Один день з Уповноваженим Уповноваженим

Автор пише: Я провів 15 годин в нормальному день офіцера поліції Уфа Маркеля Хамітова.
Все, що ви не знали, і що ви ніколи не хотіли знати.

83 зображень

7:00 Ранок з родиною.

1,1 км
Мартель Хамітов, чарівний 28-річної хлопчика, зустрічає мене на дверцятах і затіняє руку. Оренда квартири з сім'єю в підвалі старого 2-поверхового будинку. Камера безпеки за дверима Це животик, для того, щоб задавати трохи агресивний сусід.

2,2 км
Дружина Марсель, Алігул, лікує мене до миттєвої кави і молока на маленькій кухні, яка є входом в зал і коридор. І трирічний син Максим показує великий інтерес у камері. Він переглядає фотографії і просить мене зробити більше. П'ятирічна дочка Адельіна в кімнаті одягається в дитячому садку.
Марсель захотів іпотеку, але з 2 дітьми і його зарплатою він не був схвалений.

3. У
Ми збираємо дітей і беремо їх на дитячий садок на Старому ВАЗ п'ять років. Маркель каже, що йому подобається мені з автомобілем, закріплює все своїми руками. Він навчається в нозі в школі Міністерства внутрішніх справ в п'ятий рік, де він потрапив відразу після армії. батько Маркель також був прецинктом.

4. У
Хоча є спеціальна квота для поліцейського у комунальних садочках, місця були надані тільки за умови, що дитина буде привезене в своє ліжко.

5. Умань
Максим говорить про те, що ми до сьогодні

р

7.40 Киров О.В.

6. Жнівень Ми приїжджаємо до районної поліції. Зброя. Ми отримуємо озброєння, підписуємо.

7. Про нас
Приватний Макаров, старий надійний автомобіль і два боєприпаси

8. У
У середу є велика зустріч у відділі районної поліції. Ми першими, і ніхто ще не показує, що Marcel супер хіт YouTube.
Пісня Дуфта накривається хору МВД.

9. Навігація
На оперативній пам'яті говорять про операцію «Зброя» і звертайте увагу на шанувальників HC Spartak, який сьогодні має матч HC Salavat Yulaev. Поліція пропонує спеціальний тариф від MegaFon, який дозволяє безпосередньо викликати номери телефонів Міністерства внутрішніх справ. Дуже зручно, але тариф за якусь причину недорогий SMS 8 (!) рублів.
Я не думаю, що поліція повинна бути чати.

10.
Вони винагороджують працівників.

11.

12.
Документи

, Україна

13 хв
Операція Кіровоградського району. Жінка на малюнку позбавляла позики 30.000 і не одноразово сплачується, згідно з документами, які нібито живуть на нашому сайті. Про 80% всіх випадків і додатків, переважно дрібних, вирішених докцинктом.

14. Це світло. Марсель, до речі, старший прецинкт, кролі. Стеля в цьому положенні є основною.

15.00 р.
З старого п'яти. Маркель передається на новий «опель-астер» його колеги, р-н Артур.

16.00 р.
Я сидів у спинці і знімаючи фотографії.

17.00 р.
Ми йдемо до слідчого комітету з жовтня Революції.

18 років
І вони вийшли з печерного віку.

11.10 р. Ранок у сильному віці.

19.00 р.
У Кіровоградському районі Уфа, 11 пам'яток, кожен присвоєно кілька прецинктів. Ми-8МТВ

20.
Я отримую місце.

434653

21.
Документація.

22.
Спеціальні комунікації

23.
Чоловік приходить до того, що його дружина подав заяву про те, що брук - п'яний, скандалізований, вдарив сина.
Людина заповнює світло. Він заспокійливий і тихий. Профілактика дуже важлива. Якщо Ви вживаєте «освітні» заходи, то це не призведе до злочину.
На лівій стіні є фото зловживаних злочинців. Я думаю, що це Волгоград терористичний.

р.

24.
У районі 17-дюймовий монітор CRT і рідкісні комп'ютери Pentium-3. Артур вставляє картридж в лазерний принтер Hewlet-Packard, який має лише заправку з порошком в офісі сусіда. Вартість заправки поширюється на три, кожен виходить 150 р. Їжа, бензин, з вашої кишені. І так, це повідомлення Я не погоджуюся з керівництвом МВС.

р.

25.
Програма Dos!

166080.

26.
Поганий російський динамік прийшов. Контакти Викликав його обробник.

27.
Дебашир приніс 19-річну сина, з якою він боровся. Він просить свого батька, каже він прощав його.

28.
Ґранпа прийшла і сказав братові його документи. Він не знає, де живе брат. Побачити, викликати родичів, виявилося, що дід вже старий, іноді приходить з чимось, що не існує. Як виходить пізніше, похилого віку є одним з основних контингентів дільниць.

13:00 Обід
29.
Я вже досить голодний. Ми збираємося пообідати на невеликій кав'ярні з іншого боку будівлі.

30.
Борщхт, їжачки з овочевою рагою, компотувати, хліб, салат. 186 рублів. Смачний.

13:30 ч. Випадкові обходи.
Ми беремо пакет виписок і стежимо за ними. Вам необхідно відреагувати на кожен сигнал - відправлятися до суду, скласти протокол або прийняти пояснючу.
Магазин на краєзнавчій зупинці, анонімний виклик скаржався, що вони продавали лікер.
Поговоримо з продавцями, все зрозуміло, що продавці запам'ятовують жінку, яка вранці, занурившись з ними, погрожують, що «і будуть проблеми».
31.

32.
Поїдемо до Бабця. Вона понад 80 років і всім знає її. Кілька разів на тиждень за останні десять років, вона скаржаться на своїх сусідів, про шум, що вони роблять.

33.
Вона живе окремо в трикімнатній квартирі. Скрізь є така чистота і тиша.

1990Р. 2199Р.

34 кв.м.
до Сусід за стіну завжди збивається. Внизи, щось буріння. Діти грають на боці. І походив на вертольоті, він перетягував додому двигун з вертольота і періодично запускає його.
Стара леді каже, що вона не є боргом. Вона бере молоток.

3610Р. 4200Р.

35.
Він потрапив до стіни, як тільки сусіди починають збиватися. Стіна реальна, все одно тримається, міцна.

36.00 Р
Починаємо попросити жінку про своє життя, дітей, чоловіка.
Вона сказала, що працювала медсестра в офісі «глаукома», і її чоловік був головою заводу в Черніковці. У мене є син, але він не прийшов часто. Вона поступово заспокоює, ми обіцяємо поговорити з сусідами і знову приїжджаємо.

37 хв
Ми йдемо на розумний вид людини, чия квартира практично не виходила будинку, часто п'яні і наркомани. Маркель перевіряє його періодично. Чоловік був заспокійливий, хоча запах в приміщенні ще не зникнув.

38.
І ось реальний ден на кувькіні 4/1
У однокімнатній квартирі на 9 поверсі людина без ніг лежачи на підлозі. Тут знаходиться невелика річ біля нього, яку він бджіл за пасерами.
По дорозі він служив час для вбивства, і він тільки .48 років.

39.00 р.
Посада, літня жінка, яка виглядає як стара жінка на 61. Для зміни вона купує так звану «фанфуріка», спиртову настій глоду, яку потім розбавляють водою. У квартирі запахи страшні.

40.
Ми робимо протокол і залишаємо.

41.
Іноді необхідно побачити, що навішується, тобто заподіяти пробації або під керівництвом.
Ми не ловили, але побачили його сусіда, які боролися з батьками, а також «на олівці». Він був заспокійливим.

43.
Ми прогуляємось по вулиці, чати. Марсель говорить поліцейські поліції часто атакують, особливо при ходьбі.
Моя дружина пришивала уніформу багато разів. Колись боролися з п'ятьма колядами, а потім не могли навіть засунути, не було свідків, хоча я дивився на половину будинку.

3610Р. 4200Р.

44.
Жителі будинку скаржаться на бездомне спальне місце в електричному щиті.

45.
Ми зустрілися. Midhat не виглядає як звичайний бум. Він має почуття гідності або чогось.
Марсель запросив йому провести ніч в спеціальному прийомі бездомних людей на Колегівській 29/1. Вам необхідно сплатити 100 р. в день, вони дають вам можливість працювати і протягом всього дня. Не можна пити.

16.42 Фокусна точка.

Вибрати 46 _
Поки хлопці працюють на паперовій роботі, сніться на дивані, до вечору все ще далеко.

р.

47.
Grandpa Minigarif поставила нові двері, а старий, алюміній, був вкрадений, прийшла з заявою.
Він підозрює сусіда, який подав її над цвітом.
Ми звернулися до сусідньої поліцейської станції, запропонували її перевірити.

48.
Ми йдемо на сцену, ми будемо вирішувати злочин у гарячому виконанні. Ми їдемо в стажування, Rafik. Він отримав A4.
Я говорю, старша робота, гірше автомобіля. Запорожець поліцейський.

(Якщо серйозний прецизійний і тренуючий є одними, немає дітей, автомобіль було взято на кредит)

49.00 р.
На металевому місці в старому гаражі ми знайдемо вкрадені двері.
Ми робимо протокол і акт виведення.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ресивер запам'ятовує його.

Р

50.00 р.
Приїхати додому в Дідусь. Ми перевіряємо сцена.
до Старі двері. Я зробив для мого пам'ятника, коли я гине, діда каже.

51.
Підход, сусід.

52.
Повернемося до підозри. Він не будинок. Ми залишаємо телефон, щоб зателефонувати, коли ми повернемо.

53.
Контроль зброї є також робота офіцерів поліції.
Перевірити наявність і дотримання правил зберігання зброї в сейфі. Збігаємо числа на пістолет.

54.
травматичний. Це океї.

р.

55.
Поклоніння танкових військ в резерві привітали район на свято

56 км
Виправлені діти вибігають з в'їзду, висихають, п'яні. Приїжджайте, вловіть Юрію і поверніть його батькам. Шукає, як болить його мама.

57 км
Жінка втратила свій паспорт, не боїться взяти кредит, написав заяву.

20.08 АТС

58.
Ми працюємо над сьогоднішніми справами до обов’язкового офіцера - протоколи, акти та заяви.

59.00 р.
Звіт про районний голова. Історія нашого дня.

р.

60.
Так, ми отримали ще 7 справ!

61.
Кава та печінка. Не вечеря.

20:50 Нелегальний рейдер.

62.
П'ять або шість дільниць зібралися разом вирішили перевірити будинок під будівництвом на кавказькій 23, за оперативними даними, вони використовують працю нелегальних переселенців.

63.

доб.

64 кв.м.
На першому поверсі погрожують написи. Це краще не приїхати тут самостійно.

65 км
Як ми йдемо до третього поверху, ми бачимо... Сталін! Я думаю, що він живе тут.

66.00 Р
У Вас є великий вчений і ви маєте документи?

67.
Промпт зйомки

68.
У цьому номері, можливо, протягом декількох місяців буде розплідник, і зараз це гардеробна Джамшута.

69 км
І ось майбутній сімейний спальні. ) Привіт, хвилі вашої ручки до майбутніх окупантів!

70.00 р.
Якщо документи в порядку, немає проблеми.

71.
Якщо вони не періодично перевіряють незаконні переселенці, то спочатку починають одружитися (як у Бірюльово), а потім влаштувати скімери з місцевими мешканцями. Минулого року, Узбеки загинув жінку.

21.37 АТС знову.

72.
На ганку є життєрадісний хлопець, кажуть, що наркоман, в одній футболці, не замерзає. Вони кажуть, що постійний "клієнт"

73.00 р.
Ми здавалися.
Маркель каже, що він ніколи не використовується гармати, вдячність доброті.
Це екстремальний випадок, краще уникати цього, тому що район постійно перебуває в громадських місцях.

до 50
Автолок

75.00 р.
Походимо до начальника АТС.

р.

76.00 р.
Ми чекаємо на нашу картину.

77.
Одержуємо начальника управління поліції Кірова Хусаїнов Артур Ащатович.
Але це в цілому, не типово для простого прецинкту, це з'ясувати від «кореспондента», чи все було «нормальним»
Всі права, comrade Lieutenant Colonel.

78 км
Поверніть ATS. Робочий день.
Повідомляємо, як поліцейські спілкуються між собою. Вони сміються, сміються і сміються один одному. Ймовірно, тому що з громадянами, які повинні бути серйозними, на обов'язку. Потрібно вийти з постійного стресу. Я не знаю про сержантів, я не бачив босів, але молодші офіцери мають зв'язок, як хороший бойовий блок, де ви повинні довірити ваші товари, які завжди можуть прикрити для вас.
Так, можливо, я не був показаний щось, але є речі, які я не можу грати.

22:20. Головна
79.
Здається неймовірна, але це звичайний день району. Увечері Маршель повернувся лише в десять років.
І тільки один день Я раптом усвідомив, що «корінні люди» мають багато вільного часу.
На малюнку друга кімната, невелика спальня. Пиріг та прасувальні дошки були першими предметами Marcel, придбаними для прасування сорочки.

80.
Дружина Марсель Айгул. Він зустрів своє на своєму братському весілля в 2008 році, де він був свідком. Як я побачила, я сказав собі прямо, "це моя жінка", - одружився 6 місяців пізніше. Тоді дочка Аделе народилася, потім син Максим.

81.
Марсель любить дітей. Він сказав, що він хотів ще один, як тільки він покращив свої умови життя.
Не потрібно нічого особливого. Не суперкотаж, не Pajero. Невелика квартира, яку я збираюсь на іпотеці, як тільки я оплачую кредити і недорогий позашляховик, щоб взяти дітей до села влітку.

, Україна

80 р.

18 Річна
Чай і печиво.

Я був водіння будинку мислення, що лову?
Ну, немає таких людей. Це як Truman Show. Газети та телевізори різні. Але я порівняю деталі і факти, які я бачив з власними очима і починають розуміти. А можливо, тому ми неможлива країна, яка з усіма пошкодженими чиновниками, брудними політиками, десь там, на глибині людей, чистий потік не виходить?

Джерело: