Мій ліс.

Моя друзі вже звикли до того, що в середині квітня я зникла до середини травня з ваговим словом – пішли на ліс. Я хочу розповісти про те, що я в цьому лісі.

Це так сталося, що 7 років тому мій друг Саня взяв мене на godforsaken місце під назвою Demyahi. Ця поїздка залишила глибокий відбиток на моєму серці. По приходу додому я дізнався, що під час Великої Вітчизняної війни кривава трагедія розгорталася в тих місцях. З серпня 1941 р. по березень 1943 р. Збитки Червоної армії були жахливими. Але не менше відбитків залишив героїзм радянських солдатів. Я дізнався про це пізніше, працюючи з документами Подольського архіву.
Цього року ми зуміли працювати практично на весь годинник, тільки робота не дозволила Sana залишитися на краю.

21 фото і 2 відео.

В одному з тем я пообіцяв користувачу Шураві відвідати поховання його великої рогатої р. Райлов Ахім Петрович на пам'яті в Дем'якії. Я зробив. Зустрінеться з хлопцями.

На цій експедиції я був призначений командувачем розвідувальної команди. Ось хлопці, які в цій групі. Я зносу червоної сорочки. На фото він готував вечерю.

І ось мій друг Саня.

Основним завданням моєї групи було виявлення та обстеження перспективних зон пошуку.
від 4 до 8 фото з точок розвідки

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

За 7 днів вона була вкрита багатьма кілометрами, але вони не були в варті. Група виявила і виховали 5 бійців. У цих областях пошукові команди знайшли і вивели ще 10 бійців.
28 квітня під час проведення опитування муфти біля Тисгуна група виявила і виховала солдата Червоної армії. На наступний день біля цього підйому були знайдені залишки двох солдатів.
альпінізм

від 9 до 12 фото з підйому 28 квітня.

9. Навігація

10.

11.

196166

12.

1 травня група виявила санітарні виділення. Залишки не були великими, в результаті чого частково затягнуті верхні винищувачі. при такому викопуванні ми залишили до 6 травня.
З 13 по 16 фото про те, як зростала екскавація.
13.00 р.

14.

15.00 р.

р.

16.00 р.

17.00 р. Під час вилучення іншого солдата в руці було знайдено гранату. Забути важко.

Але кращі новини прийшли пізніше. 5 травня під час виховування іншого солдата медальйон був відкритий з цього санітарного поховання.

Додано до [mergetime]1400479083[/mergetime]
Замітка в медальйоні була заповнена.
Відео автопсії медальйону

19.00 р. Можна встановити, що залишки належать до Некрасова Микола Єгоровичу. Властивість Рибазької області, Троекуровський р-н, с. Надія. Тепер Липецька область. Розпочався пошук родичів.

20. З цього санітарного поховання піднялися 13 солдатів.

21. 8 травня на пам’яті в селі Демяї.

Додано до [mergetime]1400479199[/mergetime]
У складі експедиції взяли участь 89 солдатів. 20 бійців були передані за переплату безпідовського пошукових систем, 1 бійця перенесли на переплату розвідувальною групою московської Вікторії.
Вічна пам'ять героїв!

Це мій ліс.

Я отримав все. Я маленький крок. Я шкода.