728
Бінкаський ліс
Не Майо, багато Bukaf, але це варто.
Бінкаський ліс
Одного разу, починаючи з ранку, Віталій Бянчи вирішив піти в ліс.
до Так, де мій пістолет? - попросив себе Віталій Валентинович і подряпин під рукою.
«Щоб це в шафі!» автор вирішив і підняв свій індексний палець. Знаходилося багато старих речей в шафі, але не було зброї.
- Може бути під ліжком? - Б'янчі запропонували і виглядали під ліжком. Але нічого не було крім пари шкарпеток з отворами.
«Хмм, де мій гармата?» запросив себе Віталія Валентиновича і зобразив напружений потяг думки на обличчі.
- Я тут! - Він був тонким ірстим голосом.
- гармата! - проголошено письменника. - Чому ви сходження на шафу? Не знаєте, що ви повинні спати в шафі? запитав Бянчі.
«Ми знаємо,» зважили гармату і похилого опуску бочки. Я залякався в шафу.
до Що виправили вас так багато, гармата? - просив Віталія Валентиновича, піднімаючи брови високо, з яких з'явилися червоні нитки вен перед очима.
Стара леді прийшла на мене ніч, гармата збивається в тремтячому голосі. - Я думаю, що вона відьма!
до Так, зізнайомтесь, ви почуєте свої магічні порошки в шафі знову? - Віталія Валентиновича.
до Ні, чесно кажучи, ні! - сказав пістолет і шок ще більше.
Bianchi відкрив шафу і перевірив магічні порошки. Все було на місці.
- Хмм, дивний ... - фантастично подрібнюється Б'янчі, зріз чарівного порошку. - Так відьма, ви скажете...
Так! Так! гармата була гоління.
- Приїжджайте! - Автор командив.
На ганку вийшов письменник і гармата.
- Дивитися на це! Тексти пісень, а це означає: Ви бачите, я сказав правду! віджимав гармату.
«Так, людина», «Б'янчі метелики, приглушені бачити доріжки, які простягаються з ганку в ліси.
до Що ми тут? - сказав Віталій Валентинович і провулок.
На землі укладають людську фігуру веточег. Судденно вона переїхала.
- ААААА!!! - Стискав гармату і приховав за письменником.
- Хто ти? - Біанчі попросили веточег чоловіка.
"Я - це лялька Азза!" відповів чоловіка. - Ви не пошкодили!
- Чому це?
«Чи життєздатність ставити на вас і відправив мене, щоб зробити це!» відповів ляльку Azza.
- Лялька, не доторкнутися до нас. Допомогти нам ловити стару жінку, запропоновану Б'янчі.
Що подарувати мені для цього? попросити ляльку Azza.
«Я подарую Вам свої штампи та книгу з афтеографом Носова» Бянчи.
«І я посипаю бульбашки,» гармата знялася з-за спини письменника.
Лялька Азза - це мислення.
- Всі права, це - Виконайте мене.
І пішли в ліси на протяжці відьми. У синьому небі квітня жовте сонне світло, а трафік під ногами був настільки зеленим.
- Стоп! - заявлений Б'янчі і, розмістивши на порожньому дереві, почали заповнювати суглоб.
Як приємно це! гармата відійшов.
"І не скажеш мене," Б'янчі домовилися, знімаючи товсту галю з рота.
Вдово був гучний, зростаючий звук.
до Це літак! - проголошено ляльку Азза, вказуючи ручну пасту на небо.
І правда, літак кинув над верхами ялинок. Судденно дивний циліндричний об'єкт відокремився від нього, що швидко гасить. Через хвилину ліс подрібнюється від дикого вибуху, а потім все перевернулося білого кольору.
- Я нічого не можу побачити! Я не можу бачити нічого! гармата кричить.
Віталій Валентинович відкрив повіки. Перше, що він бачив був великим грибком, що стоїть в середині charred yolocheggs. Привертали увагу письменника деякі дивні іржі над головою: на нього з полоу виглядали триходові фангові білки.
- Хто ти? - Автор запитав після маленького удару.
- Я Белка! А ти?
Я Віталія Бянчі, дитячий письменник. І це мої друзі, гармата і лялька Азза. О, де вони? Віталія дивилася навколо, але там не було ляльки Azza або гармати навколо.
Припустимо щось перемішують в кущах, а Булгакоф ran to clearing in a black bolochonchik, у своїх руках він мав торег.
- Збережіть мене! Заощаджуйте себе! Ось тут! болгарка.
- Калм вниз, бутони. Ви хочете суглоба? – запропоновано Бянчі.
до Дякуємо! - подякував Булгакофф Віталій Валентинович. Єдина проблема, я залишив мої матчі в домашніх умовах.
«Це не проблема», - сказав Белка і почав шукати спільно. Її учні раптом перетворили червоний і дилатований, з них потужний лазерний промінь, який спалив суглоб.
до Дякуємо! - Булгафа подякував Белка.
«Не проблема», - відповідав кальмарів і поховав в отвір.
Що сталося? запитав Бянчі.
«Невідомий скинув атомну бомбу на лісі», - сказав Булгакот.
- Як весело!
У зв'язку з підвищеним випромінюванням всі тварини почали мутації, але найгірше, що десь в глибині лісу було кладовище.
До того, як він міг закінчити, трупи вивели з лісу під керівництвом Сотони.
«Поведінка, кросовери!» - сказав Сотона, розширюючи широкі крила.
“Превед, Сотона!” письменники відповіли його в хору.
до Що ви робите? - Сотона просить.
«Ми пишумо історію», - відповів Булкагофф.
- Написати, писати. - Ми шукаємо відьми.
до Що робити?
Цей старий фольг вирішив знищити ліс і викинути на нього атомну бомбу. Тільки одна річ вона не врахувала - про те, що випромінювання на кладовищі буде відроджувати корпси, половина яких були люди, які вона вилікувала. Ви можете побачити, що я не навчав фізики у школі.
«Я повинен ходити і йти до кіно», - запропонував Булгафф.
«Чи ми йдемо після відьми?» він запитав.
- Звичайно, ви можете. Чи вона тебе лікує?
Б'янчі недбалі.
до Ось сзукона! Приходьте!
Після цих слів Сотон, Булгакоф, Бянчі і корпси пішли розчісувати ліс.
– Памагіт!!! – згасили гармату від дикої.
- Ви чули? Це гармата!' Випробувано Бянчі, і ran f бока джерела звуку.
Він побіг до краю і розпилюється гвинтівка і лялька Azz прив'язана до деревного дерева.
- Біанчі! «Збережіть нас!» підірвав гармату.
до Де відбувається відьма? - Сотона просить.
«А вона, Сзуко!» зняла Булгаком, вказуючи пальцем на старій жінці, яка доставляє площину. На цій точці багато, багато стрибків стрибають на неї. Вони трохи стара леді по вухах і носа, і вона нічого не бачив. Плітаючи кілька метрів в сліпучий, відьма ебать в сосну і загинув, звільняючи світ від своєї набряклості відламаного існування. Після того, як зникла ядерна грибка, а charred firs були вкриті ароматними хвоєю і озеленені більше, ніж раніше.
«Нехай буде чай!» - сказав Б'янчі.
Кожна, в тому числі Сотона та корпси, підтримувала пропозиції письменника. Навіть лялька Азза посміхалася. На шляху до твору письменника Сотона закопувала спільну і почала пропускати її навколо. Кольорові метелики мухують в повітрі.
«Як добре це в лісах навесні!» проголошено Бянчі.
- Не соромлюся! - сказав суглоб.
І всі сміхалися.
浜у 涓 蹇
Джерело:
Бінкаський ліс
Одного разу, починаючи з ранку, Віталій Бянчи вирішив піти в ліс.
до Так, де мій пістолет? - попросив себе Віталій Валентинович і подряпин під рукою.
«Щоб це в шафі!» автор вирішив і підняв свій індексний палець. Знаходилося багато старих речей в шафі, але не було зброї.
- Може бути під ліжком? - Б'янчі запропонували і виглядали під ліжком. Але нічого не було крім пари шкарпеток з отворами.
«Хмм, де мій гармата?» запросив себе Віталія Валентиновича і зобразив напружений потяг думки на обличчі.
- Я тут! - Він був тонким ірстим голосом.
- гармата! - проголошено письменника. - Чому ви сходження на шафу? Не знаєте, що ви повинні спати в шафі? запитав Бянчі.
«Ми знаємо,» зважили гармату і похилого опуску бочки. Я залякався в шафу.
до Що виправили вас так багато, гармата? - просив Віталія Валентиновича, піднімаючи брови високо, з яких з'явилися червоні нитки вен перед очима.
Стара леді прийшла на мене ніч, гармата збивається в тремтячому голосі. - Я думаю, що вона відьма!
до Так, зізнайомтесь, ви почуєте свої магічні порошки в шафі знову? - Віталія Валентиновича.
до Ні, чесно кажучи, ні! - сказав пістолет і шок ще більше.
Bianchi відкрив шафу і перевірив магічні порошки. Все було на місці.
- Хмм, дивний ... - фантастично подрібнюється Б'янчі, зріз чарівного порошку. - Так відьма, ви скажете...
Так! Так! гармата була гоління.
- Приїжджайте! - Автор командив.
На ганку вийшов письменник і гармата.
- Дивитися на це! Тексти пісень, а це означає: Ви бачите, я сказав правду! віджимав гармату.
«Так, людина», «Б'янчі метелики, приглушені бачити доріжки, які простягаються з ганку в ліси.
до Що ми тут? - сказав Віталій Валентинович і провулок.
На землі укладають людську фігуру веточег. Судденно вона переїхала.
- ААААА!!! - Стискав гармату і приховав за письменником.
- Хто ти? - Біанчі попросили веточег чоловіка.
"Я - це лялька Азза!" відповів чоловіка. - Ви не пошкодили!
- Чому це?
«Чи життєздатність ставити на вас і відправив мене, щоб зробити це!» відповів ляльку Azza.
- Лялька, не доторкнутися до нас. Допомогти нам ловити стару жінку, запропоновану Б'янчі.
Що подарувати мені для цього? попросити ляльку Azza.
«Я подарую Вам свої штампи та книгу з афтеографом Носова» Бянчи.
«І я посипаю бульбашки,» гармата знялася з-за спини письменника.
Лялька Азза - це мислення.
- Всі права, це - Виконайте мене.
І пішли в ліси на протяжці відьми. У синьому небі квітня жовте сонне світло, а трафік під ногами був настільки зеленим.
- Стоп! - заявлений Б'янчі і, розмістивши на порожньому дереві, почали заповнювати суглоб.
Як приємно це! гармата відійшов.
"І не скажеш мене," Б'янчі домовилися, знімаючи товсту галю з рота.
Вдово був гучний, зростаючий звук.
до Це літак! - проголошено ляльку Азза, вказуючи ручну пасту на небо.
І правда, літак кинув над верхами ялинок. Судденно дивний циліндричний об'єкт відокремився від нього, що швидко гасить. Через хвилину ліс подрібнюється від дикого вибуху, а потім все перевернулося білого кольору.
- Я нічого не можу побачити! Я не можу бачити нічого! гармата кричить.
Віталій Валентинович відкрив повіки. Перше, що він бачив був великим грибком, що стоїть в середині charred yolocheggs. Привертали увагу письменника деякі дивні іржі над головою: на нього з полоу виглядали триходові фангові білки.
- Хто ти? - Автор запитав після маленького удару.
- Я Белка! А ти?
Я Віталія Бянчі, дитячий письменник. І це мої друзі, гармата і лялька Азза. О, де вони? Віталія дивилася навколо, але там не було ляльки Azza або гармати навколо.
Припустимо щось перемішують в кущах, а Булгакоф ran to clearing in a black bolochonchik, у своїх руках він мав торег.
- Збережіть мене! Заощаджуйте себе! Ось тут! болгарка.
- Калм вниз, бутони. Ви хочете суглоба? – запропоновано Бянчі.
до Дякуємо! - подякував Булгакофф Віталій Валентинович. Єдина проблема, я залишив мої матчі в домашніх умовах.
«Це не проблема», - сказав Белка і почав шукати спільно. Її учні раптом перетворили червоний і дилатований, з них потужний лазерний промінь, який спалив суглоб.
до Дякуємо! - Булгафа подякував Белка.
«Не проблема», - відповідав кальмарів і поховав в отвір.
Що сталося? запитав Бянчі.
«Невідомий скинув атомну бомбу на лісі», - сказав Булгакот.
- Як весело!
У зв'язку з підвищеним випромінюванням всі тварини почали мутації, але найгірше, що десь в глибині лісу було кладовище.
До того, як він міг закінчити, трупи вивели з лісу під керівництвом Сотони.
«Поведінка, кросовери!» - сказав Сотона, розширюючи широкі крила.
“Превед, Сотона!” письменники відповіли його в хору.
до Що ви робите? - Сотона просить.
«Ми пишумо історію», - відповів Булкагофф.
- Написати, писати. - Ми шукаємо відьми.
до Що робити?
Цей старий фольг вирішив знищити ліс і викинути на нього атомну бомбу. Тільки одна річ вона не врахувала - про те, що випромінювання на кладовищі буде відроджувати корпси, половина яких були люди, які вона вилікувала. Ви можете побачити, що я не навчав фізики у школі.
«Я повинен ходити і йти до кіно», - запропонував Булгафф.
«Чи ми йдемо після відьми?» він запитав.
- Звичайно, ви можете. Чи вона тебе лікує?
Б'янчі недбалі.
до Ось сзукона! Приходьте!
Після цих слів Сотон, Булгакоф, Бянчі і корпси пішли розчісувати ліс.
– Памагіт!!! – згасили гармату від дикої.
- Ви чули? Це гармата!' Випробувано Бянчі, і ran f бока джерела звуку.
Він побіг до краю і розпилюється гвинтівка і лялька Azz прив'язана до деревного дерева.
- Біанчі! «Збережіть нас!» підірвав гармату.
до Де відбувається відьма? - Сотона просить.
«А вона, Сзуко!» зняла Булгаком, вказуючи пальцем на старій жінці, яка доставляє площину. На цій точці багато, багато стрибків стрибають на неї. Вони трохи стара леді по вухах і носа, і вона нічого не бачив. Плітаючи кілька метрів в сліпучий, відьма ебать в сосну і загинув, звільняючи світ від своєї набряклості відламаного існування. Після того, як зникла ядерна грибка, а charred firs були вкриті ароматними хвоєю і озеленені більше, ніж раніше.
«Нехай буде чай!» - сказав Б'янчі.
Кожна, в тому числі Сотона та корпси, підтримувала пропозиції письменника. Навіть лялька Азза посміхалася. На шляху до твору письменника Сотона закопувала спільну і почала пропускати її навколо. Кольорові метелики мухують в повітрі.
«Як добре це в лісах навесні!» проголошено Бянчі.
- Не соромлюся! - сказав суглоб.
І всі сміхалися.
浜у 涓 蹇
Джерело: