707
Ігрова станція музею комп'ютерних ігор
Р
У той час як основна будівля Політехнічного музею на Старій площі ремонтується, музейна експозиція працює на VDNKh в павільйоні No 62 за ракетою, зліва від павільйону «Космос».
23190
р.
Виставка показує всю еволюцію комп'ютерних ігор. Ось перша світова ігрова консолі Odyssey Magnavox 1972.
, Україна
Перша радянська коробка "Електроніка Відеопорт 3". Уявіть, як важко зробити це, коли не було мікропроцесорів.
1 999 р.
Класична консоль Данді.
Портативні ігри "Електроніка".
Doom-2 на комп'ютері одночасно. Пам'ятайте, що судячі випадки?
Прохолодний ZX Спектр з вбудованим стрічковим рекордером.
А ось останні досягнення ігрової індустрії – Ігрова станція 4, підключена до 3D Філіпса TV з Амбілітом, що дозволяє два гравці бачити різні фотографії на екрані зі склянками.
Віртуальний шолом Oculus Rift.
335 р.
Хоча роздільна здатність екрана низька, я не чекав шолома, щоб мати таку присутність. Під час катання на роликах я втратив свій баланс і майже впав на реальний.
Дивіться, як збуджені старі ігри для тих, хто бачить їх вперше.
До відкриття виставки, в той час як не було відвідувачів в залі, я зробив коротке відео про експонати.
-img18---
Виставка триває до 15 серпня, крім понеділка від 10 до 20 годин, а у вихідні дні до 21 годин. Вхід до виставки 200 рублів, діти до 7 років безкоштовно.
У вас є ігрові консолі в домашніх умовах? Що перший?
-img19---
Джерело: ammo1.livejournal.com
У той час як основна будівля Політехнічного музею на Старій площі ремонтується, музейна експозиція працює на VDNKh в павільйоні No 62 за ракетою, зліва від павільйону «Космос».
23190
р.
Виставка показує всю еволюцію комп'ютерних ігор. Ось перша світова ігрова консолі Odyssey Magnavox 1972.
, Україна
Перша радянська коробка "Електроніка Відеопорт 3". Уявіть, як важко зробити це, коли не було мікропроцесорів.
1 999 р.
Класична консоль Данді.
Портативні ігри "Електроніка".
Doom-2 на комп'ютері одночасно. Пам'ятайте, що судячі випадки?
Прохолодний ZX Спектр з вбудованим стрічковим рекордером.
А ось останні досягнення ігрової індустрії – Ігрова станція 4, підключена до 3D Філіпса TV з Амбілітом, що дозволяє два гравці бачити різні фотографії на екрані зі склянками.
Віртуальний шолом Oculus Rift.
335 р.
Хоча роздільна здатність екрана низька, я не чекав шолома, щоб мати таку присутність. Під час катання на роликах я втратив свій баланс і майже впав на реальний.
Дивіться, як збуджені старі ігри для тих, хто бачить їх вперше.
До відкриття виставки, в той час як не було відвідувачів в залі, я зробив коротке відео про експонати.
-img18---
Виставка триває до 15 серпня, крім понеділка від 10 до 20 годин, а у вихідні дні до 21 годин. Вхід до виставки 200 рублів, діти до 7 років безкоштовно.
У вас є ігрові консолі в домашніх умовах? Що перший?
-img19---
Джерело: ammo1.livejournal.com
Прохолодний дизайн в червні
Сполучені Штати повинні бути знищені. Думки Старого індійського головного