Потужність думки привертає до життя, що ми думаємо

Потужність думкиЦе один з центральних аспектів життя. У цій статті ми будемо говорити про те, як влада думки створює реальність, події, люди та всі явища.

Потужність думки і само

Є прояви себе. Але не буває. Прояви «Я» на себе. Здавалося б, говорити про «Я» як окрему особу якої вони прояви. Але це не суть. Є лише пакет цих проявів. Потужність думи створює себе. Думки переможуть навколо пом'якшення, що людина не бачить, але вірить, що це де його «Я». Коли людина говорить «ми думками», відбувається парадоксична річ: серія думок «попередньо» володіти іншими думками.

Потужність думки і досвіду

Фурси не мають реальних об'єктів. Фурси, як думки, існують на власній. Коли страх, здається, має реальний об'єкт (подія страху), це ілюзія. Груша існує як незалежне явище без реального об'єкту, який буде страхуватися. Об'єкт страху створюється силою думки. Коли здається, що причина страху є подією, це ілюзія. «Події» випускають страх, який сидить в несвідомих шарах психіки, як тонка «свідома» енергія, яка людина ще не здатна перетравлювати в цей момент в житті. Те ж саме йде на інші враження, як приємні, так і неприємні.

Якщо ви звільняєте від неприємних відчуттів, слід пам'ятати, що їх вплив за допомогою методів розвитку свідомості також призводить до впливу світлих рад. Якщо влада думки позбавляється від негативного заряду, його позитивна зарядка також швидко спалюється, що призводить до недбалості і знебарвлення свідомості.

Влада думки та події

Прояви подій. Але самі події не є. Прояви подій існують автономно, на власній. Немає подій поза думками. Все, що дума розповідає про те, що відбувається в її прояві. Будь-яка подія має лише психічне забарвлення. Поза думками є неприпустима реальність, яка має хвилюючу природу за психічний опис.

Потужність думаного та фізичного досвіду

Фізичний досвід викликає біль або задоволення через звички реагувати на них психічно і емоційно. Без психічної оцінки, що відбувається за описом. Життя – рух частинок на фоні свідомості (чуття «Я»). Однак рух частинок, які роблять життя, також створюється силою думки. По закінченню думки, життя невизначена.

Влада Думка та Закон про залучення

З'єднання фізичних відчуттів (які проєктовані в свідомості силою думки) і наші думки є прямими, тому ми можемо говорити про закон залучення (до думки) в практичному застосуванні. Як правило, людина вважає, що думки є наслідком подій. Однак це ілюзію. Події, як зазначені вище, створюються думками. Людина розрізняється між думкою і думкою. «Приховане» людина вважає щось абсолютно реальним, що підтримується відповідною енергією думки, що несе серйозне ставлення. Це пов’язано з тим, що «попередня» виникає як відображення фізичної реальності.

Вказом є те, що фізична реальність пристосована для кожного індивіда, який відповідає його «сухам-емітентам». Потужність думки приносить життя, що ми думаємо. Як ілюзії, він може впливати на життя. Візуалізація бажаного сприяє реалізації. Потужність думки привертає фізичний варіант того, що людина думає. Тому не варто звертати увагу на погані думки. Варто звернути увагу на ваші думки. Рівень з відповіддю «живо» додає відносно заряду вашого стану. Як працює закони карма. На цій темі progressman.ru є ряд статей під тегом "karma".

Автономна влада думки

Все, що відбувається в цьому житті, є думками. Поточна думка повинна бути попередньою, тому що один сказав іншим. Це нескінченна серія зображень, які приносять сон до свідомості. Я хочу підкреслити, що базова ілюзія людини про природу думки. Дуже природа думки і природа того, що відбувається можна умовно назвати реальною. Реальна енергетика створює дивадження — нереальні об’єкти, події та відносини. Всі оцінки проходять на рівні думки. Потужність думки створює те, що ми знаємо. Поза думками є неоднорідна реальність, яка заперечує опис. Видання

Автор: Ігор Саторін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Progressman.ru/2009/09/sila/