Дубай, Таїланд, Камбоджа, Гонкон

Тут будуть багато фотографій і листів. Будь ласка, не зламайте його, я буду закінчити його. Фотозвіт, як я можу, коментарі до справи приймаються. Бульшит про загартованому горизонті не писати, багато фото зробили «за знижкою» за ряд причин.

Ми збиралися швидко купити ваучери в Таїланд, але реклама не за нічого двигуна торгівлі: ми побачили плакат Еміратів. Безкоштовно! І не важливо, щоб рейс не був прямим - труднощі не скажуть нас. Ми також будемо відвідувати пари країн. Я скажу, що я не вписаний в цю фортнікацію вдруге. Починаємо до того, як ми залишили. З тих пір, як ми приїхали до Дубаю, 6 і зліва на 3, нам не потрібен готель, і без готелю ми не можемо отримати візу через сайт. Я мав отримати візи до Москви. Зайдіть її без проблем, і ось - країна від казки 1000 і одну ніч.

, Україна

З аеропорту переїхала до музею історії Еміратів. Музей виконаний в старому форті, квиток на 3 дирхам (1 долар = 3.65 дирхам).

Країна - це лише 80 років, тому музей невеликий і розповідає про те, що було в Еміратах, перш ніж було знайдено масло, і як країна розвивалася після цього.

До того, як вони знайшли нафту, були зменшені на полювання, риболовлі, перлову риболовлю та торгівлю.

Однокімнатний номер виконаний у вигляді морського ліжка.

Далі ми вийшли на катер і пішли на канал. Човени древні, майже початок останнього століття.

На каналі були побудовані перші хмарочоси (навіть фон поточного слова навіть смішно сказати)

Хтось з тапотеками

р.

Трафік вздовж каналу інтенсивний, тому катер не всі фотографії можна приймати саме на горизонті.

Готельна будівля: знаменитий найдовший підйомний проїзд.

З каналу ми приймаємо таксі до символу Дубаю. Готель Burj Al Arab, aka Saurus: один з найбільш розкішних готелів світу. Під час будівництва араби зробили помилку і з моря виглядає як найбільший хрест у світі. Фотографія, алас, повинна бути проти сонця.

Поблизу готелю в приміщенні гірськолижного курорту (див. як трубка)

Від Sail ми йдемо на область нових хмарочосів

Р

Конфігурація і висота обмежені тільки фантазією архітектора.

фото найцікавіших

Найбільший хмарочос у світі

Важко потрапити в лінзу. 163 поверхи 828 метрів висока.

захотілося зустріти захід сонця на оглядовій палубі – це не вийшло. за місяць, потрібно записати час

дуже швидко

Як вони чекали, почалася фонтан.

ефектний

Не пропустіть відеокамеру.

Займається 2-3 хвилини, в залежності від настроювання.

Новий раз

Щоб подивитися і знімати з зручного місця, мені довелося піти в кафе. дві кав'ярні і два бункери з видом на фонтан-25 доларів.

До початку шоу торкнувся жорсткий. Тоді я не шкодував.

мельоди закінчується, закінчуємо каву.

при перегляді шоу, черга прийшла до спостережної кімнати. На шляху до вершини говорять про всі етапи будівництва.

нічний перегляд

Ви повинні фотографувати через скло, тому якість середня.

р.

Як ми отримали, стартував новий фонтан.

Ми дивимося шоу, заморожуємо (це сильний вітер у верхній частині) на шляху назад пропонуємо купити фото. за $ 70 фотошоп не зацікавлений

514760

Ми беремо метро (не в змозі взяти фотографії, місцеві жителі дуже нервові, коли ви падалите їх), перейдіть до аеропорту. Підсумок прямує до терміналу. Політ 8 годин яскравіше послуги: залити стільки, скільки ви просите) ) ) Спробуйте майже все: cognac Hennessy, віскі Johnny Walker, gin Bifiter, 2 види червоного та одного білого вина, пива Heiniken та Budweiser. Тільки горілка не намагалася ) ) У Бангкоку ми поселилися на Каосані (найбільша частина + біля всіх визначних пам'яток .

р.

пам'ятник

Старі форти в центрі міста.

Лога Прасат. Тут ми були виведені місцевими водіями таксі: пропонували їздити на тук-тук (моторрол з Каласком) 4 години на 20 бат (1 бат = 1 рубль). Ми любимо сосиски, що скасовуються на фрібі, не припустимо, що ця поїздка супроводжується відвідуванням всіх сортів магазинів.

Золота гора. Як тільки були всі скарби Бангкока.

Золота гора Будда.

Тайки на різні дні тижня повинні програти до відповідного Будди.

Головний святин Золотої гори. Не можна фотографувати нормально, тому що хтось постійно молиться перед нею.

Далі на нашому маршруті був щасливий Будда. Звісно, для того щоб не заважати щастя, доступ до храму був закритий.

Wat Ratchanadd Храм

Будда з цього храму

Храм Великий Будда. Будда є настільки великим, що він не сходився в храм і стоїть перед храмом.

Тут є менші Будди навколо нього.

площа

р.

У той час як верхова їзда через навколишні монастирі, було темним + палацом було закрито годину раніше, тому що цар прибув. Цар не дозволяв фотографувати: У мене є камера, як і всі поліцейські в радіусі 20 метрів кричить, якби їх зміїти трохи. Він взяв свій автомобіль, коли цар пішов до палацу.

Католицький Різдво у Бангкоку

Каосан вночі. Вони роблять речі на вулиці. Бананові млинці, смачні.

Фрукти будь-які: від звичайної кавун і бананів, до екзотичних очей Дракона і Дурян. Я не знаю, чому люди так здогадуються про нього. Я спробував різні місця, нічого особливого.

Макашинка, обсмаження на паличці, щось їстівне, щось не так добре.

Вхід до Королівського палацу. Вимоги до одягу: штани, спідниці нижче колін, футболки, сукні з закритими плечами. Для тих, хто не має одягу, пропонується в оренду (безкоштовно, але на приманці 200 шт) в шафі біля входу.

В'їзд охороняється ракшасаними дебатами різних кольорів, 5 метрів у висоту.

Палацовий комплекс дуже компактний, тому можна фотографії тільки частини і не завжди з вдалого кута.

Phr Sirotan Чеді

Камінь Будда

Головний храм комплексу: Храм Емеральда Будда

Сам Емеральд Будда. Залежно від сезону одягають різні речі. Корольові сукні Будди особисто. Зйомка заборонена, фотографована на ходу.

Панорама

Пра Мондоп

Зареєструватися

панчохи

Я не кладу багато фотографій.

Phra VIHARD YOD (хоча не обов'язково, тому що в кінці заплутався в цих фрасах)

р.

У царівському палаці охоронялися судноплавствами, повинні бути видалені з-за барів.

Шакрі Маха Prasat

Ват Пого або відчайдушний Будда, позолочена статуя 46 м

П'ятниця

свінгери

Далі до головного храму з відступним Будда є храми з Буддасом «молодший». У храмах є всі монотонні, але Будда взяли фотографії.

стоячий Будда

Ще один сидячий, але вже під дерево.

Будда з змії

Я не знаю, що це називається.

На шляху з комплексу був смішний епізод: мій подруга не знайшов ніякого атракціону з довідника і вирішив попросити аборигінал, де вона є. Вони пішли десь і сіли на пиво. Після декількох хвилин вони повертаються і скажуть, «Гівські гроші Дідусь». Я збираю 20 бат, Я даю його своєму діду, він відштовхує з контемптом, стоїть на увазі і дає фразу: Ту ручний башт (в розумінні 200). Я злякаю, я запитаю мого друга, "Ді він врятує вас від драконів там?" Так само дивно: дід провів 30 метрів і показав пальцем на статуї за 5 хвилин, намагаючись приміряти його дідусь – не прожити. Пройдемо і залишаємо, а потім кілька хвилин. Ту лупа лупи

Додано до [mergetime]1327147938[/mergetime]

Не більше. Закінчіть його пізніше.

р.

Ціна порома 3 бат. Wat Arun або Храм Ранкового Dawn

Будда храму Dawn

Ви можете піднятися на сходи до храму, але складніше спуститися.

Панорама річки Чіао

Увечері ми переїжджаємо за пару днів до готелю Bayok Sky, найвищий готель Бангкока. Так як є багато росіян, є російські спікери в штаті. Заброньовано середню зону (за ціною: чим вище, тим дорожче) – російська дівчина розробила верхній поверх, за однакові гроші. Багато китайських людей не люблять їх. Китайський рух у невеликих групах, не більше 50 осіб, щоб не привернути увагу.

86-й поверх фото

3250Р. 3700Р.

Я не знаю, чому б туман.

З готелю ми їдемо в Аютая - старовинне місто зруйноване Бурмесе. Вартість квитка 3000 за гравця. Гот на 560 (260 мікроавтобус і 300 тук-тук на місці).

3610Р. 4200Р.

Аютая, древній столиці Таїланду

реслінг Будда

Бангалор

Р

Він, але з іншого боку.

Buddha від Bang-Pa. Ми пішли на церемонію заправки

Погода була зведена на честь китайської премпресії, яка зробила себе харакірою, оскільки імператор не висловив радість на її зовнішній вигляд.

Статтєві зв'язки

Тріск Pahan. Піраміди насправді 3, але всі відразу не ходять в рамку.

Замість тука-тука ви можете їздити слоном.

р.

Ще один відступ Будда, можна побачити, де вода досягається під час затоплення.

худі

Руїни Ват Маха Що

Голова Будди в гілках дерева

miraculously зберегла Будда

Wat Ratcaburana - головний храм Аюттхайя

Ще кілька храмів, але все було знищено так багато, що не було ніякої точки в зйомок. Візьміть таксі, поїдьте в Паттайю, місто дебаучері та пров. Проживання в готелі: замість 4 зірок, ледь тягнеться на 3 Просто отримайте напій для прибуття з-за нічних витримок красок "стасик" невеликий, дюймовий 3. Яскравий, вдарив йому слизьку, і вже бажав викинути корпс, так як була думка «Чи змінимо номер?». Ми називаємо адміністратора, ми представляємо покійний. Адміністратор пропонує безоплатний номер, або + 100 башт люкс на 2-му поверсі, але завтра. Я люблю люкс краще. Ми приймаємо 100, я спати, мій hunts cockroaches всю ніч. Не вдалося, немає жертв, але вранці немає люксів. Ми влаштуємо легкий скандал - ставимо в суперлюкс, з тим самим заряджаючим. Історія завершилася, якщо котел не спалив на другий день. Не було ніде перемістити нас, бо не було нічого дорожче) В кінці вони змінили нагрівач і приховали, коли ми з'явились як таргани.

Додано до [mergetime]1327180301[/mergetime]

Я був в Тай протягом 4 років, під час якого Тайська навчалася російською. На День Нового Року немає іншої мови. Серед відвідувачів Паттайя на російський відсоток 70. Європейки за ці гроші не готові йти, їм легше чекати 2 тижнів.

Ми йдемо на прогулянку: знаменита прогулянка вулиця-незахідна дебаучера і пророк

вона.

магія

Габаритний зображення

смуга-бар

І звичайно гонщики.

Натюрморт

Це під вусом рок-бару.

На додаток до магій, простудентів і трансвеститів, є різні персонажі.

р.

Кожна ніч між Різдвом і Новим роком в Паттайя

Уранці ми сидимо на плаваючому тросі і купаємо на найближчий острів, адже пляж в Паттайя повністю наповнений.

Ви можете зробити це за 30 бат.

412873

Ви можете зробити це на 150.

На прибутті їх розвантажують в торти Колумба і приймають на суші. Острів Ко-Лан. Люди люблять Сочі, на сонці дорожче перед очима. Чистий море, білий пісок, цивілізації (кафе, туалет, душ)

4987699

На наступний день ми їдемо в Nong Nooch Park.

Парк 1,000,000 пальмових дерев.

Також можна годувати тигр.

Габаритний зображення

зрілі

Орхідея

191422

свінгери

папугаподібний

альтанка

Це ті, які чаї tequila.

тераса, найвища точка парку

р.

тераса

, Україна

парки

34315879

Тоді був трансвестит шоу.

Я не вражений.

і слон шоу

р.

Елефанти заслуговують окремий пост.

А все, що вони не вписалися тут.

Додано до [mergetime]1327184614[/mergetime]

Це не кінець завтра (або сьогодні).

Габаритний зображення

Ми спробували піти самі, але зрозуміли, що без туристичних агентств не обійтися чисто від економіки. Вартість поїздки від 2800 до 7500 бат на екскурсіях готелю. Програма канального катання в тайському селі (демпер ще)

слон-рішення

Erivan Falls (актуально мережа 7 водоспадів, див. 4)

Габаритний зображення

7, але немає часу для плавання.

У нас є лише 4, тому ми могли б піти вниз.

р.

Далі ми йдемо до Ківі. водоспади.

Все, що покласти на сплав, прийнятий до середини річки - далі, ніж кілометр і половинка плавати (не можна відмовитися від того, якщо ви не можете плавати)

Наприкінці шляху село на річці, вечерю, масаж (за гроші). У річці немає крокодилів або змії. Ми були щасливі: ми отримали останній будинок і нормальні сусіди, пара з Казань. Вечір на Kwai: тиша, риба бризки, хтось співає в деревах, хтось ебать, хтось їсть, в загальному звукі не передається. Враження було псовано тільки реалізацією, що весь канал переходить в річку. Для дезінфекції мені довелося вимити в душ двічі і взяти 0,5. Далекий лівий будинок - наш.

588899 Р

Уранці було село мавпи.

р.

Залізнична з мостом над кваї, названа дорогою смерті і що я говорю східними екскурсійними магазинами з усіма сортами г. Немає способу я не можу зрозуміти, як 50, в основному освічених людей, на команду керівництва бігти, щоб купити всілякі начинки для засмаги: мазь від сперматозоїдів мавпи, чарівний сік, що занурюється на пасовищах, чай з папорочкою та іншими засобами народної медицини. На фото бог Еріран у вигляді слону 3 голови.

Для нового року ми повернемося в Паттайю.

84456Наступна

Тайські попросили дітей писати звання російською мовою

бетати

Панорама

На оглядовій палубі є пам'ятник адміралу Удомасакі, молодшого сина царя, який побудував навігацію в Таїланді. Дуже поважний Тайський джентльмен. Для венорації навіть придумав особливий обряд: купили стрічку гасників і вибухає на пам'ятник в спеціальній бетонній коробці біля основи пам'ятника.

Я був боятися, але якось я не міг пройти.

Ми залишаємо Паттайя, ми йдемо на острів Chang.

145962.

невеликий острів 70 км в діаметрі

р.

перевірити в готелі, знайти ще одну білизну: на фото море розбризлиться на стінках басейну, але фото було взято під час високих припливів

На острові немає нічого спільного. Острів гірський і ідею велосипедів можна забути. Ми беремо мотоцикл, 20 років не ходив, і ось гори і лівий трафік. Так ви не повинні вбити двох людей на тест-драйві. Природно, на правому провулку, назад кричущий, перебудівля, 2 км, звикати, вирішувати, перевернути. Як у водій школі я вибрав місце 150 м в одному напрямку прямо, 150 в іншому, я чекав до тих пір, поки ніхто не був там, я перетворю ... деякі bastard від місцевих жителів починається з місця і починає гістерично гумувати, рефлекс витягування газу ... Я трахнув в чергу. Я збив деякі горщики, що пропагують в білборді, я прокинувся. Я отримую, я відчуваю, як повний учитель-студент водної школи: шматок шкіри був вирвав з коліна см 2 на 2, пара фінга явно з'явиться. Несподіваємось тут. Тайки завжди полоітні і вірні, вони навіть мають поняття «не втратить обличчя»: Я отримав неправильну тайську. З'явився два тітки і почав розім'яти, так як якщо я не розтріскував горщик, але загинув їх кохану тітку, яка залишила мільйони на кращий мисливець. Я вже стоячий, а потім я впав в стопор, але через пару хвилин я пішов. Питання "як матч?" припинило торкання. Ціна тегу дав мені ще раз: для скидання щита я вже кладаю на місце і розбити горщик 2000baht. 2 чоловіки приїхали до порятунку і почали торкнутися щось на місцевому типі «що горщик був». Замість того, як відчуття винних, було бажання пробивати в обличчі, але ці бейстари почали збивати про «поліс». Поліс не посміхався на мене: ні права, суглоб на обличчі, ціни відомі як 500 дзвінків, 500 штрафних, і ці мавпи також повинні щось подарувати. Є тисячі в кишені. Попри те, щоб дати тисячу голоду і негайно відхилявся, принаймні одна істота запропонувала допомогу: нога в цей час від коліна до п'яти крові була затоплена. Змивається кров, змивається грязь, купила Банда-Айд, приймала другу, вирушила до водоспаду. Дорога на водоспад-700м на нозі через джунглі

р.

водоспад прекрасний, є невелика вода.

Ви можете плавати, де вода потрапляє.

рок-дайвінг

Ми отримали на оглядовий майданчик.

Ви можете плавати на сусідні острови на човні або катамаран

Пляжний наступний двері переповнений.

(Рівне)

Наша довгадка Honda. Увечері пішло здатися, подумав, що власник всього мозку нічого не займе. Людина виявився рокером у кожному сенсі слова, не скаже слово, тільки дивився, що ми були живими і здоровими. Від поваги поїхали в магазин, купили його пляшки коньяка, яку він ще дивився.

В той час як ми прийняли мотик, ми побачили плакат Камбоджа 450 бат. Я відразу хотів піти в Камбоджа. У монахі проживали, де ми отримали молитву.

Увечері ми читаємо про Камбоджа все, що ви можете знайти в Інтернеті. Вранці приїжджає Мікрик, є 4 росіяни, відпочинок французькими і німецькими мовами. Швидко співпрацювати. В цілому, кожен, хто подорожує savages, завжди суперечить дорогам, бо всі чудеса, які були там, і що там. Ми приїжджаємо до кордону з дружною компанією. Починається дайвінг. Перший клоун виходить і купить візи в Камбоджа. Скільки? $35. Ні, вартість візи 20. 5 хвилин перерву комедії, ми не віддаємо, листя. Другий клоун прибув: дешеве таксі всього $60 від кордону до Sim Reap, але є шість з нас. "Take 2 таксі" Походимо. Половина години пізніше, розуміючи, що у нас немає нічого розлучення, вони приводять до кордону. Тоді, на нозі, купіть візу за $ 20 + 100 бат для не фото, отримуйте лінію для кордону. Ми познайомимося з Мусковітами, є 6 з них, при цьому будемо стояти напою для знайомства. Росія швидко зростає. Мусковіти під претекстом штрафу за відсутність фото ще розводять за 35 доларів на візу. І - це Камбоджа! Перше враження: Я в Домодєдово, на автостоянці. У роги також похмурі, а також пропонують довести не дорого. Ми здивовані, щоб дізнатися, що ми маємо квитки з кордону для регулярного автобуса (це щось схоже, наш Liaz 70 років випуску, але без вікон). Ми збираємося отримати мікрик. Ми працюємо від $150 до $80. долар в Камбоджі - це друга валюта, а не перший. Водій просить $40 заздалегідь, тому що він не має бензину взагалі. Походимо. Ми сперечаємо за 5 хвилин, поліцейський приходить, каже, що під його гарантією цей водій може бути надана гроші. Отримується $5 від драйвера, листя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми виїхали з тих, хто забронював готель, шукаючи житло. Водій вірить, що він зробив свою роботу і починає тьм'ятити: як і де не відомо і взагалі я не локальний, дати мої гроші. У найближчому пристойному готелі є $ 35 за номер. Мусковіти не люблять брак басейну. Ми залишаємо за собою половину охоронців. Будь ласка, будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Запуск місцевого водія Тук-тук "За 1 долара в хороший готель" Розведення в стилі водіїв таксі на 3 станції. Водіння по вулиці в готель, який ми були, як, тут. В результаті ми подали весь центр за долар, але перевірили в перший готель.

В інтер'єрі готелю виконано з пряжки деревини, ми навіть знайдемо важко сказати, скільки коштує. Ми шукали місце для їсти вечерю. Підбираючи тавер на Pab Street, ми запропонували: курити анаші або хеші, жінки, ті, хто не мав, стріляти з Калашніков-50 $, купити Калашніков-100 $, стріляти від RPG-350 $, але потрібно піти 200 км, купити РПГ, ціна не була вказана, поліціяман підійшов, запропонував купити токен: без кількості $ 10, кількість $ 100, з хевом і пістолетом $ 1,000. Вибрали тавер з хмерською кухнею. Для $8 страва для двох: крокодил, змія, остріх, кенгуру і жароз. Вони варять для барбекю і роблять суп з бульйону. Для загострення вони вирішили пити одну отруту на інший - Mekong віскі, $ 5 за 0,7 л. Алас, фото всі розмиті.

Вранці все було живим і добре. Готель орендував тук-тук за $15 на добу. Мусковіти злилися на 10, і я був ледачий. Походимо в Анко.

Анко Ват, будучи на острові, витриманий кращим

Багатомовний Будда

басейн-парк

Ми могли б піти вгору, але була величезна черга китайської, і ми не чекали.

Ми взяли трохи пострілу знизу і пішли на наступну.

Ворота в Анко Том: величезне місто з мільйонами людей

Центральний храм Байона

Вони говорять про те, що жодна людина на вежах не схожа на інші.

, Україна

храм

Фиманакас

Elephant тераса. Як правило, фотографії неможливі через постійне втручання китайської мови.

Leper король який побудував це місто

храм

Р

Храм Прохм, єдиний зліва, як він був знайдений

дерева проростають через стіни

38746634

через башти

Ви відчуваєте себе як символ в мультфільмі Mowgli.

Відсутні тільки блоки.

3610Р. 4200Р.

Не дивлячись на їх відправлення, джунглі робить свою роботу.

Побачивши його, відпочивають і не вражають. Шукаємо Анко Ват на захід сонця, ми голова додому. У готелі є цілодобова стійка реєстрації гостей.

У зворотному напрямку все пройшло без надлишок. Вранці беремо молитву і підкорюємо острів. На пораді по Камбоджанському друзям ми йдемо на дикий пляж, але ... несподівана перешкода на шляху.

Повернутися до нас, щоб повернутись до нас.

Пити пиво, повернути назад.

Ми їдемо в село риболовля, беремо на каное, їдемо до річки з мангровими деревами.

Просто в разі, немає змії і крокодилів.

Ми знайдемо дикий пляж, тільки 70 метрів, але в 2 години не з'явилася одна людина.

після декількох днів пляжного відпочинку

р.

І останній захід сонця на Ко Чан.

дивний

зрілі

Габаритний зображення

Увійти

Ми залишаємо острів у темряві. Тайські моряки: ми молимося пальником від третього підходу, але... виходить це не наш стовп. Ми шукаємо нас на півгодини, ми тільки знайдемо їх при при приході до берега. Готель в Бангкоку доставляє всі труднощі: 4-by-4-метрове ліжко я ще не бачив.

У Гонконзі ми поселилися в готелі і запустили на набережну, щоб не пропустити лазерне шоу.

ледь помітний вгору

Показ триває 10 хвилин.

доб. 359460

Морський

У новому році вони говорять ще цікавіше.

Покажемо, нехай прийде на алею зірок.

Є кілька людей

Після прогулянки ми повертаємо в готель. Я ніколи не був в тому, що вона до. Коли населені пункти не виглядали дуже багато: отвір схоже на отвір, а робочий день ще не передається. І тепер все це проколюється. Не є одним обличчям, не тільки білим, але навіть китайським: Араби, Негроес і індуси. І колір шкіри тут зовсім не доречний, контингент з іншої причини знежирюється: смаготи, пряники, жилети і малюки-повний набір. Він був в ліфті своїми руками на стіні, своїми руками в кишені. Не рекомендую готелю ворогу.

р.

Вони мисливці за півдня, переплітаються. Вранці вранці.

Вони мисливці за півдня, переплітаються. Вранці вранці.

Гонконгський транспорт

747474

хмарочос

, доб. 5

Ми йдемо до Вікторії Піка.

Вид з Victoria Peak. взяв неправильний об'єктив()

р.

свінгери

На вершині є трамвай.

Гонконгні трамвайки: вузькі, але подвійний

метро Гонконг: чистий і сучасний

У банальній підрахунку часу показали: стояти в лінії, їздити до вершини, стояти в лінії назад і вниз ми не встигли. "Аеропортний головний"

Епілог поїздки: Я використовую, щоб перейти до Еміратів регулярно, але ... не було 5 років - країна погіршилася. Все вирушило в ціну, як і раніше на ринку в будь-якому магазині золото 750 золото було рівно 750 золота, а діаманти були точно діамантами, інакше магазин був експортований, товари були конфісковані, і власник пішов в тюрму. Тепер я хотів купити сережки на новий рік: «біле золото з діамантами» Срібло щита з фанітами. Якщо ви перейдете на ринок для вас. " Купити годинник, iPhone, окуляри, сумка Louis Vuiton. Я втомився від відправки і поясню, що у мене є чесний iPhone і Радо годинник, я не потрібен підроблений.

Таїланд - посмішка країни. Кожен щасливий, все дешево, завжди сонце є одним з кращих місць для відпочинку і не боятися їздити самостійно, без агентства.

Камбоджа: кожен долар. Найдешевші Люди добре вражені, як у Тай. Але якось наголошує, що Калашніков продає $100 на кожному кроці.

Гонконг - місто для бізнесу, не для відпочинку. У мене є все, ви можете коментувати і попросити питання. Нарешті: на нашому велосипеді

Джерело: