Сих воїнів та їх оригінальна бронетехніка

Нью-Йоркський фотограф Марк Хартман провів Березень і Квітень 2014 в Індії, працюючи над проектами, в тому числі з серії Портретів Ніхан Сих. Сихізм був заснований в 1469 році в Пунджабі від Гуру Нанака. Зараз 26 млн. Сихів, що живуть по всьому світу, роблячи його п'ятою найбільшою релігією світу. Ніхан Сихс, також відомий як «Східна армія», – армія 10 СІХ гурусів, які вишують вікові традиції.

Всі Сихі вважають, що всі люди повинні мати право практикувати будь-яку релігію, дотримуватися будь-яких шляхів, які вони вибирають. Ніхани відомі своєю безстрашністю, відвагою і вірою в перемогу в бою навіть коли вони знаходяться в певній меншості.

10 зображень, через

За словами фотографа Марк Хартман, СІХ спосіб життя не змінився на 300 років. Вони призводять до нуматичного способу життя, будучи в духовній гармонії, безкоштовно від вкладення до світу. Хартман був дозволений фотографувати цю унікальну групу Сихів, як він подорожував по північній Індії, в штаті Пунджаб.

Хартман пише про свою роботу: Моя цікавість і зацікавленість в філософії Сихів придбала бажання дізнатися більше про них і надихнула мені створити фотопроект. Я відчував необхідність зробити сучасні портрети.

3615842

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

Сих воїнів та їх оригінальна бронетехніка Р

7. Про нас

8. У