Севастополь бездомний

З неприпустимим обличчям ми рідко думаємо про те, що ці люди, як вони прийшли до такого життя, і як важко їх життя. Як працює людський розум – ми піклуємося про себе.

Наша редакційна колегія підіймала людину, яка не має певного місця проживання. У людей вони називають коротким і сукцинтом: «бомб». Він не виправдав уряд за свої проблеми, він не вимагає, щоб ті, хто відповідальні за нього прагнули і покарали. Право від дверей він сказав, що він намагався знайти відповідь на питання, щоб він сказав: чи існує справедливість у світі?

Автор: Дар'я Шаруєва

П'яний Валентин Михайлович (як він вніс себе) з чаєм з печивом, ми ретельно прослуховували його історію:

«Я щасливий. Незважаючи на те, що батько, Михайло Георгійович, всі його життєві керівні посади в інженерних установах, в його офісі завжди виховали робочу спеціальність. Якщо робітники не вдалося, він кладе його і допомогли виправити проблеми. Я пишаюся ним, бо він був чесний і невірний чоловік. Якщо хтось спробував похилити його, він просто приніс, що людина вниз сходи. Моє батько було ціновано на роботу, а в 61 році наша родина була передана до Севастополя, де вони дали квартиру. Так, Дад, мама, мій брат і я став повноцінним

Як я виріс старшим, мій брат, Ігор, став все більш віддаленим від мене. Він почав пити, взяв участь у поганій компанії, випав з коледжу. Ми не сказали багато, тому що наші інтереси були різними. Я витратив багато часу на роботі (відбуває акценат електрика, радіомонтажник, технік і т.д.), сподобалося технічні спеціалізації. Після роботи я змогла плавати в морі.

Довгий час Я служив в ВМС, розіграв Радянський Союз. У цей період лист прийшов з Севастополя, в якому батько поінформував мене, що він хотів би пожертвувати кооперативний житловий простір для мене. Мої батьки дали брату ще одну квартиру, придбану в цей час, і вони вирішили жити з мною, що я природно погодився.

Я повернувся до Севастополя, одружився, потім мав сина. За весь цей час Ігор не дуже працював, потім якось втратив свою квартиру. З часу, коли він прийшов до нашого будинку, вкрасти речі, пити їх. Ми мали ділянку на горі Сапун з невеликим будиноком, який я побудував себе. Його батьки продали його і купили Ігор в с. у Харківській області. Одного разу, приймаючи свої заощадження, вони пішли бачити його. Після деякого часу мама надіслала страшний лист з проханням допомогти їм повернутися до Севастополя своїм братом, так як Ігор не потрапив разом з сусідами, і вони вирішили позбутися від нього.

Природно, я не можу залишити своїх близьких в неприємності. Однак, коли Ігор повернувся, він не змінив свій шлях життя. Він все ще був відсутній десь, потім він був в'язаний для крадіжки. Після подачі часу мій брат був виведений з міста більш ніж один раз, але моя дружина і мати допомогли йому повернутися.

За цей час я ніколи не припинив роботу. І сталося страшне, — Я постраждав тяжку травму хребта на роботі — і я був вогонь. Моя дружина і я відокремила цей час.

Цей захід серйозно підірвав мене, і хороший друг, побачивши мої страждання, запропонував залишити Севастополь на місяць, відпочивати в селі в Кіровоградській області. Я не хочу залишити маму (мій батько загинув тоді), але вона наполягає на поїздці, щоб подрібнити мене. Мати додали, що в разі того, що сусіди будуть виглядати після неї.

Коли я пішов назад, я дізнався, що мій мама дав мій будинок, де ми живемо разом. Відносний оманив її тітка, звинуючи її, що дружина, з якою ми відокремили, відчували мене і відіймали її життя. Дівчина пообіцяла, що вона поверне квартиру до мене, до якого її мати, будучи літньою жінкою і, як вона вийшла пізніше, страждаючи від психічних захворювань, погодилася.

Моя мама загинула і я буквально залишився на вулиці. Я збираю документи, які розпоряджаються правомірності угоди, звертаючись до різних органів влади, але всюди я був відмовлений. Юристи заявили, що я можу допомогти, але це було багато грошей, і я не мав цього.

Представник відомого політичного партії обіцяв допомогти. Він забезпечив будинок, приватна садиба, і перейшов у матір'ю. Я дав йому всі документи, доступні для моєї квартири, але він сказав, що справа була дуже забезпечена. Згодом, мама продала свою землю, і я почав кинути навколо вокзалів.

У одному з центрів соціальної допомоги населенню я дали одяг і взуття, навіть відправили в Євпаторія для курсів оператора комп'ютерної графіки. Повернувшись до Севастополя, я отримав пропозицію жити в рідному домі, але не погодився. Я можу працювати і робити добро людям.

У мене немає ніде йти зараз. Мій син не говорить мені, мій ex-дружина не говорить. Я не допущений до моєї законної квартири. Я хотів би відновити справедливість, щоб побачити, чи є це взагалі. Я хочу жити як нормальна людина і робота для доброго суспільства. Ця стаття є можливість говорити про ваше життя. Можливо, хтось прочитає і нехай така ситуація. й

Уважно уявити, що він блукає вулицями міста більш ніж 10 років. Спостереження про те, як він дійсно здивований гостинним ставленням, з яким він зустрівся, знову дивився рівень людської байдужості. Звісно, є люди, які перетворилися на слизьку доріжку самого себе. Тим не менш, є ті, які були на вулиці випадково, вони не винять нічого, просто так замовили долі. Якщо людина, одягнена в брудному одязі, просить допомогти, не поспішайте зморшувати дискотека. Збережіть життя когось.

Головна

Джерело: http://