Любера (7 фото + текст)

Сент: Олександр

«Ми отримали бойову підготовку на початку 80-х років у внутрішньочерепному провулку. 14-15-річні лауреати внутрішньокореневих протистоянок пішли на міжпарт. Переможці подвір’я організували свої тренажери або попросили породжувати підстави, як юніори, де на них знизилася жорсткі системи відбору (щодо воєнного курсу для молодого бійця). Ті, хто був успішним – засвоювала філософію бойових дій, до міцності м’язів поступово додали психологічні, інтелектуальні, енергетичні (то про це). Всередині кам’янистих скелях, крім того, з’явилися протистояння, в результаті чого з’явилися їх лідери. Тоді ці лідери пішли на міжроковий рівень. Коли вони боролися, листя знизилися з дерева. Використовуємо студентів старших класів. Я захопив одну торсо і витягував, в якій точку потрапив в обличчя. Не дивлячись на те, що удар був до голови, торсо шок, як там вибухнула граната. Коли я отримав додому, я думав, що я потрапив, я не збере. Стартував спорт з 9 класу. За цей час деякі з моїх однолітків вже були фігури, видимі здалеку. За перші шість місяців я займався. Незабаром хлопець з'явився в нашій компанії, непомітно в появі, вузьким інтелектуальним обличчям, блондинним коротким волоссям, сильною красивою фігурою (без м'язів, що пропускаються через светр), своєрідним обличчям, не худі, не п'ють, культурували. Навколо його дивовижний спокій і самоконтроль. Схилили майже 2 роки, пішли на великі парки в Москві. Через місяць ми дізналися про свою ультрависоку бойову здатність. Він зрізається з одного удару з будь-якої руки, швидкість ударів неймовірна, це нереально дозувати. Коли загрожує ситуація виникла, він миттєво змінився, став зібраним, уважним, стисненим і особливо тихим, вибрав найбільш культурні слова, так як якщо він хотів не відлякати жертву. Не дивлячись на те, що сталося, а потім ініціатива перейшла до нього, він керує ситуацією, здійснював повільно, переклавши на протяжний натяг. Найчастіші, загиблі варені від неперевершеного страху, здавалося б, охопити їх в коконі з енергетичним полем. Не вдалося витримати психологічний тиск і зламався, але все, що було необхідно, він ніколи не почався. У той час, коли він спокійно підійшов до нас здалеку і відчував наше хвилювання, просто посміхнувся і, як якщо заспокійливе занепокоєння, поїхали з бізнесом. Це незважаючи на те, що серед нас були більш здорові, а також любителі вівсяних кулак. Якщо є два з них, це буде холодним. І десять - двадцять - п'ятдесят - сто - двісті - триста! Почуття ситуації. Одна думка про морози на шкірі, і що сталося з тими, на яких вони зосереджені їх увагу. Вони були вже на відстані в шоковому стопорі і навіть не могли відходити. Я не говорю це, щоб повторити його, я хочу, щоб ви знали, як це дійсно було. Вони намагаються представити нам як gopniks, а потім професійні спортсмени, потім ракетки. Про нас Любера – молодіжний рух конскрипцій (16,17,18,19 років), це рух від робочого середовища, це діти робітників. У армію ми показали високі результати спорту, ми встановили як приклад для інших. Я зайняв перше місце у співвідношенні, а в (50 разів). У нас є багато дітей [90 раз]. Які ваші результати? Вимкніть диван, брат, візьміть гантелі, ваші онуки будуть горді. Ми воювали проти гіршої молоді в Москві, які вважали себе елітою Москви. Вони не були елітними. Ми не збираємось переробити їх. Ми зробили з ними, що заслуговували більшість. Я пам'ятаю, як ми зрізаємо їх, збиваючи їх на кілька тижнів, і я можу відчути їх змочуючи ніч від головного болю, шліфувати помилковими зубами. Я хотів би збити їх, вони були вражені в цій битві. Поважати їх. Всі ці роки ми боремося за життя, і смерть затінила наші рани. Вони вчинили нас для своїх зламаних носа. Вони мали ще одну потужність, невидимий, прихований, але набагато більш потужний, ніж наш. Ми проти дітей потужних.
Бажаєте нам читати ці лінії. Послухайте гру минулого. Ми були чесними бійцями. Не буде такої молоді. Про нас, брат!

Для тих, хто цікавиться рівнем нашої бойової підготовки. Одного разу, ближче до вечора, два наших гідних бійців (Капустін і Бреусов) раптово заварені в нашій мирній веселій компанії, різко стрибають і приготовлені до бою. Ми були всі ланцюги, які не можуть переходити до них. Боротьба не виникла, а точніше бореться, але ще, невидимий, битва без бою. Ми не розуміли, Підставка в бойовій готовності, вони тихо пішли додому, пішли на ліжко і скидаються як до обіду наступного дня (день скидання), як правило, це відбувається, коли ви перевантажите автомобілі в будь-який день. Яка енергія повинна бути задіяна в цій короткій протистоянні, щоб прийти додому і пройти так !!! У нас є тільки хвилина, і ми всі наші вуха вкриті, як на площині. Коли вони відокремили, Чи можна ви почувати, що хвилина? І були ті, хто боїться. Тексти пісень, а це означає: Тоді думають про те, хто був Любре.
Проводиться через неможливе. Коли на останньому підході до шейку руки і барбекю піднімається ледь і навіть з блокажем – тут все просто починається, тут під допоміжними шаутами комрад з'являється справжній спортивний хвилювання, бажання виграти, зробити ще один прес, а потім інший. Коли ви почуєте захоплюючу кермову хорус з стрункими руками, ви застрягаєте наречену на показану потужність, для відштовхування можливостей вашого тіла разом з вашими товарами. Ті, хто стояв на резервну копію, тільки захопили барбекю в якості останнього курорту. Це була колективна творчість, ніхто не гойдалився, гойдалка поодинці не принесла радості. Кожне, виходячи з свого досвіду, запропонованого іншим, який необхідний колосник, як зробити підхід, скільки і як відпочити в перервах (це дуже важливо), який з раціонів більш підходить для кого, зовнішній вигляд розповість вам, як закінчити фігуру, що підрізати (не важко помітити недоліки). Що бойова здатність, яка говорить luber66 досягла важкої підготовки, а не з неба. У боях «на рукавичках» використовуються дуелі кілька на одному і ніхто не зажадав вам, знежирені до тих пір, поки вони не змогли. У таких змаганнях кожен спробував стояти на ногах якомога довше. Ми з радістю підібрали дух, ми завоювали дух. Це те, що ми зробили нас закоханими.

Люберси були як 300 Спартанів, кожен з в'язаним перфоратором з будь-якої руки. Багато хто гідний полум'я агіл, вони вибивають 15-20 осіб без отримання суттєвих збитків. Ось деякі з них: Черевики, Crocodile, Tooth, Sala, Ipat, Svishch, Capa, Igor Shalnev, Breusov Pasha, Kapustin Vadik, Kuzenkov Pasha ... Всі вони закохуються в різні часи. Якщо ви знаєте, що хтось інший, перейдіть на список. Різні фігури, висота, персонажі і тактика боротьби, але вони об'єдналися бажанням боротьби і духовної досконалості і прихильності до коду честі бійця. Перші бійці не почали. Якщо вони дійсно хотіли б побити когось, вони використовували бойову справу.
Брусова Паша, яка попередила бути «п'яним», демонструючи його нібито суперників
Бездоганність. У парках Москви збираються голігани, щоб подряпинити своїх кулактів, вони були дуже щасливі з такою знахідкою, але після її замішування вони раптом виявили себе на землі в секундах.
Ігор Шалнев мав таку непогану обличчя, яку не потрібно було обдурити, варгани відразу ж вважали його легкою преістю. У бою він схожий на ведмедя Балу з радянського мультфільму Мовглі. Його перфоратори не були суворими, але звучання трепка зроблених на ніг пауза. Самий спокійний і корисний чоловік в житті.
Kapustin Vadik переходить в битву відмінно схожий на Агіллі з фільму "Трой".
Коли він був міцним супротивником перед ним, він почався як Агіллі з гектором, стрибаючи з боку в сторону. Якщо опонент слабкий, він пішов, навіть не піднявшись своїх кулак, поки він отримав партії ударів. Потім буде повернутися відразу, але він буде абсолютно різними ударами. Він мав дивовижну здатність культурно випустити його, щоб боротися з будь-яким бульбом, будь-яким розміром.
Як тільки на каюті, хтось б'є його, він не був навіть І я не проходив своїх кулаків. Kapustin знав, що я можу зрізати з ударом направо, але він пішов на мене спокійно руками вниз. Я не знаю, чому, раптом я потрапив його спочатку в очі, він кинув два метри, помітивши голову і сказав я. Тоді я усвідомив неминучість того, що сталося і вирішив «продати» себе більш дорогими, побігти в нього і зуміли його втричі. Зроблено флеш... і я лежаю на землі. Він почав різко підніматися і отримав удар такої сили, що він зробив шум у його голові і почав гойдатися. Щоб уникнути падіння, я захоплюю дерево. Після п'яти хвилин він прийшов до своїх почуттів, хотів закінчити боротьбу, до якого вадик сказав мені: «ОК, але візьміть перфоратори назад... і я знову впав і був несвідомий протягом декількох хвилин. Коли він кинувся, він відчував його верхню губу ковтати, його ціле обличчя набрякли і був німим. Він зробив, що він нічого не втратив і потрапив його знову.
Я не можу пам'ятати, як я впав, але я не можу отримати. Він чекав, "Любер", падін не збив.
Набридло чекаю, Капустін прийшов, подивився зверху, його кров пориває від його зламаного обличчя на мене, і сказав спокійно, що пробачає мене останнього удару. Він просто великий гуманіст. Після цього інциденту я почав вчитися краще.
Mitrofanov Misha, один з найбільш благородних закоханих, найбільш поважне ставлення до товариств. Якщо він не схожий на кого-небудь дуже багато, він влаштував полуколаганні жарти проти супротивника, якщо він прийняв їх, нічого не було, але хто ніколи не лікував або відштовхував його за це покарана відразу.
Важкий гігант Свище впав ворога на далекій відстані, створюючи навколо себе одну і півметрову зону миру. Після того, як я спробував в коробку з ним, кинув себе в п'ять разів, припинив п'ять разів з великим гарним ударом в носі, я пішов потім відхилений.
Бруси, на відміну, після декількох швидкостей ударів, вводять боротьбу, розсіюючи суперників до безпечної відстані. Я бачив, що він викинув половину класу з письмовими стільцями в один день, і він виявився гарним танцем підлогою.
Василь поширив свої відомі математично точні хіркаші, після чого губи ламаються в ганчі.
Зуб маленької стежки, закачаний як бочка, ніколи не стояв в будь-яких стійках, тільки руки в розтяжці. Коли високий опонент стояв перед ним в боксерській підставці, секунди перед атакою, він запалився, 3-4 кроки блискавки швидкого запуску, високий стрибок і дроблення удару навпіл-халф, під час якого він складався в кульку. Земельне тихо поширте і запалюється ще більше, не дивлячись на результат його «роботи», і він практично завжди зламаний ніс.
Я розповім про мій останній бій. Наш друг Кузенков Паша був збитий для прийняття найкращої дівчини з дискотеки. Він був збитий більше двадцяти людей, два захопили ноги, решта впала і злий. На зустрічі бійців вирішили: тільки старі чоловіки заходять в бій. Поїхали люди. Ми зустрілися з ними в вузькому місці, на одному бокові гаражі на іншому кам'яному паркані, досить, щоб вистояти в лінії. Навколо ворога підійшло спокійно, було близько 60 чоловік, і вони знали, що ми не були достатніми, перед битвою Паша зрізала три одночасно, вони повідомили головній групі супротивника про наш номер і де ми. І сказав, що я був страшним. Паша Кузенков в центрі. Зібрав ворог і не зупинився атакувати. Пашка вперше впав в натовп, його удари побивають землю. Хтось відразу захопив мене ногами (це, очевидно, їх тактика), потім вони намагалися залишити, пропущені кілька ударів, зламали і вводять боротьбу. Паша і кореня зламали посередині і разом дробили центр. Звуки їх ударів виявилися з маси. Задні ряди опонента ran і вони, перевернувшись, пішли в нашому напрямку, я знав від звуків ударів. На мене з'явився сильний бійець, раптом був сильний удар, і він блюв з рук і був зведений на три метри, він був Паша, бігаючи минулим, вирішив допомогти мені. Через кілька секунд трахнув: «Все зрозуміло!» Зарахувати наші Щось на місці! Давайте! У мене було багато ворогів навколо, і я стрибнув над ними. "Не запустіть!" Ми пішли в двори колони спокійно і спокійно. 15 супротивників зловили нас. З початку нашої лінії два бійці стрибають до мене (Я закриваю) і продемонстрували готовність боротися. В темряві під наступаючими шаутами не було бойових дій. У вогні виявилося, що я був єдиним, хто зламався обличчям. Я ніколи не вийшов знову.

Любитель привів до здорового способу життя, не доторкнувшись звичайних хлопців, особливо якщо він йде з дівчиною, доторкнувшись тільки гололиганів, що надходять до подряпин своїх кулак.
Схема битв приблизно така: під час зіткнення головний сердечник зробив свій шлях в центр перекручування натовпу супротивників, розпадаючи середину і обтираючи всю масу. Потім вони розщеплюють на дві лінії, повернулися назад, найсвіжіші були зазвичай позаду, вони побігли практично без опору, а інший перевернув навколо, щоб збити передні ряди суперників, найсильніші боролися там, вони отримали самі, вони не були запасні.

Незважаючи на закачані м'язи, швидкість ударів була неймовірною, невидимою рукою польоту, тільки гучні ляпаси і падіння суперників.
До боротьби ми відчували суперників, наповнених страхом. Іноді вони не можуть рухатися, не можуть навіть відходити, кричати, закликати до допомоги, енергетичний ефект мастильних матеріалів на неформальних інформаціях можна порівняти з ударом консорціу боби "Ка" на мавпи ("Мавглі"). Ми маємо багато спільного з цим мультфільмом: ми воювали інформації, як Mowgli зробив з червоними собаками, дуже точний порівняння. Чому червоні собаки? Побачити себе: панки, наприклад, боролися так: вони потрапили до землі і закінчилися ногами. Брудна, з агресивними обличчями, їх lexicon був знижений до woof-woof і taf-taf. Коли вони прогулялися в парку серед цивільного населення, вони сказали щелеп-гау, і коли з'явився Любера, tiaf-tyaf. Металери використовуються ланцюги і ручки (розкладені рукавички Я також по відношенню до кнаклейок). Ми не завжди виграли, були поразки переважно місцевими, пара разів великих (тільки в результаті значної чисельності ворога). Ми не відмовляємося від того, що інформенти були агресивними. На жаль, вони підтримали новий уряд, ми втратили в нерівній битві. Наші втрати є високими, багато хто загинув, але ті, хто перейшов на точку повороту, перенесли на новий якісний рівень, ставилися поважним громадянам своєї країни. Ми розбризуємо штучно створену міф, що здорові м'язи є ознакою низького інтелекту. Я особисто знаю, що один, хто нещодавно став професором медицини, інший поважний стоматолог, який має патенти його винаходів, третій викладач університету. Сьогодні ми хочемо взяти участь у створенні великої країни – Росії.

Інтерв'ю з Любером:
- Привіт. Ви позиціонуєте себе як Любитель?
- Як колишній Любитель, так.
- Чому, як "форматор Любера"?
З 90-х років руху Любур вже не існував. Різні часи, різні інтереси, різні цінності, і вік вже затягують.
В якому віці ви ставите мастило?
З 16 років вони дозволили гойдалитися і розвивати бойову здатність. У віці 18 років вони вже стали серйозними бійцями, у віці 19, вони вже були ветеранами Любера, а після армії ніхто не проїдав спеціально для боротьби. Вони були «старими чоловіками», які замовили процес від центру.
Покажіть мені, що ваша активність?
Здоровий спосіб життя, спорт, розширення бойового спектру, підготовка волі, прагнення до досконалості.
- Розширення бойового спектру? Чому?
Чоловік повинен бути бойовим, приготованим на армію, здатним захистити свою сім'ю і своїх близьких.
- Розкажіть мені, в 80-х Московських історіях про масові бої за участю любурів. Це правда?
Так. Я зробив.
- Чому це сталося?
Боротьба є побічним ефектом зустрічі різних юнацьких субкультур. Немає того, хто хоче боротися з метою. Місця масового відпочинку в Москві: парки, великі дискотеки і бари заповнили інформалями, які зібралися не на всіх, щоб їздити і відпочити культурно. Вони зібралися в натовпах, щоб подряпинити своїх кулак. І постраждав від цього, перш за все, нормальні Московіти, які пізніше припинили відвідування цих місць.
Ви впевнені, що ваша ідея агресії неформальних субкультур не перебільшена?
- Я прямий учасник подій, від 83 до 87 років. Я бачив його своїми очима. Зібрано в натовпах найпривабливішого коляда Москви. Це був час. Інформації тихі.
Тепер я повинен прочитати багато різних матеріалів про цей час. Він повинен був дуже жорстокий ...
Це не як труба, як 90-ті. Якщо ми не пропустили ситуації, то влада підтримала нас, не було таких 90-х років.
Чи можу я отримати враження, що ви пишаєте свою участь у цих змаганнях? Що сталося в Москві?
Ми прийшли до цих місць, щоб відпочивати, і вони намагалися вигнати нас звідти, перші зіткнення були дуже важкими. Зробили нас разом. Ось де все почалося. Вектори були перекручені.
- Який?
- Я розповім вам коротко. Центральні парки, центральні диски та бари були позбавлені бульйонів. На парках зупинилися і люди. У Москві поборолися бої, але ніхто не підтримав їх. Нормальна московська молодь підтримала нас.
Ви вважаєте себе національним героям? Легератори Москви?
- Ну, це занадто голосно. Ми просто нормальні, здорові молоді.
Які субкультури ви боролися проти?
Проти агресивних: металісти, панки, вентилятори. Особисто я не схожа на папуги.
- Парагтя? Про нас
Фаршировані люки, лущення ланцюжків, залози в носі, губи, вуха ... Фемінін чоловічий ...
Які з субкультур юнацтва ви вважаєте неагресивним?
Я не знаю багато про них, чесно. Ось велосипеди. Хлопці веселі. Не було проблем. Вони не випромінюють агресію навколо них. Декілька з них інколи переповнена.
Чи можна сказати, що серед неформальних людей є нормальні, хороші люди, незважаючи на їх екзотичний вигляд?
- Звичайно є. Тим не менш, коли вони виростають і збираються.
Що ви думаєте про сучасну молодь?
У мене є сильна думка про це питання. Вам не сподобалося.
- І ще?
- Ні молоді люди. Половина померла від наркотики, ударів і червоних бульб, і половина померла від дистрофи, ненаряддя для армії, під вагою, і homos. Вже є покоління сильних особистостей. Вони будуть менше, але їх міцність буде схожа на наші. Якщо вони об’єднуються і підтримуються державою, вони стануть героями майбутнього.
Ну, спасибі за відповідь на мої питання. ?