Осінні прогулянки в пошуках грибів

Я був на бізнесі в Києві і вирішив відвідати старий друг. П'ятий вересень, сезон грибів. Субота, вихідний день. Природа Київської області дуже красива.

Голосіївський ліс. Вид з балкона.

Р

Найбільший будинок в Києві / Європі / Світі. Займає весь блок. Більше довжини кілометра. Вид з балкона.

Ми виходимо на гриби близько 6 ранку. В результаті вони залишили будинок тільки на 11. Причиною цього не була танці до ранку, не великі визволення, ні. Причиною стала блакитна британська кішка (в той час - 6-місячний кошеня) названа Бот, який стрибав на ліжках, кидаючи всім до 10 разів на ніч. Водіння навколо квартири пластикових чохлів і іржавних сумок.

Ми почали шукати гриби біля села Хотов.

р.

Бот на цей раз трохи втомився бігти, і класти до сну.

Потік посеред села.

Ми вирішили поглинути в ліс біля залізничного вокзалу Лесни (це далеко від того, куди ст. т.д.).

р.

Гриби відразу почали приходити по дорозі. Ні, ні мій друг є експертами в грибах, тому спочатку ми погодилися прийняти тільки трубчасті. У Києві немає отруйних трубчастих грибів. Спочатку я думав, що це був гребець, але потім я сказав, що цей гриб називається парасолькою і він їстівний.

Є багато грибів в лісі. Ось деякі лісові гриби.

Сам ліс зачаровує.

Лісові ягоди (утрьох).

Пом'ячий перегрів з мохами і фуми. Або можливо з помилковими фістами? Не вдалося.

р.

Вже кілька деревних грибів.

Як виявилося, цей гриб називається рядом фіолетового. Це їстівна. Ми не знаємо про це, тому ми не взяли його.

Ліжко фіолетовий.

Гриб, який був багато. Я ще не знаю свого імені.

Він.

р.

Тексти пісень, а це означає: Це мангровий ліс.

І дуже красиво. Реальний, але приглушений характер.

Ми вирішили переїхати на територію Обухів. Багато людей, ймовірно, чули про Obukhov Paper Factory.

Зупиняється в районі села Нещарев. Є багато котеджів і красивих незайманих лісів.

Спочатку настає молодий сосновий ліс - цілком зрозуміло, що людина-робота. Рослинні дерева виростають в струнних рядках. Є всі радості літальних апаратів.

Мусковіти приходять по всьому величезному - деякі розміри каструлі і навіть невелика пластина.

І гриби, імена яких я не знаю. Вони всюди.

І це.

Паллічний дощовик. Вони кажуть, що вони їстівні і навіть дуже смачні.

Багато таких жовтих грибів.

Часом лісу є рідина, а іноді є справжня товста.

Ніж на землі.

І було багато таких грибів з коричневими капелюхами. На жаль, я не знаю своїх імен.

Іноді я мав піти через вітер. Узгоджуючи спокійними шляхами, місця тут не особливо дикими. Ми не боїмося загубитися тут - ми використовували Google Maps + GPS.

Весь ліс між селами становить близько 2 до 3 кілометрів. Ви не загубили.
І ось це - справжній гриб! Польський гриб. Гриб з роду Моховік (за деякими класифікацією - від роду Borovik) - родич Білого гриба!

Це просто смачний і ароматний. Ми прийшли до очищення, яка була кінцевою метою нашої кампанії.

Тут зібрано близько 5 кг цих грибів.

Виявилося трохи від пішохідних доріжок.

1565033

Після запакування грибів ми пішли назад (5 кг є двома приємними пакетами). На шляху назад надійшло яблука раю.

Як тільки вони повернулися до Нещарева, вона почала дощати.

А потім буквально 10 хвилин пізніше, сон вийшов.

Це ручні хлопці, які ми набираємо.

182294

На шляху назад.

У одному з ловлових мішків.

Інше

357 25714

Дуже важко, але ми витратили на дорогу.

Прибуття будинку, заливається «каш» в басейні і сковороді.

«Кетч» крупним планом

Гриб був представлений експертним смаком.

р.

Експерт знайшов, що немає отруйних речовин, і в принципі гриб підходить для гри.

Потім гриби варилися.

, Україна

А смажений з картоплею. Дуже смачна їжа. Я отримав все:

р.