453
Про те, що люди не відповідають шансам
Я на поїзді. Бум приходить в. синус. Неймовірна муфта. Як виглядає тридцять.
Шукаю, він починається:- Громадяни, я не їсти в три дні. Небесно. Я боїться крадіжки, тому що я не можу втекти. Я дуже хочу їсти. Дайте мені стільки, скільки ви можете. Не дивитися на обличчя. Я пишу. А що ви даєте, ймовірно, занадто, пити! – і пішли на машині.
Наші люди – бездомні п’ять сотень рублів.
Наприкінці автомобіля бездомний чоловік припинив, перевернув до особи пасажирів, лікував ноги.
до Дякую, ніжники. Бог благословить вас!
А потім раптом сидять в останньому вікні злоолочного чоловіка, що нагадує породник Лисенко, тільки надягаючи окуляри, раптом кричить в бездомному чоловікові:
- Fuck, ебать, ебать, ебать. Ви запитуєте гроші. Мапа Я не маю нічого годувати. Може бути, я опинився на третій день. Але я не пишу тебе, дупу.
Бездомний чоловік раптом витягне з усіх своїх кишень все, що він має, мабуть, дві тисячі, різні шматки паперу з зміною, і руки до чоловіка.
- Тут візьміть його. Ви повинні.
- - Чоловік блимає.
- Візьміть його! Вам потрібно! Я отримую. Люди добре! - кладуть гроші в руках селянина, відходить, відкриває двері і йде в тамбур.
- Гей, почекайте! - людина стрибає і з грошима в руках тягне за собою бездомний чоловік в тамбурі.
Весь автомобіль, без розмови, німий. За п'ять хвилин ми ретельно прослуховуємо діалог у вівці. Люди, які знаходилися, Бамж запевнив, що люди подобаються і красиві. Чоловік спробував повернути гроші до бездомного чоловіка, але він не зробив гроші назад. Недостатній чоловік пішов на і людина була лівою. Він не поспішав повернутися. Я копчений сигарет.
Поїзд припинив на іншому вокзалі. З'явився і введений пасажир.
Чоловік, який закінчив курити сигарету, також повернувся в машину і сісти в його місці біля вікна.
Не приділяв багато уваги йому. Тагон вже живе нормальне життя.
Поїзд припинив іноді. Хтось вийшов, хтось прийшов.
П'ять зупинок. Це мій вокзал. Я вийшов і вийшов.
Як я ходив минулого чоловіка, я дав йому дивний вигляд. Людина сидить, перевернувшись до вікна, кріючись.
: маркетій.ru
20 Surprising Sayings Ви Не знайдете в Біблії
Вчені, нарешті, знизилися на дно таємничої мийки в Ямалу