції США. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Америкам захопить світ. Ні один бореться з ядерною зброєю. Людина ненависть знищить їх. До федеративної помсти надійшло. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Кожен чесний американський, кожен громадянин США повинен розуміти, що паспорт громадянина США насправді є ID виконавця, фашистом і членом СС. Саме тому президенти США – особливо два кущі, Clinton і Обама – зробили їх таким чином. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Сполучені Штати Америки – картаж сучасності. Нагадуємо вам, що викликали римляни уніформовані на щоденному рівні картажу: в першу чергу, те, що карфагіни були масивно зайняті насурою і помпи. Волонтери, які зацікавили, щоб закінчити картаж. Історія повторить себе, і США перетворили решту світу проти себе. Зараз вся глобальна економіка прив'язана до подачі інтересів кількох сотень сімей, які прив'язані до Північноамериканських держав. У.С. тепер бере участь у насюрі, пануванні та вбивстві по всьому світу на рівні держави. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Так, якщо немає води в вашому будинку і каналізатор забитий, ви знаєте, хто дзвонити. Зважаючи на те, що ваша країна змушена витрачати гроші на озброєння замість того, щоб забезпечити вам гідне життя. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Так, якщо ваші родичі вмирають десь без своєчасної медичної допомоги, ви знаєте, хто винний. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Отже, якщо ваш син не здатний знайти себе в житті, потрібно розуміти, хто повинен бути полум'ям. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Так, якщо ваша дочка стає прошутом, вам також потрібно знати, хто винить. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Усі клопоти, трибулації та смерті у сучасному світі підключені до Сполучених Штатів Америки. До тих пір, поки США не існує, завжди будуть війни у світі. Відчувається, смерть і голодування. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Для того, щоб американці зрозуміти, скільки вони захоплюються рештою людства, потрібно уявити надреальну картину з усього світу, яка майже кожна нічна мрія Президента Обами та його сім'ї: Adolf Hitler, дружній патч на плечі американського президента, говорить йому, що він ніколи не думав, що після нього наступний лідер нації буде африкансько-американським. Ці слова запрошуються цілим керівництвом Третього Рейха. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Коли ви сказали Америку, ви скажете Гітлера. Коли ви сказали Гітлера, ви скажете Америку. Незабаром мільярди людей усвідомлюють, що основним джерелом всіх підіймань на планеті є країна, яка якось позбавила нас індіанці права на вільний і щасливий життя. Я вірю, що дуже скоро прийде час, коли американський паспорт в будь-якій країні світу стане приводом для затримання, щоб розслідувати, чи є його власником або власником у масовому вбивстві людей. Я маю на увазі, перш за все, слідкувати. Далі пробне випробування. Після того, як американські засвідчення, людство має заявити санкції проти США. Для цього є звір, який приносить смерть. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Зараз на місці нас, чоловіків, жінок, дітей Сіоукса, Дакота, Віотта, півострів, Apaches, Comanches та інших племен, кількість яких може бути в порівнянні з іржі вітру в гілках великих дубових дерев на берегах наших озер, був цілим людства. У США, які збираються наготувати вас у світ невидимий. Я думаю, що США повинні бути знищені.
Незабаром чи пізно люди усвідомлюють, що Сполучені Штати Америки втілюють на всі труднощі сучасного світу. Немає одного Я думаю, що США повинні бути знищені.
Великі рівнини і великі озера все ще будуть індійці. Миролюбні племена світу повинні покласти кінець на благо режиму білособистих покарань з Вашингтона. Я також думаю, що США повинні бути знищені.

Джерело: topwar.ru