Нічний рейдер Московської рейдерської поліції (52 фото)

У робочий день починається 6 п.п. і закінчується тільки на обід наступного дня.

Перед тим як залишити, набрати зброю.

Фрагмент одного з стін. Якщо я допущений, я зроблю докладний звіт про робочі місця та офіси, я думаю, що це буде ідеальним для проведення конкурсу «Мост незвичайного офісу».

Короткий опис. «У ході надання послуг особливу увагу приділяють дотриманням закону. Не надсилайте громадянам, якщо ви не знаєте, куди надсилати, звернутися до особи, яка знає. Вони відправили мені останній раз...

3596997

Не чекав чоловіка з камерою. «Налаштуйте форму, ви будете видалені зараз! й

Перевірка документів.

Цікаві оголошення на стінах для співробітників.

р.

Мита на площі триває 12 годин, від 9 до 9 ранку. Відправлення з 8:00. На шляху, хтось спить, хтось текстує на телефоні.

р.

Вихідний день.

Автобус прибуває на місцевій поліцейській станції, тут вони дають завдання. Завдання, які встановлюються, прості: для запобігання нападів на території площі станції. Запобігти організації незаконного паркування і, якщо це можливо, видаліть всі неправомірні водіїв таксі з площі. Перед тим, як патрулювати квадратні манжети видаються. Вони можуть бути використані тільки якщо людина не підлягає арешту. Вони кажуть, що наші ручні речі є кращими ручками у світі, вони викликають найменше незручності для утримання. На пластикових турнікетах, як в Сполучених Штатах, не збирається рухатися.

На сайті ви можете ознайомитися з посиланням. «У цьому квадраті зазвичай роб відвідувачі, але тут є точка, де стоять драйвери таксі, обов'язково ставити 2 бійці тут, нехай вони будуть обов'язково, щоб паркувальники не працювали!» Вони не дають їжі, щоб нести поліцейські, кожен приймає своїх власних сендвічів і чаю. Ви можете взяти перерву кожні 2 години.

На площі, де, як сказав місцевий відділ поліції, крадіжки найчастіше виникають, ми познайомимося з двома чоловіками. На пам'ятці сім поліцейських і поліцейських, вони починають нервувати і розповідають про святих, які працюють тут.

р.

Боротьба з незаконними драйверами таксі практично неможливо. Звинуватитити одного водія таксі на неправомірне надання послуг населенню і розпочати справу проти нього, необхідно провести цілу спеціальну операцію, з свідками, позначеними грошима і т.д. Через 1000 рублів, ніхто не хоче це зробити. Драйвери Таксі беруть участь у дорожньо-транспортній міліції, мають великий досвід пошуку причин для утримання. Зазвичай пікантний для настоянки, багато проблем з документами для автомобіля, взимку деякі напої погріти. Не один, здається, зрозуміти, як вирішити проблему з драйверами таксі, тому вони просто вирішили поставити два офіцери поліції на основних пунктах, щоб розбити їх.

Я не знаю, як описати страшний холод, що вночі, це найхолодніші ночі року. Після 5 хвилин я нарешті заморожився і пішов, щоб зігріти в кафе на станції Ленінграда.

OMON використовується для армування. У місцевій міліціонери патрулюють площу разом з поліцейськими, вони вже давно не змогли впоратися з злочином на площі. Тепер майже цілодобово тут буде на обов'язковій поліцейській службі. Зазвичай одна людина в камуфляж досить вирішити багато проблем.

Перед входом на залізничну станцію Ленінграда, ми бачимо, що щось лежачи.
Чи є цей мішок? попросить мільйонера, який курить поруч.
Про нас
Виявляється, що це не сумка, але бездомна людина.

"Я просто впав, - сказав офіцер поліції.
- Як ви знаєте?
Поліцейський сяйво сяйво на ще не заморожений пудвіч під бездомним. Людина, яка виглядає як він 60, насправді 40, нехай мирно.
до Він хворий!
до Ні, він робить дійсно добре.
до Що робити далі?
до Ми зателефонуємо до швидкої допомоги.
Чи можна забрати його на станцію? Він гонна фреза.
до Не можна доторкнутися до нього. Чи бачиш його? Я не бачив ні. Що робити, якщо він поранений? Може він зламав щось. Тільки лікарі можуть приймати рішення тут. Приходь швидкої допомоги.

На радіозв’язаному наряді, який залишився на обов’язках в бездомних очікуваннях від швидкої допомоги. «І перейдемо до дороги, вже не наша територія!» – жартував один з поліцейських.

В той час як ми обговорювали долю буму, він прийшов до своїх почуттів і почав шукати людей у уніформі, які турбували його сну. У Москві відкрився кілька соціальних готелів. Тут кожен може отримати медичну допомогу, їжу, одяг та дах над головою. Але вони стоять половину порожнім. Чому? Єдиний стан потрапити в такий готель не пити. Більшість людей воліють заморозити п'яний на вулиці. Незабаром прибув амбулаторний шлях, безпритульний чоловік заявив про заморожування, великогабаритну інтоксикацію алкоголю та ін., але відмовив госпіталізацію. Неможливим є особа до лікарні.

Перевірте документи Киргизьких, які прибули на станцію.

Немає реєстрації, немає квитка...

р.

Поблизу gazelle патруль поштової служби вирішив перевірити підозрний автомобіль з Литовськими номерами. На автомобілі крім водія були 5 осіб, всі громадяни Киргизстану. Документи

Здійснили пошук авто і займали всіх на поліцейську станцію.

На АЗС були намети. В одному з допоміжних приміщень, що належать компанії-власнику наметів, ми знайдемо хостел гостьових робітників.

Захищаючи від хостелу, перш за все, якось неспішно спробував виховати його підопічних, але швидко реалізував ворожість ідеї і продовжував мирно перегляд телевізора.

Невизначаючи відвідувачів з Середньої Азії мирно. В якості опалювальних приладів використовуються звичайні електричні плити.

Харчовий холодильник.

Ні жителям цієї кімнати були будь-які документи з ними. Але всі мали однакову історію. «День я прибув, документи були вкрадені (або вибір: втрачені, прийняті, забуті).» ?

Ці жителі Узбекистану та Таджикистану живуть прямо на залізничному вокзалі. Адміністрація станції, ймовірно, знає про своє існування. Для житла вони роблять деякі роботи на станції. У вільний час вони торгують в крадіжках, працюють за незаконними стоянками, торгівлею, роботою навантажувачів.

Чому не існує документів? Тому що якщо гість працівник не має документів, нічого не можна зробити з ним. Він може бути доставлений в поліцейську станцію, з його слів, щоб визначити, перевірити базу даних і звільнити. Як це дійсно має статися? Gastarbeiter без документів додається до поліцейського відділення, видається та надається до міграційної служби. Служба міграції зв'язується з посольством, де він робить тимчасові документи, після чого міграційна служба купує його авіаквитка і передає його додому. По суті, ніхто в цьому ланцюжку не потребує гістьників. OVD просто відмовляється випускати їх. FMS відмовляється приймати їх, просто не достатньо людей, щоб це зробити. Посольство Таджикистану не піклується про своїх громадян. Якщо ви вже встигнете їх довго, то, можливо, в парі місяців гостьовий працівник зробить нові документи, на які він може бути відправлений додому. Весь цей час гостьовий працівник повинен бути підроблений і підтримується, а потім купити його авіаквитка і відправити його додому. Через тиждень він знову буде в Росії. Вартість депортації одного гість працівника досягає 100 000 рублів. Таким чином, тепер вони просто ховаються і не допускаються жити в миру, можливо, вони залишають на власній, або буде велика демонстрація FMS і вони будуть зняті. У той же час вони продовжать жити незаконно на станції.

За наказом Собианіну, всі намети були зібрані, багато продавців залишилися без роботи.

Немає документів, підстав для депортації. Всі незаконні переселенці добре знають про це. Вони втрачають паспорти практично відразу після переправи російської кордону. Це група ризику. Люди йдуть до Москви без копійки в кишені. Навіть якщо такий працівник отримує роботу, перед отриманням першої заробітної плати він повинен їсти щось, кудись спати. Де я можу отримати гроші жити?

р.

3 a.m., "Зробити і вийти".

Спеціально для любителів прав людини. Не було зруйновано одинарні двері, не було житла, але утилітарні номери станції, ніхто не порушував. Консент отримав для всіх фото при необхідності.

В автобусі завантажуються всі заборони. На фотокамері записано всі. Приклад діалогу виглядає так:
- Чи ви громадянин РФ?
Ноп.
Яка країна ви громадянином?
Таджикістан
до У вас є документи?
Ноп.
до Де вони?
- Загублений.
Ви законно в Росії?
Так.
У вас є документи, які підтверджують ваш правовий статус?
Кожна вішала і забули російську мову.

214131

Автобус з гостями столиці зліва на ОВД. Через годину всі гість робітників, які повернулися до своїх хвилин. Як очікується, вони просто не прийняли. У зв'язку з тим, що вони нещодавно затримали, а законом неможливе затримання такого ж порушення більше одного разу на добу.

р.

Я хотів би розповісти про залізничні станції та їх співробітників. Ось тільки святині гумок і ідіозів. Станція поїзда лікує пасажирів, як тварин. Якщо вам необхідно закрутити всі з кімнати очікування. На 2 м. Казанська залізнична станція була просто закрита, а люди викопували на вулицю, де вона була -25. Без слів про те, чому станція закрита або коли вона відкриється. Просто закриваємо двері. Немає одного піклування про пасажирів. Щоб зліва від головного входу, кожен йде в туалет. Немає одного сором'язливого гіпсу піднімає його спідницю і п'єси в кутку. Це тому, що туалет оплачується всередині. Адміністрація станції заробляє кілька тисяч рублів на місяць, а по вулиці в кожному куті брудна.

р.

Отримаємось, ми отримали очищення!

В -25 на вул. Операція іноді перейшла на станцію будівлі, щоб купити гарячий чай і трохи зігріти. Почуєте кричу в кімнаті. Жінка, працівник станції, п'ятий килимок на Грузинській мові, яка вирішила погріти і стояв у дверцятах на теплому завісі. Отримайте ебать з тут, ви трохи! Не дайте мені бачити вас знову! Грузинська не залишається в боргі і охоплює даму з матом. Вони вирішили перевірити свої документи. Грузинська, яка прийшла з Мінська, збирається залишити на Мінськ завтра. Що відбувається на станції Казань не можна пояснити. Скажіть про дівчину, яка заморожена, немає реєстрації, немає квитків, нічого. З Грузинською мовою провів пізнавальну бесіду, яка одягається і одягається в жінці не добре. Після 15 хвилин, це дама в мене, "Що ви робите тут?" Чому у вас є камера? Ви знаєте, що станція є військовим об'єктом! Отримайтеся тут! Я бажав відправити його в тих же словах як Грузинська. Не знайшов нічого краще, ніж запитувати мене, щоб затримувати поліцейські, з ким я пішов до станції.

Його друзі від Dagestan

І Азербайджан. А замість документів хлопець показав паспорт ящика.

Бездомний чоловік з пляшечкою намагається нагріти на станцію, він продається. У підпункті також допускаються безпритульні люди, в такому морозі вони втекти на нагрівальних лініях.

У зв'язку з тим, що поліцейська станція була перевантажена в клітинку, яка продається біля станції. За законом, затримуючи їх проституції, також не так легко. Але так як Соб'янин сказав, щоб очистити Москву, після чого необхідно очистити. Чоловіки в спідницях затримуються для пиття в громадському місці і залишають в поліцейській станції до ранку.

6663941 р.

- Дівчина, чому вас затримали?
Для пиття дівчина відповідає бас.
до Що я зателефоную вам?
- Альоша Петров.

р.

Вони можуть бути передані тільки для проституції. А потім якщо ви можете довести його шляхом проведення тестової покупки за участю свідків. Не вдалося сьогодні. Але вони не повинні стояти зовні. Тому, вип'явши пляшки горілки в холоді і зловивши Ягу, ці підроблені «дівчатки» закінчили в відділенні міліції.

, Україна

р.

й Ось Kirghiz I писав про. Вони будуть випущені дуже скоро. поліцейські не мають права тримати людей без документів більше 3 годин, тому всі, хто сідає в клітинку довше, ніж цей раз, міліція повинна звільнити. Для FMS люди без документів не особливо цікаві, нелегальні переселенці знають про це і не хвилюйтеся про це.