Рік і половина пройшли. Лео бездомний програміст все ще живе на вулиці

У серпні 2013 року компанія «Нью-Йорк» почала незвичайний експеримент. Замість надання алмів, як правило, до джгару на вулиці, Патрик вирішив навчити бездомного програмування, щоб він міг заробити життя інтелектуальною роботою.

Патрик знайшов бездомний людина, названий Лео (ліворуч) в Нью-Йорку і дав йому вибір: або ви отримаєте $100 готівкою зараз, або ви отримаєте $ 300 варто книг і Chromebook (з 3G і сонячною зарядкою) і $700 варто приватних уроків програмування.

Для початку, бездомний чоловік був надана Chromebook і відправлений на сайт підготовки CodeAcademy. Він отримав книгу з JavaScript для початківців. Пізніше він дав більш просунуті підручники. Щодня, Патрик отримає годину раніше, щоб відвідати бездомний чоловік на своєму шляху до роботи і дати інший урок.

Усього, тренування йшлося до того, як Лев був заарештований. Після цього поліція довгий час не дала Chromebook і смартфону, який він відправив як розробник Tizen.

до 1 2 3 4 5+

Після декількох місяців навчання, бездомний людина випустили Дерева для мобільних додатків автомобілів для катання на сколі.

Дослідник Патріарха Макконлога привернув увагу поширених ЗМІ. На декількох телеканалах і запрошують взяти участь у розмовних шоу.

"Я можу працювати для Google, я можу працювати для SpaceX!" - сказав Лев, щасливий людина, кілька годин після того, як додаток був офіційно випущений в каталозі Google Play. Він змінить життя в різкому вигляді.

На жаль, доля бездомних програмістів не так щаслива. Він тепер живе на тій же вулиці, де Патрик Макконлог зустрів його рік і половину тому. Однак, з тих пір, поки матеріал не вдосконалився. Дерева для мобільних додатків автомобілів принесла в кілька тисяч доларів, тому він тепер орендує гараж для зберігання особистих речей.

Лео більше програм щодня випускає нові версії програми. Самостійний програміст заробляє повсякденні робочі місця, такі як зварювання і витрачає час на ходьба в публічному парку Нью-Йорка.

Від часу, пасувальники, які визнають його, зупиняти його, і попросити його, чому він ще поза. Він зазвичай говорить, що він любить природу і свіже повітря. І так в планах Лео Гран – звільнити другий, більш успішний додаток, і переїхати на розкішний житловий комплекс з квартирами.

Успіхів, Лев!

Джерело: geektimes.ru/post/248560/