Про ROC, віру та почуття невірних

Це сталося, що я народилася і виросла до тих пір, поки я стала людиною в дуже світській країні. Церква в ній була відокремлена від держави, і якщо вона не була за близькість Троїцько-Сергійської Лаври, я боявся, що я не дізнався про існування будь-якої релігії, бога, церкви або будь-якого, що до тих пір, поки я був віку.

Недостатньо сказати, що сім'я не мала сліду релігіоти. Релігії не обговорювалися в школі. У суспільстві, у колі, де спілкувалися батьки, всі теж були атеїсти або ближче до них. Це не було питання. На вулиці і на подвір’ї я був оточений звичайними людьми, працівниками нашої фабрики, найбільш розумною професією був лікар медичного підрозділу, і як би ніхто не був обурений релігійними темами.

Храми були в кращому музеї. На гірше вони зберігали картоплю, а крім претенсивної (для карткового складу) архітектури вони не відрізнялися від звичайних будівель.

Нагадуємо, що я впевнено пам'ятаю своє перше знайомство з православними: ми прийшли до рідних батьків у місті Володимир. З якоїсь причини, всі вони були дуже вірними, як прийнято говорити зараз – церковники. Але я не знаю, але я був вражений... ікони! У червоному кутку. Немає, я ніколи не бачив, що. Я був близько восьми років, і я просто запитав: що це? Також є лампа спалювання ... Не пам'ятаю про те, що вони пояснили мені, тільки пам'ятаю, що власник будинку показав, що його необхідно промити.

Я не схожий на це. Так, якось пішов на решту мого жовтня (одноразово переходить в першорядну) реальність. Рентген для когось... на деяких копчених дошках... Я не отримував чіпси.

Друга зустріч красивого з хорошими п'ять років пізніше, коли я був тринадцять або так. Поїхали на екскурсію до цієї дуже лаври, до Трійці-Сергіїва. Лавра і під радянською владою була активна, в дворі стояв серед-80-х років, жив (а до цього дня квартири) їх духовна семінарія, а в цілому: Трійка-Сергій Лавра є серйозним центром православних. Це в кожній книзі.

... Не пізно восени. Він отримав темно рано. Він ще не заснідав. І так в цей час році якось особливо некомфортний в наших частинах, лавр зробив депресивне і депресивне враження на мене: одягнений у всьому чорному кольорі, через високі клобуки (війні капелюхи) здаються величезні, страшні ведмеді чорні кицькі бутони; підлокітники не менше похмуро-looking, але з трохи більш рідкими бородавками, семінаріями; нуни без віку, все чорні, похмурі, всі обличчя розталені (на краще всього), і навіть відкрито ворожі, ненадійні. І все навколо - гроші, старий, погано одягнений, а також з якоїсь причини все зло.

У храмі всередині є темрява, важка вага запахів я ніколи не бачив, в абсолютно темних кутах є якийсь вид змащування, це старі жінки, тільки злий очей блиск: вони подрібнюють у всіх, варка з парафіянами, туристів і серед себе. Освітлення від свічок і світильників. Ви не можете бачити щит на всіх, але кожен приходить і поцілунає стіни (це здавалося б, щоб мене спочатку, тому що я не бачив іконок).

... І на в'їзді до лаври засвідчили безпрецедентний натовп хребтів і бджіл, блювотні рухи. Я бачив бояри, я бачив крипси. На трьох станціях в Москві не були І в інших місцях, які подорожували багато з родиною. Але в одному місці так багато і відразу - так як вони пройшли через лінію. Це нарешті завершило картину: Я дізнався, що є якийсь інший світ, де жінки поцілунають руки неглибокого роду попам з крихтами в їх бороді, і вони переплітають їх з нав'язаним хрестом; де все піддається деяким тисячолітнім осифікованим обрядам, трохи пояснили: звичайна вода тече зі звичайного водонапіра, стилізована під хрестиком, але ця вода свята, і потрібно стояти в лінії для неї; варто поцілунати ноги, зображені на картинах, поцілунати скло, яке добре, якщо хоча б не розуміє когось з чимось, але не зрозуміло, і чому необхідно поставити під нею без неї неможливо, і без неї без неї знати.

На шляху назад батько, який також не схожий на російську православну церкву до цього дня, до речі!, сміхався, коли він був прийнятий з гріхів до села його бабусям і дідом під час війни. Бабця була приречена, і вона перевернула його до церкви в кожну неділю. І вона змушена молитися, зізнатися, приймати причастя і т.д. Церква була дуже далеко, було потрібно було достати майже чотири ранку, щоб ебать майже десять до п'ятнадцяти кілометрів, вона була холодною, не вдалося їсти все перед відвідуванням церкви, тільки коли батько приймав причастість, і так далі - в цілому, він не схожий на цей бізнес, а з тих пір він має цей сильний негативний почуття.

Я пішов додому і забули про це. На мій звичайне життя не було релігії, а не можна побачити сто миль навколо, де ви дивитесь. Немає іконок, немає хреста. І долоні. Колись жив. Не дуже погано. Деякі люди кажуть, що це дуже добре.

Я виріс. Паралельно розпочато процес загальної церкви раніше безлюдного населення в нашій країні. Церква була порушена найширшою стратою населення: від секретарів районних комітетів до бандитів і латвас.

Я зустрівся з останніми перед тим, як я зустрів секретів. І я, до речі, розуміючи їх, причина їх захоплення для церкви, причина такого остентного, але бродіння п'яти. Я бачив це в одному місці: війна. Власне, життя братів був флотом, як феєрверк феєрверк: флеш-короткий рейс-боум-all. Коли життя вішає в балансі, це дуже часто для людей, які намагаються перенести відповідальність перед кимось іншим і думають, що вони захищені. Насправді, ви не можете нічого іншого. Що робити? Не збирайтеся отримати будь-який гірший...

Я пам'ятаю, що в церкві в Тарасівці (найпопулярніше церква в нашому регіоні), хлопці пішли в недільне служіння в організованому порядку. Я взяв з собою. О. Якщо блогер, як і інші можуть публікувати фотографії з моєї пам'яті прямо зараз, oh, wow, почати в коментарях! Картина в олії: поп, потім, служить, спів спів співаків, гроші на стінах вільно пресують, тільки zenki альтанки, перед храмом - колір німецько-американської автомобільної промисловості часу, всі чорні, як антрацит, і в центрі храму знаходяться ... вони. Кульки ... поголені спини голови, чорні шкіри практично лопаються з м'язової маси, один інший є більш здоровим, один інший є більш бордовим. Подається згідно з лушпиннями, хрещеними, splattered з губками ... Я хотів би бачити його якось!

А потім ви повинні покласти свічки. Який бабуся, трохи живий з страхом, буде вирватися, і дозвольте нам допитати, де поставитися до здоров'я, де відпочити, де породжувати дитину... Відбувся пожертвування. Хто?

Не допоможи їм, до речі. Протягом шести місяців майже всі загинули. А ті, хто перебили й пішли до цієї церкви. І вони, ймовірно, стояли однаково. Ну, якщо караш були залишені в авто...

У той же час, як сталося мій короткий шлях церковної роботи.

Натюрморт не був цукром. Я не належав до латва, але я належав до настійного класу підприємців, в інших словах, до кастрів. Росія є зоною ризикованого землеробства, і ще більше, тому в плані бізнесу. У мене було достатньо проблем. І якось все навколо так виснаження, розмір хреста майже вимірюється, навіть наші дівчата, з якими потім вислухалися — раптом пропущені на одному з аббатівських обрядів хрещення. Так я вирішив щось.

Я знав Попмузика. Коли я запитав його, він сказав мені все. О, ви, я забули сказати, я не хрещений, звичайно.

Він сказав мені, що він повинен визнати першим.

Я дуже думав про це. Дуже серйозно. У мене було незаймана. На мій погляд, цей гріх був повністю ліквідований кількістю незайманих, які вже покинути мене в свою чергу. Ну, дійсно, я не кинув будь-кого, я не вбити нікого, я не вкрасивий, хабарі навіть якщо я повинен дати їм - penny, смішний. На початку 90-х років не було серйозного корупції. Я не знаю, що кинути.

І блашна думка змащує мій мозок таким чином. Я не знаю нічого про теологію, але я вже замислювався про управління проектами. Людина, якщо він піклується про мій ебатьери, я не здивував світ таке мес! І якщо він не подбає, чому б я скажу повітря перед священиком з моїм ім'ям?

Кричуща з серцем і душею, він прокинув себе з думкою про любов пригоди і шкільні гріхи: приглушені вчителі? Я був дівчинкою. Ось ми йдемо. Одного разу вкрадена машина з п'яного чоловіка. Підігрів і падіння. Я також збираюся розповісти вам, як мій батьки викрали гроші, і автомобіль, до речі, теж - їздити. Добре, це просто невелика річ. Я зробив.

На обраний день я їду, ви знаєте, до церкви. Все так просвітлений. Це мій пік. Оздоблений сервіс, прийшов, посміхався щасливо. І відразу почав бізнес, дружня розмова:

Ви сказали, що ви мали зв'язок з митницею? Чи можна ви допомогти кризак очистити? Я тут kruzak кинув ... - а потім пішов з темою про kruzak, яку він приніс, за борг, blink!

Це не його несправність. Він, очевидно, забув, щоб думати про мої питання, і я не давав враження про людину, яка може серйозно прийти до нього, щоб зізнатися, бути хрещеним, так-то.

Але мені так хвора вода. Що таке ебать ви, Pasha? Хто це, сповідник? Шеферд? Хто був платити вам багато пряжок з минулого тижня, приклеївши на шість свічок в майстр?!

Що робити, якщо інший? А ще Паша Гваткіна отримала чимало греків на ньому. І це добре для преф, не марюани. Або сауна з дівчатами.

Ви божевільні? Це люди, як і всі інші. З тим же набором змів і тарганів. Може бути ще гірше. Швидко гірше.

... Я пообіцяв, щоб допомогти вирішити проблему, і що входили. Він був так радий, що він навіть не замислювався про те, чому я прийшов до церкви? Чи не так просто заради своїх автостоматів? Ах, сповідник є таким сповідником...

А потім з'явився ще один напад деяких церковних робіт. У нас є сім'я. Мама хвора. Коли було оголошено страшний діагноз, ми, як і всі інші в подібних ситуаціях, почали сприймати все, що може якось принести успіх.

Не було прийнято до відправки за кордон, вартість валюти абсолютно ненависних грошей, кошти не існує, страхування не існує, а наша медицина вже потім - повна сита. Це те, що ви хочете сказати для радянської безкоштовної медицини. Ось тільки тепер, бо він залишився однаковим радянським, тільки він також став А потім дійсно лікарі онкологічного центру, наприклад, консультують сечі лікування спробувати. Як варіант... Ви знаєте? Тоді мода була для всієї народної медицини, так званої нетрадиційної. Цілуки, фортунні казки, відьми, народні луки ... ведмедя своїх номерів! І про кожного з них були ромби, які він творив дива, піднімає мертвий від могили, омолоджує життя протягом двадцяти років, збільшує пеніс і сиськи, і в цілому і зокрема.

Ви розумієте, звичайно, що все це було завершено, незалежно від того, хто і як це неспроможність було захоплений, на якому рівні. Але ми не можемо зробити інакше: не можна розповісти про найближчу людину - мати, ми не зробимо цього матеріалу, ви штампуєте - так ви вмирати ... Покажіть мені, хто може сказати, що і головне, зробити це.

Тут була сім'я, від цілителя до халата, від халата до гомеопа, не забуваючи про справжні професори та люмінації вітчизняної медицини (мами три роки тривали на цих голодах).

Ось тільки один півок ближче до кінця. Наскільки Петра. Хто він, де він прийшов, хто його рекомендував, деякі знайомі. Попик молодий, всі очі блискучі, такий дарлінг! Милий, тихий, в ліжку своєї мами сіла, і зустрінемо весь день.

Мама каже, що вона відчуває себе краще, коли він sits і talks до неї. Все про Бога, про Святе Писання. Добре, якщо це простіше, сідайте. Він сидить. Щодня подобається робота. Немає грошей, він не хоче нічого. Так, святий чоловік.

... Він має лише рекомендовані всі його пальники та лікери. І на відміну від багатьох колишніх, вони забрали тільки гроші, і набагато дорожче. Вони уявляли, відвари шага гриба робили і Бог знає, що ще, дієту вони вимагали слідувати, потім відроджують світ, потім - щоб всі діти терміново кладуть хрест на себе. Ми не розуміли, що заради здоров'я матері не буде, і вже зібралися, щоб покласти хрест (хоча я сидівно наполягав, що тут більш доречний, ніж коли-небудь вимагати передоплати: давайте маму відновити спочатку – важче, ніж мені православні після того, як ви не знайдете).

Але це ще не вийшло: Мама загинула раніше.

Потік настав, потерти долоню, розірвав бороду, безглуздий і небайдужий сказав: «Подарував, Бог взяв.» Я дуже хотів, щоб вбити його, але такі люди знають, як розчинити в космосі.

Біс, одне слово.

Мама була тільки 49 років...

... Після цього я вже мав серйозні скарги про попеси і ROC. Чому? Я все ще можу сказати, що є Бог, або будь-яка вища влада, що ви його викликав. Чи є у нього щось робити з матір'ю? Не знаю. Вони, безумовно, роблять. І тепер я знаю, що хто Бог не трохи більше, ніж повністю, це в них!

Я нічого не маю, щоб зробити з церковними роботами. І якщо я просто нічого не знаю про ROC, я був небайдужим до нього, то після спілкування з її представниками, описаними вище в усіх цих оповіданнях, я був щиро ворожим до нього.

Я дивлюся зараз, як церква благотворно копулює день і ніч з державою, стрункими банерами, і я розумію, що мій син, з усіма його бажанням, не зможе сказати, що я можу сказати: Я виріс в дуже світлу країну!

Немов, звичайно, зміни країни.

Це сумні, товари.

й

Джерело: