Я пішов до своїх предків. й

Привіт, кожен!

Я розповім, як я пішов до своїх предків. Деталі

Упродовж двох років у мене була ідея отримання до абоду моїх великогабаритних, козаків, до фортеці Белорецька, де жив і служив. Ревута і село Белорецький між Змеіногорським і поз. Тігирк був частиною лінії кордону Kolyvan-Kuznetsk, яка захищає від рейдів і претензій занурень. село існувало до 1969 року. На балансовому аркуші колянської кам'янистої рослини, для якого мешканці села (близько 70 осіб) видобувають яспер та інші породи для продуктів.
Відповідно, з 1969 р. дорога до с. не була очищена (хоча в цей час не було багато сліду, танкетка переїхала до с.), іноді представляла глибоку трасу, поліровану мостами Gaz66 і Zil131, а в деяких місцях повністю розчинялися в тазі або тампонах. У декількох кілометрах відійшов річку. В цілому, з останнього поселення (з більш-менш переносною дорогою), нам довелося долати 30 км. До поїздки виграли 2 тижні сухої погоди. Точка вильоту Змеіногорськ.
Склад експедиції (лівий праворуч): Антон (вже кілька разів їздив на маршруті 469-го), я, власний дядько Леонія.

585891

І ось вранці. З Дядько Леня ми амбулаторно танцюємо біля будинку, чекаючи Антона на вівся. хвилин очікування додано нервозність і інтенсифікований танець. Антон остаточно назвав і сказав, що було випадково. На ніч він збирав задню вісь, кладемо замок (на регулярних овесах тільки передній замок, задню кладуть тільки на військові), а потім навпіл-віск був непрозорим, або згином, або що ще, але результат: від тертя піввісу з мостом, метал нагрівався і розширився, і вони зварилися мертвими, практично відірвали задні колеса. Після приїзду в Антоні ми спробували переоцінити протягом декількох годин, а пізніше навіть замінити задню осі:

Коли всі спроби не вдалося, настрій кинули на рівень міських каналізацій, і надії на поїздку розтопили, як сніжинка на долоні, дядько Леона з металом в голосі сказав, що ми збираємось до свого батька-в-праву, блювотні рухи на Niva2121. До чого Антон дуже сміється, щоб Белорецьк в поле ще ніхто не міг досягти, всі спроби закінчилися на початковій стадії буріння таги (або розбиття, або похід для трактора). Але характер і сила рішень Дядька Лені нерозумні:

Позбавляючи батька-в-праву, які просто погріли машину для поїздки, щоб забрати пекарні, займали близько години. В результаті, з слізами в очах (говорили про Белорецьку), батько-в-завдяки Дядько Лена, ключі і тьмяко побили в магазин для антистресу. Так, швидко розкочуємо над сумкою, прокидаємо до дороги. Він вже був неоновим і дорогим був кожен хвилин, так як денне світло вже коротко, а в горах він був навіть коротшим.

(Дядько Ляня, серед інших речей, спадкова козака)

Кожна кілометрова додана впевненість, а яскраве сонце запалюється з радістю. Але до входу до міста Коляван почав перезабирати хмари над нашою поїздкою. До останнього, ми попередили, що все було нормально, і звуки були лише в результаті удару галька гальмівного барабана і з часом зовнішній об'єкт буде вилетіти. Але при відході Колявана було зрозуміло, що колесо обхопила шпилькдик і рух необхідно зупинитися. А курсорна експертиза показали, що швидше за все, підшипник знизився і дав галерей:

Все над місцем. Але щось було зроблено і ми почали розбирати колесо і хаба. Перед тим, що жоден з нас не зустрілися з агрегатами поля, тому ми спиралися тільки на «майбе», «імозний», «див» і пара інших філософських концепцій. Після аналізу підозри були обгрунтовані і залишки підшипника заливають на ніг:

Почувши «докінг», було прийнято рішення замінити підшипник і залози на місці. Зателефонувавши другу в с. Куря, ми голосували за запитом і перейшли на режим очікування. Я навіть спробував риболовля на водоймі біля якого припинили. Дам було побудовано для встановлення в русі механізмів кам'янистого заводу Kolyvan (який можна побачити біля гребені):

Через годину, наш спаситель прибув з запасними частинами, і ми почали робити ремонт (у той час для М. Задорнова для читання монолога про російську винахідливість, ресурсність)). В цілому зібрали все «на коліні» і тоді виникало природне питання: Що робити далі? Вважаю спокійно думав - два поломки на асфальті (і що з'явиться, якщо в тайзі), а час вже вдень. І наполегливість була непристойною - ви не можете перевернути півдолю (хоча це було тільки початок), не боятися труднощів в людно і в цілому, росіяни не відмовляються !!!

В результаті ми переїхали на нашу праву руку і говоримо магічне слово «поху», Колеса з іржі зустрілися з бруду дороги. За вікнами миготливих парканів останнього житлового містечка. І тепер швидкість поступово почала знижувати, поле почала стрибати на бамах і бамперах і розсипати дно в оберті. І ось перша перешкода - метри тридцять-деп треків, що залишилися блогерами. Розсіявши автомобіль, ми поїхали на захист від 15-20 метрів і безпечно вішали. Я мав піти і хвилею лопатей (поки не було дерев і не вдалося використовувати лебідку).

Потім почали кілька годин безперервного відштовхування, прокопування, відкидання лебідки ... Виявлено великий мінус 21-го поля - вимушена робота вентилятора з двигуном, в результаті чого привод в глибоку пуделю призвело до начинки двигуна, який був глухим. І з тих пір, поки на дорозі, машину довелося витягти якомога швидше. Щоб зробити це, виріжте колоду і, де не було міцного дерева, викопавши його в землю і чіпляючи до лебідки (наприклад, торкнувшись, ми назвали наш заспокійливий). Смят зробив навіть на своїх підборах, і потомно захопив свої мізки, підказуючи його, щоб сплітати на все і повернутися до теплого об'єму цивілізації. Але анонси називають і бурили тайгу:
(автомобіль був плаванням і гурлінгом)

Фотографія стала можливою тільки в моментах посадки від Niva і в моментах, коли сила до хвилі лебідки або лопатки не залишалася, і щоб підняти камеру ще не вдалося.

Але тут я не можу протистояти і, стрибаючи на машині, почав милуватися, як на горизонті, в світлі останніх променів направляючого сонця, в'яленого спалахнув, викликаючи посмішку, перші в останні кілька годин:

В результаті нескінченних вправ, втоми, мозкового туману і темряви, ми втратили шлях, нам потрібно і почали різати кола і зигзаги. У темряві, майже літаючи на 3-метровий скелі в ріку, ми вирішили зупинитися на ніч. Ранок вечора - це життєдіяльність, і практично не залишається сил, жарт, за 6 годин в тайзі ми покриваємо лише 25 км. А потім наша серія збоїв була перервана, ми походимо на полювання. Столик, лавка, кам'яна багаття і багато збираних дерев'яних порід, що нас зачепили. Вже кілька хвилин у нас з'явилася гречана каша з тушкована:

Додано до [mergetime]1357478265[/mergetime]
Неприємна темрява, іржі тайги, розливу нетурботних тварин і мільярдів зірок накладної створюють незабутню атмосферу. І спекотний каша і чай були найсмачніші в житті!!! Тут є парадокс, потрібно терпіти, постраждати, реалізувати значення і красу звичайного здавалося б речі. Щоб зрозуміти, що чашка Hot Tea є... Вони закохалися в машині, не було ніяких сил, ні бажання поставити намет ... навіть спальні мішки не досягали.

6 годин сну в свіжому повітрі зробив свою роботу, і ми прокидаємо відчуття, що ми можемо перенести будь-яку гору, і якщо ми штовхаємо важче, то перестрибаємо над нею. Зійшовши до столу, вони виявили, що продукти, що залишилися безперечно були знищені податками (або ведмедями). Після викидання чаю з печінками, ми переїхали на пошук дороги (або напрямку) до Белорецька. Довга дорога тайга була виявлена швидко і протягом декількох годин ми були на бажаній мети.

Село розташоване на пагорбі-почки, біля підніжжя якого р. Белая (не пісня про неї гр.ДТ), на східному схилі були овочеві сади, а на західній могилі. Білий багатий гарієм, тайменом, піском і шапками (за історіями дядька Лені, ця риба є чимось схожа на флаєр, приховує під камінням і укусами болючно).
село на цьому пагорбі

(огляд за західним схилом ... було багато полуниці і іноді з різних сторін на схилі струганих жінок з кошиками і ведмедями)

(Перегляд на північний схід... в центрі можна побачити два маралі з білими баттсами)

(І тут є святе місце... тут був будинок моїх предків... Дядько Леон стоїть на місці, де він народився, а також мій батько)

Літо Я намагаюся взяти металошукач з мене, не багаті на родзинки, але отримати багаті об'єкти моїх предків ... або, можливо, мій великий в'яжучий залишався в кутку під будинок.
Хмари почали формуватися на горизонті, і вона спустошила нас. Антон почав скуштувати тимчасову казку, що дядько Леона вирушила риболовлю (продукти майже всі з'їдені поганими (або ведмедями), і перейшов на фортецю.
Червоноубт розташований з села близько 700 метрів. Площа площею 30 х 30 м з стінами, мотузкою, валом і внутрішніми будівлями. Червоне здавалося блокувати проходження через долину Білої річки.
(Вліво, в центрі моху, праворуч, внутрішній вал, на якому стінки периметра стоялися)

(фото на вертольоті Белорецька мій друг)

Місце було подихом, в вухах звучали явні зіткнення стрілок, гвинтівки волей і намічені команди команди команди командирів. Я стояв на місці, де ковані Сибірські козаки. Але погоди здійснили коригування і мали поспішати. Крім того, перевірка автомобіля показали, що поле зламала редуктора переднього осі і збільшену передачу. Прийміть на один задній міст і тільки з опущеним
Дядько Леон вичавили п'яти сірих, з яких відварили вухо з парою картоплі, яка вийшла з мішка в стовбурі.
(Важко, harius вже розгорнувся в повному потоку річок, кілька риб залишалися чекаючи нас... це не за нічого, що місцеві рибалки називають Дядько Леон «свербіж»)

Після обіду ми повернулися до нас. Важкий. Без передньої осі, поле стояв на ставках майже всюди:

9496276

Вона виглядає красиво, але ніякої міцності витягти її з ... руки розірвалися в кров ...

Вечора, ми скребили на тротуар і сіг в хору, "Ми літаємо заспокійливий в темряві, летемо на останню крило". . . ?

Підсумок:
Автомобіль має заміну всіх залоз, редуктора, задньої правої амортизатора, передні стовпи та щось інше. Але ми заперечили міф, що ви не можете піти в Белорецьку в полі.
Ми втомилися, вичерпані, але щасливі! Важко перехопити всі проблеми, невагомість і труднощі!!!

Пс:
Моя велика ланка, Баталін Георгій Федорович, який жив у Білорецький.

Додано до [mergetime]1357479015[/mergetime]
Додано до [mergetime]1357478976[/mergetime]
Ось! Я побачу трохи пізніше (якщо я знаю, як)

Джерело: