664
Ліс біля Малукси і Лезє-Сологубівки
Переглянути вікно. Холодний, некомфортний, вологий, хоче сонце? За три місяці тому всі хворі на спеку. 2 місяці тому в лісі була ягода. У серпні було теплим, тихим, сухим і практично не ознакою цивілізації. Не навіть сміття, але віддалений шум вантажівок з кар'єрів і тихого співу рідкісних птахів. Так, де це? Ліси і болти розводять тут: 59.70361, 31.29713. Пас Сологубівка, на перетині, ми переходимо з П-41 до лівого на ґрунтовці. До права дорога веде до Лезє-Сологубівки, де ми також відвідали. Я не буду попереду себе, хоча. Приводять півтора кілометри піщаної дороги, потім два кілометри асфальту. Ми їдемо до залізничного вокзалу і... А потім в картинках. Я намагаюся прокоментувати все. Будь ласка, не порушуйте набір.
01. Мар Припинили кілометр перед переміщенням, вирішили розслабити до п'яти кілометрів страшного походу на ґрунтовку. П'ятдесят метрів знаходиться невелика річка.
02. Мар Так само ґрунтовка після руху. Тексти пісень, а це означає: Він покоїв на неї. О, дійсно. Є два способи - або йти дуже повільно, або підтримувати швидкість близько 60 км / год і це чудово для пилу. Ми обрали другий варіант...
03.03.2014 р. Приблизному перевірці ґрунтовка виявилася добре посипана піском і камінням старою асфальтобетонною дорогою. Пиріг - чотиривісний самоскид з піском просто перевернувся до нас. Обприскування, зрощений і приховує за межі.
04.03.2014 р. До лісу. Мос, просто мох.
05. У Ми поїхали глибоко в ліси, озброєні відроми, і шукали льону. Щось вже було знайдено і, перш ніж зібрати, спочатку фотографували.
06. У Сонячний ліс, лінгонбар, соснові дерева.
07. Мар Я прийшов на Гівак з Мосса.
08. У. Великий, великий лінгон ягідний очищувач. Ягоди кілька, запізненням ми зламали з скинії міста в ліс.
р.
09.03.2015 р. Сама лінгонбар.
10. Мос знаходиться в декількох куточках. Відчувається м'який, м'який і теплий.
р.
11. Знайдено великий кущ вершкового чаю. Цвітіння...
12. Ці речі були пластикові на дотик. Важкий, цегляний, але як тепле, як ubiquitous mos.
13.00 р. Мос загустки, м'які, схожі на перо.
14. Знайдено невелику чорницю.
15.00 р. Ліс, ліс, ліс. Чистий сосновий ліс. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
р.
16.00 р. У низинках, в тіні, є велика пудка. Ось цей яскравий зелений оазис тут.
17.00 р. Висушене ясенне дерево, ледь купа ягід на ньому.
18 років Покарана, змащена, змащена і надійшов по черепахі. Склад: старий пень, моху, дрова, сухі листя, торець.
19.00 р. Знайдено лілій на схилі. Я хочу зустріти тут, коли вони цвітуть.
20. Дерева, дерева, дерева. Дерево, дерево. Дерево з стрічкою, не відрізняється від решти. Цікаво, чому стрічка?
21. Ледько лисиця.
22. Табурети в моху.
23. Ягода в моху. Як проживала там без сонця, поки вона не збиралася.
24. Сім'я табуретів на чолі з невеликим князем.
25. Набридло бродіння по лісу, забито фунт лінгону, пішли трохи далі, до тамбуру. До речі, там дуже мало води. Яка журавлина ... З журавлини багато.
26. Це дійсно багато.
27.
28. Затишний тампон, вид на пагорб, по якому знаходиться гілка дороги від ґрунтовки.
29. Це артефакт, знайдений на гілці. Мосс, це смішний. Не доторкайтесь нікого.
30. Сонячний тампон. Увечері небо покривається хмарами, сонце рідко дивиться.
Р
31. Ягоди або квіти.
32. Поширеним явищем є такі соснові дерева.
33. Вони знайшли знак. Як він потрапив в таку дикучість залишилася таємницею.
34. помаранчевий.
35. Остання картина з тампона. На пагорбі з дорожньої ялини ростуть. На сонці з'явився і краєвид змінився.
36.00 Р На німецькому військовому цвинтарі вирушили закуску, У храмі примирення або церкви допиту Пресвятої Богородиці (розташовується приблизно тут: 59.69573, 31.11320).
37. Вхід на кладовище, де поховано близько 80 000 німецьких солдатів.
38.
39.00 р.
40. Квадратура.
41. Весна храму. Вода смачна. Підпишіться на нашу розсилку! Свята весна, породжена протягом декількох століть, підтримується Успенської церкви. Ми не забуваємо, щоб пожертвувати храму і спостерігати чистоту на джерело. Тексти пісень, а це означає: Може Бог благословить вас!
42. Це друга поїздка, не так цікава як перший. Шамп, дерева, сонце.
43. І за лаштунками, метри сьомої сотні від дороги - порослі. Вони не були близькими до неї, вони бояться полодження. сто метрів від берега топі вже потрапляє практично до коліна. Я зробив, завдяки слуханню.
499.00 Р
Джерело:
01. Мар Припинили кілометр перед переміщенням, вирішили розслабити до п'яти кілометрів страшного походу на ґрунтовку. П'ятдесят метрів знаходиться невелика річка.
02. Мар Так само ґрунтовка після руху. Тексти пісень, а це означає: Він покоїв на неї. О, дійсно. Є два способи - або йти дуже повільно, або підтримувати швидкість близько 60 км / год і це чудово для пилу. Ми обрали другий варіант...
03.03.2014 р. Приблизному перевірці ґрунтовка виявилася добре посипана піском і камінням старою асфальтобетонною дорогою. Пиріг - чотиривісний самоскид з піском просто перевернувся до нас. Обприскування, зрощений і приховує за межі.
04.03.2014 р. До лісу. Мос, просто мох.
05. У Ми поїхали глибоко в ліси, озброєні відроми, і шукали льону. Щось вже було знайдено і, перш ніж зібрати, спочатку фотографували.
06. У Сонячний ліс, лінгонбар, соснові дерева.
07. Мар Я прийшов на Гівак з Мосса.
08. У. Великий, великий лінгон ягідний очищувач. Ягоди кілька, запізненням ми зламали з скинії міста в ліс.
р.
09.03.2015 р. Сама лінгонбар.
10. Мос знаходиться в декількох куточках. Відчувається м'який, м'який і теплий.
р.
11. Знайдено великий кущ вершкового чаю. Цвітіння...
12. Ці речі були пластикові на дотик. Важкий, цегляний, але як тепле, як ubiquitous mos.
13.00 р. Мос загустки, м'які, схожі на перо.
14. Знайдено невелику чорницю.
15.00 р. Ліс, ліс, ліс. Чистий сосновий ліс. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
р.
16.00 р. У низинках, в тіні, є велика пудка. Ось цей яскравий зелений оазис тут.
17.00 р. Висушене ясенне дерево, ледь купа ягід на ньому.
18 років Покарана, змащена, змащена і надійшов по черепахі. Склад: старий пень, моху, дрова, сухі листя, торець.
19.00 р. Знайдено лілій на схилі. Я хочу зустріти тут, коли вони цвітуть.
20. Дерева, дерева, дерева. Дерево, дерево. Дерево з стрічкою, не відрізняється від решти. Цікаво, чому стрічка?
21. Ледько лисиця.
22. Табурети в моху.
23. Ягода в моху. Як проживала там без сонця, поки вона не збиралася.
24. Сім'я табуретів на чолі з невеликим князем.
25. Набридло бродіння по лісу, забито фунт лінгону, пішли трохи далі, до тамбуру. До речі, там дуже мало води. Яка журавлина ... З журавлини багато.
26. Це дійсно багато.
27.
28. Затишний тампон, вид на пагорб, по якому знаходиться гілка дороги від ґрунтовки.
29. Це артефакт, знайдений на гілці. Мосс, це смішний. Не доторкайтесь нікого.
30. Сонячний тампон. Увечері небо покривається хмарами, сонце рідко дивиться.
Р
31. Ягоди або квіти.
32. Поширеним явищем є такі соснові дерева.
33. Вони знайшли знак. Як він потрапив в таку дикучість залишилася таємницею.
34. помаранчевий.
35. Остання картина з тампона. На пагорбі з дорожньої ялини ростуть. На сонці з'явився і краєвид змінився.
36.00 Р На німецькому військовому цвинтарі вирушили закуску, У храмі примирення або церкви допиту Пресвятої Богородиці (розташовується приблизно тут: 59.69573, 31.11320).
37. Вхід на кладовище, де поховано близько 80 000 німецьких солдатів.
38.
39.00 р.
40. Квадратура.
41. Весна храму. Вода смачна. Підпишіться на нашу розсилку! Свята весна, породжена протягом декількох століть, підтримується Успенської церкви. Ми не забуваємо, щоб пожертвувати храму і спостерігати чистоту на джерело. Тексти пісень, а це означає: Може Бог благословить вас!
42. Це друга поїздка, не так цікава як перший. Шамп, дерева, сонце.
43. І за лаштунками, метри сьомої сотні від дороги - порослі. Вони не були близькими до неї, вони бояться полодження. сто метрів від берега топі вже потрапляє практично до коліна. Я зробив, завдяки слуханню.
499.00 Р
Джерело: