Рік і половина пройшли. Лео бездомний програміст все ще живе на вулиці

У серпні 2013 року компанія «Нью-Йорк» почала незвичайний експеримент. Замість надання алмів, як правило, до джгару на вулиці, Патрик вирішив навчити бездомного програмування, щоб він міг заробити життя інтелектуальною роботою.

Рік і половина пройшли. Лео бездомний програміст все ще живе на вулиці

Патрик знайшов бездомний людина, названий Лео (ліворуч) в Нью-Йорку і дав йому вибір: або ви отримаєте $100 готівкою зараз, або ви отримаєте $ 300 варто книг і Chromebook (з 3G і сонячною зарядкою) і $700 варто приватних уроків програмування.

Для початку, бездомний чоловік був надана Chromebook і відправлений на сайт підготовки CodeAcademy. Він отримав книгу з JavaScript для початківців. Пізніше він дав більш просунуті підручники. Щодня, Патрик отримає годину раніше, щоб відвідати бездомний чоловік на своєму шляху до роботи і дати інший урок.

Усього, тренування йшлося до того, як Лев був заарештований. Після цього поліція довгий час не дала Chromebook і смартфону, який він відправив як розробник Tizen.

до 1 2 3 4 5+

Після декількох місяців навчання, бездомний людина випустили Дерева для мобільних додатків автомобілів для катання на сколі.

Дослідник Патріарха Макконлога привернув увагу поширених ЗМІ. На декількох телеканалах і запрошують взяти участь у розмовних шоу.

"Я можу працювати для Google, я можу працювати для SpaceX!" - сказав Лев, щасливий людина, кілька годин після того, як додаток був офіційно випущений в каталозі Google Play. Він змінить життя в різкому вигляді.

На жаль, доля бездомних програмістів не так щаслива. Він тепер живе на тій же вулиці, де Патрик Макконлог зустрів його рік і половину тому. Однак, з тих пір, поки матеріал не вдосконалився. Дерева для мобільних додатків автомобілів принесла в кілька тисяч доларів, тому він тепер орендує гараж для зберігання особистих речей.

Лео більше програм щодня випускає нові версії програми. Самостійний програміст заробляє повсякденні робочі місця, такі як зварювання і витрачає час на ходьба в публічному парку Нью-Йорка.

Від часу, пасувальники, які визнають його, зупиняти його, і попросити його, чому він ще поза. Він зазвичай говорить, що він любить природу і свіже повітря. І так в планах Лео Гран – звільнити другий, більш успішний додаток, і переїхати на розкішний житловий комплекс з квартирами.

Успіхів, Лев!

Джерело: geektimes.ru/post/248560/